Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

marta_fee napisał(a):
nie do wiary....:(:(:(to jest dla mnie jakas pier...na abstrakcja, ze mozna zwierzaka doprowadzic do takiego stanu...a ju tu mam opcje...na...mloda amstaffke najlepiej sterylizowana, ktora moze byc na zewnatrz...czyli generalnie taka, ktora nie bardo nadaje sie do domu z roznych wzgledow...innej na dwor nie dam...doddy masz jakis pomysl z Shila, moze moge jakos wspomoc, chociazby karma??? cokolwiek...dajcie mi znac koniecznie!

dziewczyny Schila nie nadaje sie do mieszkania zjadla im cale drzwi (tzn wyciszke:placz: ) chyba jest psem z tych niszczacych po zostawieniu samotnie w domu wiec dla jej dobra powinna isc do domku z ogrodem bo inaczej cale zycie bedzie oddawana (bo tacy sa ludzie) wydaje mi sie ,ze wcale sie nie zgubila tylko ktos ja perfidnie wyrzucil

ja choc Basi nie znam to terz trzyma kciuki :)

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

to nasz nowy nabytek, mix z jakims duzym psiakiem bo on ma 2-3 miesiace a jest juz spooooory

tu z dzieckiem

tu w kuchni :evil_lol:

jestem taki biedniutki

Posted

Będąc wczoraj w schronisku w Mysłowicach w poszukiwaniu zaginionego boksera Maksa, zauważyłam ładnego psiaka( płci nie znam ), w typie amstafa. Wyglądał na łagodnego względem ludzi.
Jeżeli jeszcze go nie ma na tym wątku, to może kogoś zainteresuje ta informacja.

Posted

Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że Shila jest troszkę za stara. Ci ludzie, boja się wziąć dojrzałego psa ze względu na małe dziecko. Wezmą ode mnie sunię, ale do roku. W związku z tym, w tej chwili nie jestem w stanie pomóc nawet z tymczasem...:shake:

Posted

marta_fee napisał(a):
Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że Shila jest troszkę za stara. Ci ludzie, boja się wziąć dojrzałego psa ze względu na małe dziecko. Wezmą ode mnie sunię, ale do roku. W związku z tym, w tej chwili nie jestem w stanie pomóc nawet z tymczasem...:shake:

nie no ja rozumiem tym bardziej ,ze w domu gdzie jest Schila nie ma dzieci wiec nawet nie mozemy powiedziec jaki ma stosunek :shake:

Posted

ale jazda!! w schronisku nie odróżnili psa od suczki.. :crazyeye:

a ten co warczał to pewnie kolejny przypadek ludzkiej głupoty i bezmyślności- najpierw ustawianie na agresora, a potem oddawanie bo strach:angryy:

ja za to wczoraj napatoczyłam się na ogłoszenie sprzedam bandoga- weszłam bo sama mam bandoga i jest super potulny- a tam czytam hasło... suka 2 lata po bardzo ostrych rodzicach, miała 1 miot- szczeniaki także bardzo ostre... itd... fak! przecież to ewidentna sprzedaż psa do walk, albo coś w tym stylu. koleś pisał o tym jako o największej zalecie!!! Spodziewajmy się niebawem dwu letniej suczki bandog w schronie...:angryy:

Posted

basiagk napisał(a):
Jej! Taki żal!!!:placz::placz::placz:

nie chce mi sie tego komentowac nawet:angryy: "podziwiam" takich ludzi ,ktorzy dobrze wiedza ,ze biora skrzywdzonego psa a robia mu potem 2-jna krzywde

dostalam info o Schili

sunia zachowuje sie dobrze.jest posluszna caly czas przytula sie i chodzi za nami krok w krok:)szakoda ze nie mozemy jej zatrzymac ale samir sie na to nie zgadza:)nabiera troszke ciala powolutku ale zawsze cos:)reaguje jak sie ja zawola przychodzi do nogi i mozna bez problemu ja zapiac na smycz jezeli jest taka potrzeba.kurcze mogla by trafic do dobrych ludzi bo zasluguje na to.
LARRY

Posted

marta_fee napisał(a):
basia, widze, ze Manolo juz u Ciebie:) Jak minely pierwsze dni?

Zapraszam na http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37577&page=7
Tam jest raport. Za moment dodam tam zdjęcia z dzisiejszego spaceru. Hierarchia wstępnie ustalona. Abra rządzi bez dwóch zdań:mad: Ale jest dla niego łaskawa. Tylko ich pierwszy kontakt był nieciekawy ale to pewnie przez to, że Manolo był za ogrodzeniem na "swoim terenie". Ale na neutralnym gruncie było totalne szaleństwo:crazyeye:. Nigdy nie widziałam Abry tak sie żywiołowo bawiącej!!! Manolo jest jeszcze słaby i ma dużo ran. Jest trochę niepewny. Podejrzewam dlaczego:mad::mad::mad: Mnie bardzo pilnuje, właśnie teraz leży przy mnie...

Posted

marta_fee napisał(a):
basia znalazlas swoje drugie serduszko?:) daj znac jak poszlo:)

Marta fee WIELKIE DZIEKI za rady!!!:smilecol: Bardzo się przydaly! Wszystko poszło praktycznie bezbolesnie. DZIEKI!!!!!!!!!!!!:multi: