mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 A zdjęcia dopiero przed chwila zrobiłam Ale że mam zepsuty kabel musze je do Rzeni podrzucić Ale jedno jest specjalnie dla Ani-tygrysiczki- malutka Wegunia przy stole tzn cycu.:loveu: Quote
joaaa Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 czekamy, czekamy :lol: A jak Essa nie ogrzewa małych, to chyba musi to robić babcia :evil_lol: Moja noc z 8-ma kluskami, potem można pamiętniki pisać! A Essa ucieka pewnie dlatego, ze jej podrażniają szwy. Może trzeba im przyciąć pazurki albo co... Poradź się pani wet. Quote
Tigraa Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 mosii jestes kochana-tak bym chciala zobaczyc Wegunie i pozostale malenstwa.Masz juz dla nich imiona? Quote
mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Mysle, że jak zamieszczę zdjęcia to razem wybierzemy imiona, co? Na pewno jest Wegusia, i jest tez Pepe po moim zmarłym Pepinku. o i jest też Grin (green) biało- czarny pieseczek, który najdłużej nie mógł dojśc do siebie. Grin-Green bo był cały zielony jak się urodził:lol: Quote
ata Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 mosii-cudowny avatarek:loveu: bede sie powtarzac-sunka miala ogromne szczescie , ze na CIEBIE trafila a szczeniaki jeszcze wieksze:multi: gdyby perzygarnela ja inna dogomaniacka dobra duszyczka to szczeniaczki nie mialyby tyle szczescia:shake: dla ciebie:Rose: MOSII Quote
mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 joaaa napisał(a):czekamy, czekamy :lol: A jak Essa nie ogrzewa małych, to chyba musi to robić babcia :evil_lol: Moja noc z 8-ma kluskami, potem można pamiętniki pisać! A Essa ucieka pewnie dlatego, ze jej podrażniają szwy. Może trzeba im przyciąć pazurki albo co... Poradź się pani wet. i własnie dlatego do pomocy niezbędna jest babcia mosii;) aby wymasować brzuszki do wysiusiania, i cycusia do dziubka podać. Quote
mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Acha i chciałabym bardzo podziękować Frotce, dzięki niej moze maluszki wystąpią w TV:cool3: Quote
Tigraa Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A ja chcialam jeszcze dodac-i na pewno nie przesadze-ze wszyscy dogomaniacy sa dumni z Ciebie mosii-z tego ze mamy taka cudowna,kochana dziewczyne na naszej dogomanii:iloveyou: Quote
mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 no i znowu mnie strasznie zawstydzacie:oops: jestescie wspaniali:loveu: dziekuje! Quote
Payton Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ignoracje tego tematu bardzo popieram. Mam talko jedna mala propozycje dla Wegi: Zamiast tego madrego cytatu Hard Work`a wklej banerek twojego schroniska to czesciej tam ktos zajrzy, a wtedy moze ????? Quote
mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Mikuś, kto wie:cool3: Essunia trochę pojadła, wypiła bawarkę z miodem, troszeczkę ją wyczesałam, piękna z niej mamusia:loveu: Quote
Magdarynka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Gratuluję pociesznej gromadki :) Też czekam z niecierpliwością na foty. A co będzie z Essą? Zostaje u Ciebie na zawsze, czy jest tymczasowo? (Jeśli gdzieś już była informacja na ten temat, to przegapiłam...) Quote
zaba14 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 mosii napisał(a):Mikuś, kto wie:cool3: No co? urode po wujku odziedziczy :lol: :lol: :lol:no i zdrowie! :) wkoncu wujazek 15 lat juz ma ;) Quote
mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Magdarynka napisał(a):Gratuluję pociesznej gromadki :) Też czekam z niecierpliwością na foty. A co będzie z Essą? Zostaje u Ciebie na zawsze, czy jest tymczasowo? (Jeśli gdzieś już była informacja na ten temat, to przegapiłam...) Essunia bedzie szukać nowego, kochajacego domku. Quote
zaba14 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Czyli w sumie warto juz zaczac szukac domki i dla szczeniat i dla sunki.. bo sami wiecie chetnych na maluchy niby nie brakuje a jak przychodzi co do czego to kilku rezygnuje... Quote
Magdarynka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 mosii napisał(a):Essunia bedzie szukać nowego, kochajacego domku. Szkoda :( :( Quote
mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Magdarynka napisał(a):Szkoda :( :( tak, ale to było od samego początku wiadome;) Quote
Rzenia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Miejcie Wy litość nad Mosii, nie może zostawiać u siebie wszystkich psów, które jej się podrzuca. Trzeba wziąć pod uwagę fakt, że ma już trzy-każdy w jakiś sposób specjalnej troski. Nie sztuka mieć kilkanaście psów, tylko co wtedy? O te choruski trzeba dbać-o wszystkie razem i każdego z osobna. Quote
Magdarynka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Rzenia, ja nie mam absolutnie żadnych pretensji do mosii. Wręcz przeciwnie. Uważam, że bardzo dużo zrobiła dla Essy i jeszcze bardzo dużo zrobi. Podziwiam mosii za to. Jestem również pełna uznania dla innych osób, które oferują psiakom dom tymczasowy. Ja bym chyba tak nie mogła, bo potem pewnie psiak zostałby u mnie na zawsze... Pewnie po jakimś czasie zamknęliby mnie w domu wariatów :lol: Jak przyjdzie pora, to mogę pomóc w szukaniu domków dla Essy i dzieci wystawiając aukcje na Allegro. Quote
Kryska Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Mosii to jest kobieta o wielgachnym sercu. I spotka ją kiedys za to wszystko nagroda. :loveu: :loveu: Quote
Rzenia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ja nie piszę, że macie pretensje, tylko że trzeba przestać jej tak podszeptywać;) Sama jak u Mosii byłam, mówiłam jej że pewnie Lakusia zatrzyma no i zatrzymała.Na razie wystarczy:evil_lol: Quote
ziele77 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ciekawe co słychać u Essuni i dzieciaków,nie mogę się już doczekać na zdjęcia :lol: Quote
Recommended Posts