Aaliyah1981 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 marta_fee napisał(a):nie do wiary....:(:(:(to jest dla mnie jakas pier...na abstrakcja, ze mozna zwierzaka doprowadzic do takiego stanu...a ju tu mam opcje...na...mloda amstaffke najlepiej sterylizowana, ktora moze byc na zewnatrz...czyli generalnie taka, ktora nie bardo nadaje sie do domu z roznych wzgledow...innej na dwor nie dam...doddy masz jakis pomysl z Shila, moze moge jakos wspomoc, chociazby karma??? cokolwiek...dajcie mi znac koniecznie! dziewczyny Schila nie nadaje sie do mieszkania zjadla im cale drzwi (tzn wyciszke:placz: ) chyba jest psem z tych niszczacych po zostawieniu samotnie w domu wiec dla jej dobra powinna isc do domku z ogrodem bo inaczej cale zycie bedzie oddawana (bo tacy sa ludzie) wydaje mi sie ,ze wcale sie nie zgubila tylko ktos ja perfidnie wyrzucil ja choc Basi nie znam to terz trzyma kciuki :) Quote
Lulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 to nasz nowy nabytek, mix z jakims duzym psiakiem bo on ma 2-3 miesiace a jest juz spooooory tu z dzieckiem tu w kuchni :evil_lol: jestem taki biedniutki Quote
Żyrafa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Będąc wczoraj w schronisku w Mysłowicach w poszukiwaniu zaginionego boksera Maksa, zauważyłam ładnego psiaka( płci nie znam ), w typie amstafa. Wyglądał na łagodnego względem ludzi. Jeżeli jeszcze go nie ma na tym wątku, to może kogoś zainteresuje ta informacja. Quote
marta_fee Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że Shila jest troszkę za stara. Ci ludzie, boja się wziąć dojrzałego psa ze względu na małe dziecko. Wezmą ode mnie sunię, ale do roku. W związku z tym, w tej chwili nie jestem w stanie pomóc nawet z tymczasem...:shake: Quote
Aaliyah1981 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 marta_fee napisał(a):Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że Shila jest troszkę za stara. Ci ludzie, boja się wziąć dojrzałego psa ze względu na małe dziecko. Wezmą ode mnie sunię, ale do roku. W związku z tym, w tej chwili nie jestem w stanie pomóc nawet z tymczasem...:shake: nie no ja rozumiem tym bardziej ,ze w domu gdzie jest Schila nie ma dzieci wiec nawet nie mozemy powiedziec jaki ma stosunek :shake: Quote
basiagk Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Manolo już jest w nowym domu:lol: Więcej na: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37577 Quote
invictus hilaritas Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 jak to 2 ?? ostatnio byl 1 :( jezu... :( masz moze zdjecia psiakow?? wiesz cos o tym 2 ?? ma jakies znaczenie, to samiec czy suczka?? z tatuazem czy bez?? za wszelkie inf bede niezmiernie wdzieczna.. Quote
Kostek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 kochana nic nie wiem dzisiaj z rana przegladalam tylko strone paluchowa i natrafilam na te 2 fotki Quote
doddy Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ja widziałam na żywo tego z piewszego zdjęcia. Przy probach dotykania warczał... Quote
Kostek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 faktycznie ma siusiaka...spojrzalam na oznaczenie(widac jak sie znaja-porazka) Quote
clockwork Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ale jazda!! w schronisku nie odróżnili psa od suczki.. :crazyeye: a ten co warczał to pewnie kolejny przypadek ludzkiej głupoty i bezmyślności- najpierw ustawianie na agresora, a potem oddawanie bo strach:angryy: ja za to wczoraj napatoczyłam się na ogłoszenie sprzedam bandoga- weszłam bo sama mam bandoga i jest super potulny- a tam czytam hasło... suka 2 lata po bardzo ostrych rodzicach, miała 1 miot- szczeniaki także bardzo ostre... itd... fak! przecież to ewidentna sprzedaż psa do walk, albo coś w tym stylu. koleś pisał o tym jako o największej zalecie!!! Spodziewajmy się niebawem dwu letniej suczki bandog w schronie...:angryy: Quote
invictus hilaritas Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 przed chwilka sprawdzilam czy to nie ten psiak maxmarcina ale ufff to nie ten.. a ten piesek co doddy pisze to ponoc jest juz starszy pan 8- 10 lat na oko doddy ;) wiec moze agresja reagowac bo sie boi.. tyle lat w domu a teraz na bruk.. Quote
Kostek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 kurcze a nie kojarzycie tej suni ja ja gdzies juz widzialam Quote
invictus hilaritas Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 tylko czy to napewno sunia.. bo moze sie pomylili w znaczkach ;) Quote
andzia69 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Stasia wróciła do schroniska:placz::placz::placz: znaleziono ją błąkającą się i wygłodzoną:placz::placz::placz: to zdjęcie ze stycznia tego roku, gdy pierwszy raz trafiła do schronu... a tu jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20441&highlight=stasia Quote
Aaliyah1981 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 basiagk napisał(a):Jej! Taki żal!!!:placz::placz::placz: nie chce mi sie tego komentowac nawet:angryy: "podziwiam" takich ludzi ,ktorzy dobrze wiedza ,ze biora skrzywdzonego psa a robia mu potem 2-jna krzywde dostalam info o Schili sunia zachowuje sie dobrze.jest posluszna caly czas przytula sie i chodzi za nami krok w krok:)szakoda ze nie mozemy jej zatrzymac ale samir sie na to nie zgadza:)nabiera troszke ciala powolutku ale zawsze cos:)reaguje jak sie ja zawola przychodzi do nogi i mozna bez problemu ja zapiac na smycz jezeli jest taka potrzeba.kurcze mogla by trafic do dobrych ludzi bo zasluguje na to. LARRY Quote
basiagk Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 marta_fee napisał(a):basia, widze, ze Manolo juz u Ciebie:) Jak minely pierwsze dni? Zapraszam na http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37577&page=7 Tam jest raport. Za moment dodam tam zdjęcia z dzisiejszego spaceru. Hierarchia wstępnie ustalona. Abra rządzi bez dwóch zdań:mad: Ale jest dla niego łaskawa. Tylko ich pierwszy kontakt był nieciekawy ale to pewnie przez to, że Manolo był za ogrodzeniem na "swoim terenie". Ale na neutralnym gruncie było totalne szaleństwo:crazyeye:. Nigdy nie widziałam Abry tak sie żywiołowo bawiącej!!! Manolo jest jeszcze słaby i ma dużo ran. Jest trochę niepewny. Podejrzewam dlaczego:mad::mad::mad: Mnie bardzo pilnuje, właśnie teraz leży przy mnie... Quote
andzia69 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38062 Mam do oddania szczeniaka Amstaff'a. Szukam dla niego dobrego domu. Nazywa sie Forest, jest zaszczepiony i zdrowy, karmiony sucha karma. Ten bialy to ojciec." W razie pytan dzwoncie 504-018-475 Quote
marta_fee Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 andzia, powiedz mi cos wiecej o piesku. Mam dwa domy czekajace na szczeniaka. No i gdzie jest to male cudo? Quote
andzia69 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Marta - ja tylko przekopiowałam z wątku tego psiaka...nic więcej nie wiem.. Tam podany jest nr tel do właściciela Wątek założyła ewa m - ona jest chyba ze Szczecina... tu jest więcej zdjęć: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2728863#post2728863 Quote
marta_fee Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 andzia dzieki:) juz wyslalam info do zainteresowanych ludzi:) czekam na odpowiedz i od razu dam znac, jak tylko sie odezwa:) Quote
basiagk Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 marta_fee napisał(a):basia znalazlas swoje drugie serduszko?:) daj znac jak poszlo:) Marta fee WIELKIE DZIEKI za rady!!!:smilecol: Bardzo się przydaly! Wszystko poszło praktycznie bezbolesnie. DZIEKI!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
majafaja Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=843 http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=824 Quote
Recommended Posts