mosii Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Cos wam teraz powiem jak jogi napisała, czy maluchy maja biegunkę odruchowo zajrzałam do nich. A tu widzę, że żółta rzadka kupka idzie. Nogi się pode mną ugięły..... No i do weta. Ale wszystko w porządku, takie kupki są normalne po mleku:plask: :lol: Ale Essa antybiotyk na wszelki wypadek dostała- Synergal ale maluchów nie trzeba odstawiać.:) A ten który nie zyje, najprawdopodobniej miał niewydolnosc płuc. Pani Doktor mówiła, że to częste przypadki. Quote
zasadzkas Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Oj, ile niedobrych wieści. Mam nadzieję, że dzieciakom się uda. Quote
mosii Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Rozliczenie: koszt cesarki- 300zł ja_________ 100zł ja_________ 50zł ja_________ 5zł brazowa1___ 60zł bric-a-brac__ 5zł Rzenia______ 20zł dług w lecznicy wynosi 60zł cesarka 15zł antybiotyk Quote
malawaszka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 mossii nie możesz broń boże się obwiniać za nic - matka natura jest nieubłagana i eliminuje najsłabsze i niewydolne psiaki - takie jest życie :-( Quote
jogi Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ups ja nie napisałam dokładnie jak biegunka u malucha wyglada, sorki. Takie małe zółte cos to jest normalka:lol: Gorzej jak psiaki mają zabrudzone tylki i się z nich leje po prostu Quote
mosii Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 jogi napisał(a):Ups ja nie napisałam dokładnie jak biegunka u malucha wyglada, sorki. Takie małe zółte cos to jest normalka:lol: Gorzej jak psiaki mają zabrudzone tylki i się z nich leje po prostu to juz się od weta dowiedziałam:lol: :lol: :lol: Quote
Rzenia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Mosii :eviltong: - wiesz za co. Jaka Ty nieposłuchana dziewczyna jesteś;) Quote
mosii Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Rzenia napisał(a):Mosii :eviltong: - wiesz za co. Jaka Ty nieposłuchana dziewczyna jesteś;) :cool3: :cool3: :cool3: dzieki za bannerek Essy w Twoim podpisie :eviltong: Quote
Kara. Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Mossi trzymaj się mocno.Za maluszka <'>.A za pozostałe :thumbs: Czy możesz podać numer konta?Kaja zrobiła mi nadwyżke budżetową:calus: to cos wyskrobie:lol: Quote
Monia70 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Mosii, tak bardzo mi przykro :placz: :placz: To straszne uczucie, które muisałaś przezyć. Dla maluszka [*] [*] [*] a dla Essy i pozostałych szkrabów :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
mosii Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Ja dokładam swoje kciuki za każdego malucha :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: ma nadzieję, że już wszystko będzie dobrze.... Maluszki się najadły, śpią teraz Essunia tez a babcia mosii znów wykończona eh maluchy, maluchy..... Quote
Majorka_2005 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 mosii jestes do uduszenia :razz: ;) prosilam o nr konta, zeby ciocia Majorka mogla skromniutki datek przedlozyc na maluszki i mamuske :) przepraszam ze tak malutko, ale no ...... ale obiecuje przeslac jeszcze ciut pozniej :) Quote
Payton Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Mosii wiemy ze robisz co w twojej mocy. Trzymam kciuki za reszte maluszkow i Essi:kciuki: .Trzymajcie sie. Quote
Madzialenka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ['] dla maluszka :placz: reszta miśków niech sie trzyma życia kurczowo wszytkimi łapulkami! a ja trzymam za nie kciuki jak wszyscy.:thumbs: Quote
Monia123 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dawno tu nie zaglądałam, a tyle się wydarzyło... Mosii, przykro mi z powodu tego chłopaczka, no cóż, tak czasem bywa:placz: I tak robisz dla nich więcej niż ktokolwiek inny by zrobił, więc głowa do góry i tak trzymać. :multi: Ponawiam prośbę o nr konta. A zdjęcia są.... po prostu miodzio... cudne te pyszczydła, chyba bym je zjadła wszystkie...:eating: Uściśnij łapkę dzielnej Essuni i dobrej nocki życzymy wszystkim.:sleep2: Quote
Monia123 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Byłabym zapomniała... chciałam jeszcze pozdrowić Evitę i pogratulować jej super wypowiedzi (post nr 697) - dawno nie czytałam tak długiego postu z równie wielką przyjemnością. Quote
beria Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Biedny maluszek ['] Na szczęście Essa dochodzi do formy i trochę odciąży ciocię Mosii ;) Quote
joaaa Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Mosi, bardzo mi przykro z powodu malucha :-( Ale widocznie dopaliła sie jego świeczka (byała bardzo mała). Trzymam kciuki za resztę i mamusię! Quote
HebaNova Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 szkoda maluszka. ale jesli to byla taka wada to nic by sie nie dalo zrobic. Mosii, nie zamartwiaj sie. walczysz o te maluchy cudownie. Quote
Majorka_2005 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 witam, jak tam dogomaniackie maluszki dzisiaj daly pospac ? mizianko dla calej rodzinki :) Quote
mosii Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Niestety w nocy odszedł drugi chłopak. (*) Quote
mosii Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 najsłabszy ze wszystkich maluchów, Grinek (*) Quote
Majorka_2005 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 ojej :-( tak mi przykro (*) spij maluszku slodko :((( Quote
Recommended Posts