Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

TEN TEZ PIEKNY... KRGSłUP MU STRASZNIE WYSTAJE....

łapki ma okaleczone, biedactwo... jesli ktos sie psiakiem zainteresuje to dzwonie do schronu wypytac co i jak!!

TYLKO NIECH SIE KTOS ZAINTERESUJE!!

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

majafaja napisał(a):
łapki ma okaleczone, biedactwo... jesli ktos sie psiakiem zainteresuje to dzwonie do schronu wypytac co i jak!!

TYLKO NIECH SIE KTOS ZAINTERESUJE!!

Ja pisałam do tego schroniska jak psy były jeszcze w kwarantannie i podejrzewam, że są tam uprzedeni dopsów typu bull. Osoba,która odpisała wprost się przyznała, że się ich boi.:shake:

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
a ja myslalam ze ona jest za TM , matko nie strasz m nie..

matko tak mi sie napisalo przepraszam:oops:
sluchajcie sunie nie znalazla sie szukali jej mieli nadzieje ,ze wroci ale niestety zapadla sie pod ziemie
ja sie zastanawiam czy ona czasem nie uciekla za instynktem do maluszkow:placz:

z tego co mi wiadomo dostawala zaszczyki na zatrzymanie laktacji (wiec chyba byla w czadie karmienia ??czy nie?zaczynam sie zastanawiac czy lekarz moze byc tak bezmyslny i dawac ciezarnej suni takie zaszczyki

Posted

jesli dostawala zastrzyki to musiala byc juz po porodzie,wiec pewnie uciekla do maluchow:( trzeba chyba szukac tam gdzie sotala znaleziona tylko czy wiecie gdzie?

Posted

a nie mówiłam... :shake: agresja wobec drugiego psa-z obawy o małe! mogę się mylić, ale...
schila zapewne zostawiła gdzieś maluchy... (nawet o tym nie myślę- co z nimi),
a teraz zagadka-
[LIST]
[*]czy sunia faktycznie błąkała się po okolicy- została znaleziona i doprowadzona (jak dobrze pamiętam) przez jakąś kobietę do weta, a maluchy gdzieś w polu :placz:, [/LIST] [LIST]
[*]czy ta kobieta to właścicielka psa, której suka już spełniła jej oczekiwania- oszczeniła się więc WON! [/LIST] tak sobie myślę... taka schiza panuje co do tych ras... mordercy... a Schila rzekomo wałęsała się pół roku po okolicy... i nikt nie zareagował?? żadnej policji, straży miejskiej,hyclów nie wezwano... aż dziw- takie zagrożenie w okolicy i nikt nie reaguje (taki domysł- że wcale się nie błąkała...), a jakas kobieta ot tak podchodzi do psa "mordercy"- bez obawy o życie i przyprowadza psa do weta... wybaczcie, ale nie chce mi się wierzyć... stawiam że to był pies tej baby!!! i o tyle pocieszające to jest że szczeniorki są u niej w domu (o ile i ich się nie pozbyła:angryy:)

Posted

mialam awarie kompa :placz: ale udalo m isie teraz jakos wejsc na dogomanie

wiecie co ja juz sama nie wiem co myslec o tym wszystkim bo przeciez z jednej storny sunia zupelnie nie reagowala na te babke (przeciez byloby widac ,ze to jej pies):shake: z 2-giej sa informacje ,ze ona tam sie od dluzszego czasu tulala(ale macie racje przeciez odrazu takiego psa ludzie by zglosili)

ona uciekla do tych szczeniat jestem pewna (wskazuja chyba na to wczesniej zniszczone drzwi -wygladalo tak jakby chciala sie wydostac za wszelka cene z mieszkania:placz: ale przeciez tyle dni minelo az mi sie serce sciska chyba nie jest mozliwe aby maluszki tyle dni bez matki wyzyly:shake: :placz:
doslownie czlowiek czuje sie bezsilny

dzis dzwonil do mnie do tej pory nie znalezli suni:-(

Posted

Zawiadomiliście straż miejską, komunalkę, schronisko, gazetę lokalną?
Ja bym też zgłosiła na policję, bo to nienormalna sytuacja. Jak będzie ludzki policjant, to rozejrzą się za psem.

Biedna dziewczynka, a ja już jej szukałam domu przez swoją stronę :shake:

Posted

wiecie co chyba mnie szlak trafi oni jej wogole nie szukaja:angryy: wczoraj mi tak napisal myslelismy ze sunia worci ale nie przyszla :angryy: boze jak moj pies zginal to my wszystkie schorny objechalismy wszystkie gieldy i pobliskie miasteczka a oni nawet na dworzu jej nie szukaja w okolicy

Posted

Gucio napisał(a):
nie skomentuje nawet :shake: a ten szczeniaczek podany przez Andzie -cuuuuuudo :cry:

pieknego dostalam od nich meila:angryy:

cytuje:

a co ja mam chodzic po ozorkowie i wolac ja??bez przesady jak bedzie chciala to sama wroci.chyba bylo jej nie dobrze u nas skoro uciekla.

Posted

Bonsai - już się poprawiłam:oops::oops::oops:

A co do biednej pitki - wiedziałam,że to im na rękę będzie:angryy: Uciekła to uciekla i już!!!
Mam nadzieję,że nic jej się nie stało i nie trafiła do jakiś oszołomów....

Posted

andzia69 napisał(a):
Bonsai - już się poprawiłam:oops::oops::oops:

A co do biednej pitki - wiedziałam,że to im na rękę będzie:angryy: Uciekła to uciekla i już!!!
Mam nadzieję,że nic jej się nie stało i nie trafiła do jakiś oszołomów....

wiesz co odnioslam takie samo wrazenie :angryy: napisalam mu wprost co o tym sadze i nie chce miec juz z nimi nic do czynienia ..doslownie jest mi wstyd za nich

Posted

Gosia>>>;2772148 napisał(a):
W koszalińskim schronie jest taka sunia. Wilma- ma 3 lata, łagodna do ludzi i posłuszna ale cięta na inne psy.

ałła... co z jej łapką??? przecież to otwarte rańsko!!! fffffffffffff :cry:

Posted

Witajcie cioteczki bullbasiowe :)
Mam net w końcu...

Z nowych wieści:

1) Budrys ze Swarzędza ma nowy domek w Warszawie. Domek z Budryska zadowolony :) A Budrysek to taki słodki grubiutki CIAPEK :diabloti:

2) Forrest, szczeniak, którego wstawiła andzia69 też ma domek. Pan był chętny na Sarę, więc dostał Forresta. Teraz Forrest zwie się inaczej, ale o tym, możecie wyczytać w poniższym mailu, który dostałam od nowej rodziny.

Wielkie podziękowania należą się Marcie za trud i pracę.

A oto i obiecany mail:

Witam,

Na wstępie jeszcze raz wielkie dzięki za znalezienie dla nas tak wspaniałego szczeniaczka.Jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni.

Piesek jest bardzo grzeczny i niezwykle szybko się uczy.
Mamy wrażenie, że jest z nami już bardzo długo bo tak dużo już umie i
zachowuje się chwilami jak stary pies!

Myślimy nad nowym imieniem, roboczo nazywamy go z francuska Maron (
kasztan - ze względu na umaszczenie )

Będziemy w kontakcie.

Pozdrawiamy serdecznie.

szczęśliwi "Rodzice"