Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Przepraszam za słownictwo ale co za debile biorą amstaffa do pilnowania posesji:angryy::angryy::angryy: Szukamy domku!!!
Gdzie jest ten pies? Czy ma wątek na niebieskim?

Posted

raczej nie ma nigdzie watkow, gdzie on teraz jest tez nie mam pojecia przegladalam tylko strone wolontariuszki z palucha i na niego trafilam zdazylam wrzucic tylko tutaj:(

Posted

Dzisiaj poznałam trzy psy. Prawie jak bulle... Prawie robi dużą różnicę :shake:

Założyłam im osobny wątek. Dwa psy i suka. Schronisko w Szczecinie.
Później będą zdjęcia.

Zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40612

Oto bullowate ze szczecińskiego schroniska.
Zdjęcia zrobiłam dzisiaj.

Prawdopodobnie bracia:

Suka:

Chłopaki tolerują inne psy, byli w boksie z dużym mieszańcem. Szpiczasty mnie obszczekał, ale tak "na zachętę", a Mały łasił się do krat. Dobrze mu z oczu patrzy.

Suka, jako jedyna z pełnego boksu (kilka, może nawet kilkanaście innych suk), podeszła i nawiązała kontakt. Spokojnie merdała ogonem, polizała mi palce przez kraty.

Czy można je pchnąć na inne fora?
To są mieszańce, ale o wyraźnych cechach bullowatych, dlatego tutaj umieściłam.

Posted

Biedny pies, a może to jednak inny, może jeszcze jakis prosi o wsparcie. Cholera - tam by się niezły nalot przydał.

Czy mamy gdzies do adopcji astkowatego psiaka, ale nie dorosłego, szczeniak lub młodzież - mam kogos chętnego. Kuzyn dziewczyny, która adoptowała malego szczeniaka Tigerka. Napisała do mnie, więc wstawiam takie pytanie.

Posted

Suka 3-4 miesiące - Zołza. Kupiona przez synka dla tatusia dziadka na giełdzie. Dziadek oddal ją do schroniska. Przebywa do konca tyg w Szczecinie, później w Wawie:

Samiec, przebywa w Warszawie. Był znaleziony. Ma tendecje do ucieczek, wymaga szkolenia.

----------------------

To zdjęcie jest stare, jeszcze jak Logo żył.

Posted

Jest jeszcze jeden szczniol amstaffowy w Szczecinie do adopcji, jest dopiero od wczoraj albo od dzisiaj, bardzo zabawowy, odważny, fajny psiak, nie boji się ludzi.
Jego numer to 858.

Jakby co to proszę telefonicznie sprawdzic czy piesek dalej jest (podając numerek).

Posted

nie bardzo tak nagle, ale teraz przechodzi sama siebie...az sie boje wracac do domu, bo nie wiem czy go jeszcze zastane, a zaczelo sie tak niewinnie...nawet nie chce mi sie opowiadac co zniszczyla...latwiej napisac co sie jeszcze ostalo...chociaz jak zostana puste sciany, to juz nie bedzie problemu...

Posted

basiagk napisał(a):
Madziek prosze o info na temat tego psa bo boje się, ze zainteresowana osoba weźmie innego psa!!!!!!!!!!:modla::modla::modla:

w sobotę psiur jedzie do nowego domu :multi:
Invictus dziękuję za to że ppjechałaś do przyszłej właścicielki i upewniłaś się, że jest odpowiednią osobą :p

Posted

Jest osoba zainteresowana jednym z tych malców: Zołzą, pręguskiem ze szczecina lub tym trochę starszym z Warszawy.
Czy możecie mi potwierdzic, sprawdzić czy one jeszcze czekają na domki.

[quote name='andzia69']Jest jeszcze jeden szczniol amstaffowy w Szczecinie do adopcji, jest dopiero od wczoraj albo od dzisiaj, bardzo zabawowy, odważny, fajny psiak, nie boji się ludzi.
Jego numer to 858.

Jakby co to proszę telefonicznie sprawdzic czy piesek dalej jest (podając numerek).

BŁAGAM< czy ktoś ze Szczecina może sprawdzić czy ten malec tam jest. Może miałby szansę na domek!
Ja jutro nie dam rady, czekam na Perełkę z Kielc i jadę do Gniezna z nią.
Proszę - z kim o tym rozmawiać, kto może pomóc.