Jump to content
Dogomania

Dramat - Laszczyny - Podkarpacie - potrzebne wsparcie w akcji ratunkowej chorych psów

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ręce opadają na tych "polityków" i "weterynarzy" na stanowiskach, którzy minęli się z powołaniem :angryy:

Dziś o 21.45 (to za chwilę, ale może ktoś akurat przeczyta) w TVP2 Ekspres Reporterów - spór Animalsów z powiatowym wetem, w Lęborku. Kolejny przykład... :shake:

Posted

Kolejna tragedia i potwory nie weterynarze!Kto takich ludzi dopuszcza do zawodu,dlaczego nie traca uprawnien !!!Dlaczego takie bestie bez odrobiny wrazliwosci sa" wetami'sory,katami zza biurka!

Posted

magenka1 napisał(a):
Pani siedzi w biurze i zajmuje się swoją du... te psy :(

kuźwa.. może o laszczanach by wyemitowali!!! Kto podeśle do expresu reporterów???? :cool3:

Posted

Otrzymałam odpowiedź od jednostki certyfikującej Urząd Gminy Grodzisko Dolne.
Nie zamieszczę pisma, gdyż przeciwnik czuwa, ale warto było pisać - się będzie działo :-x

Posted

Pewnie nikt nie dostał odpowiedzi bo ja też nic nie dostałam, ale może ktoś po tych pismach zareaguje i zastanowi się .

Zostały te biedaki skazane na dalsze cierpienie wraz z p. Stasią i jej chorym bratem i to mnie najbardziej niepokoi.:shake: