Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

maleństwa!!! :)
a jakie maja uszka :D :D :D

Posted

Payton napisał(a):
O jakie sliczne kreciki:loveu: :loveu: , a te rozowiutkie lapki. Cudenka :multi: .

Payton dostałam Twój pw ale nie miałam czasu jeszcze odpisać:oops:

Posted

Sliczniusie malenstwa i widac, ze mamuska dochodzi do siebie.

Ps. Wczesniej deklarowalam chec pomocy ale jestem tu nowa i nie bardzo wiem komu przeslac ta przyslowiawa cegiełke. Czekam na jekiekolwiek informacje.

Posted

dobrze, że Babcia Mosii czuwa:evil_lol: a Essunia jest może jeszcze zbyt krótko mamusią i troszkę sobie nie radzi;)..zresztą ma kochaną Babcie co się bedzie wysilać po ciężkim porodzie:cool1:

Posted

[quote name='szajbus']Sliczniusie malenstwa i widac, ze mamuska dochodzi do siebie.

Ps. Wczesniej deklarowalam chec pomocy ale jestem tu nowa i nie bardzo wiem komu przeslac ta przyslowiawa cegiełke. Czekam na jekiekolwiek informacje.

Dostałam dziś pierwsze pieniazki na pomoc dla Essy, a dokładnie opłacenie cesarki.:loveu: :multi:

Brazowa1 - 60zł
bric-a-brac - 5zł
serdecznie, całego serca dziękuje za pomoc!!!!!!!!!!

Byłam dziś w lecznicy i zapłaciłam 70zł

dług wynosi 130zł

Czy mogłabym prosic o pomoc finansową?????????:oops:

Posted

mosii :loveu: :Rose::Rose::buzi: jakie przesliczne malenkie kluseczki-a Wegusia....nawet ma takie same biale pazurki...:Cool!: dzieki za te fotki..........a ten usmiech specjalnie dla mnie.........oczywiscie ciotka sie wzruszyla i beczy i sie smieje przez lzy...........:placz: pomyslą w domu ze calkiem juz zwariowalam;)