mosii Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 każdy maluszek ma swoje zdjęcie, pyszczka kochanego:loveu: i jeszcze jedno. Jest juz ZA PÓŻNO NA UŚPIENIE więc proszę nic juz nie sugerować. Babcia mosii na własnej za przeproszeniem piersi maluchy ogrzewała widzę jakie maja maluńkie tyci, tyci łapeczki, takie różowiutkie a dziś już jeden chłopiec tak śmiesznie marszczy nosek są takie rozkoszne:loveu: Quote
irma Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 obawiam się, że nie doczekam tych zdjęć :shake: :placz: (evita. - wielkie dzięki za Twoją wypowiedź) Quote
Linee Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 mosii napisał(a):Babcia mosii na własnej za przeproszeniem piersi maluchy ogrzewała widzę jakie maja maluńkie tyci, tyci łapeczki, takie różowiutkie a dziś już jeden chłopiec tak śmiesznie marszczy nosek są takie rozkoszne:loveu: Ojej, też chcę pomiziać takie łapeczki:) Quote
Marta2683 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Nareszcie będą zdjęcia małych kluseczek:iloveyou: Quote
Witokret Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Qrcze no normalnie zaczynam Ci zazdrościć ;) [quote name='mosii']każdy maluszek ma swoje zdjęcie, pyszczka kochanego:loveu: i jeszcze jedno. Jest juz ZA PÓŻNO NA UŚPIENIE więc proszę nic juz nie sugerować. Babcia mosii na własnej za przeproszeniem piersi maluchy ogrzewała widzę jakie maja maluńkie tyci, tyci łapeczki, takie różowiutkie a dziś już jeden chłopiec tak śmiesznie marszczy nosek są takie rozkoszne:loveu: Quote
HebaNova Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Witokret - nie tylko ty zazdroscisz :) Quote
kiwi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 no prisze jakie sie uczucia macierzynskie odezwaly :) kurcze ja tez bym wpadla do mosii troche pomisiac i poprzytulac i popatrzec na mełe kreciątka :D a jak juz wstawi zdjecia to wogole chyba wpadne calkowicie :D Quote
irma Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 i na pewno pięknie pachną to chyba jeden z najfajniejszych zapachów jakie znam - zapach szczeniaka Quote
irma Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 a mosii nas tak specjalnie trzyma w napięciu żebyśmy później jak już zdjęcia zobaczymy zupełnie zwariowały na punkcie maluszków Quote
mosii Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zdjęcia są szałowe!!! Jeden maluch nawet macha łapą do swoich ciotek:lol: Ale dzis na pewno będą:lol: Quote
pajunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Mossi, jakas Ty "zlosliwa", kazdy wola za maluchami, a Ty co: lapciami macha, a gdzie te lapcie?????????????????:crazyeye: :-( Quote
HebaNova Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Mosii nam tu zaraz będzie licytacje otwierać kto da więcej za zdjęcia, to moze pokaże :p a moze jutro.... a nie mam kabelka.... a to a tamto.. i jeszcze prawa autorskie pewnie jej sie zachce zastrzegac ;) a my tu czatujemy przy monitorach jak te sieroty i nic :razz: my chcemy kluseczki !!!! a Mosii :eviltong: normalnie jak ta Essunia one nas obie tak zbywają a ciotki wytrzymać nie potrafią :lol: Quote
magia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ufff przebrnęłam przez te wszystkie strony :). Gratuluję!! Mam nadzieję że maluchy i mamusia będą się dobrze trzymać :) Pamiętam jak moja suczka rodziła jakieś 7 lat temu to jeszcze były te czasy kiedy wet radziła ciążę. Rudej odeszły wody u mnie na łóżku, ale potem poradziła sobie sama urodziła 6 ślicznych szczeniaczków :) Quote
mosii Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 cierpliwosci za chwile jadę do Rzeni:lol: Quote
HebaNova Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 i koniecznie napisz jak reszta towarzystwa reaguje na maluchy, a szczegolnie wujek Lakuś Quote
missieek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 mosii a Tobie szwankuje tylko kabel USB? czy polaczenie usb z aparatem? czy polaczenie usb z komputerem? czy moze zlacze usb w komputerze? bo jezeli tylko sam kabel to napisz jaki ten kabel a moze ktos ma niepotrzebny wtedy byloby latwiej zdjecia wrzucac i byloby ich pewnie wiecej :razz: Quote
Rzenia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Mosii właśnie jedzie do domu. Ja już zdjęcia obejżałam!! Mało tego, mam je!! Ale Wam ciśnienie podnoszę co?:evil_lol: Niestety musicie poczekać na Monikę, ja ich nie wstawię, to przywilej babci Mosii:lol: Quote
mosii Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 zaraz się biore za zmniejszanie i wstawianie:lol: Quote
saskia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Mosii, no:angryy: :lol: Wklejaj nawet ogromne;) byle szybko, bo już się lapki nie mogę doczekać Quote
Marta2683 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Chyba obejrze te zdjęcia jako ostatnia:cool3: bo akurat musze wypełznąć z domu do dentysty:placz: Quote
konisia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Zrobiłam "odśwież" i myślałam, że będą...już wiem kto Essuni podpowiadał, żeby jeszcze potzrymała całe dogo w napięciu;) :cool3: Quote
mosii Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 chłopak chłopak chłopak też chłopak, w tle żaluzje systematycznie zrywane przez Esse Pepe, z wczoraj ?, wczoraj Pepe chłopak jestem taka piekna za chwilę cd Quote
iza_g Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 cuuuuuuuuuuuuuuuda :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts