andzia69 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ale piękne maluszki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mosii Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 śpie sobie na mamuni dziewczynka taka jestem głodna mamunia mnie myje brzuszek mamusi Quote
mosii Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Wega Uśmiech specjalnie dla cioci Ani-tygrysiczki Quote
Majorka_2005 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 boszzzzzzzzz jakiez cuuuuuuuuuuuda :loveu: niech chowaja sie zdrowiutkie i drapanko za uszkiem dla Mamuski :) a Ty Mosii jestes WIELKA :))) Quote
anielica Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='mosii']śpie sobie na mamuni psepiękne!!!! :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: Quote
mosii Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 macham łapką do wszystkich kochanych ciotek cała rodzinka Quote
kiwi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: maleństwa!!! :) a jakie maja uszka :D :D :D Quote
joaaa Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 CUUUUUUDNE!!! :loveu: :loveu: :loveu: A Essa już nie ucieka od nich? Quote
Bea1 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 są wspaniałe:loveu: a Ty Mosii jesteś Aniołem:buzi: Quote
mosii Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Babcia mosii musi nad wszystkim panowac aby maluchy się najadły, wysiusiały, aby ciepło im było Essunia hmmm:roll: Quote
Payton Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 O jakie sliczne kreciki:loveu: :loveu: , a te rozowiutkie lapki. Cudenka :multi: . Quote
mosii Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Payton napisał(a):O jakie sliczne kreciki:loveu: :loveu: , a te rozowiutkie lapki. Cudenka :multi: . Payton dostałam Twój pw ale nie miałam czasu jeszcze odpisać:oops: Quote
Dorothy Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 hihi ciekawe kim jest tatus szczeniakow, maja przesmieszne umaszczenie, wcale nie po mamusi. :-) Quote
szajbus Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Sliczniusie malenstwa i widac, ze mamuska dochodzi do siebie. Ps. Wczesniej deklarowalam chec pomocy ale jestem tu nowa i nie bardzo wiem komu przeslac ta przyslowiawa cegiełke. Czekam na jekiekolwiek informacje. Quote
Mysia_ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Jakie cudeńka śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Mamusia ma ich pewnie dość, a jak babcia Mosii??? :cool3: Quote
Bea1 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 dobrze, że Babcia Mosii czuwa:evil_lol: a Essunia jest może jeszcze zbyt krótko mamusią i troszkę sobie nie radzi;)..zresztą ma kochaną Babcie co się bedzie wysilać po ciężkim porodzie:cool1: Quote
mosii Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='szajbus']Sliczniusie malenstwa i widac, ze mamuska dochodzi do siebie. Ps. Wczesniej deklarowalam chec pomocy ale jestem tu nowa i nie bardzo wiem komu przeslac ta przyslowiawa cegiełke. Czekam na jekiekolwiek informacje. Dostałam dziś pierwsze pieniazki na pomoc dla Essy, a dokładnie opłacenie cesarki.:loveu: :multi: Brazowa1 - 60zł bric-a-brac - 5zł serdecznie, całego serca dziękuje za pomoc!!!!!!!!!! Byłam dziś w lecznicy i zapłaciłam 70zł dług wynosi 130zł Czy mogłabym prosic o pomoc finansową?????????:oops: Quote
Tigraa Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 mosii :loveu: :Rose::Rose::buzi: jakie przesliczne malenkie kluseczki-a Wegusia....nawet ma takie same biale pazurki...:Cool!: dzieki za te fotki..........a ten usmiech specjalnie dla mnie.........oczywiscie ciotka sie wzruszyla i beczy i sie smieje przez lzy...........:placz: pomyslą w domu ze calkiem juz zwariowalam;) Quote
Marta2683 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 No przecudne poprostu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pajunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Mossi wyslij koniecznie konto na priva, zapomnialas w wigorze babcinych obowiazkow, a ja potrzebuje. Please:modla: :modla: !! A wnusie cudowniutkie!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts