Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bradzo się wzruszyłam, mój TZ również.Mosii jesteś Szczęściarą.Wiem , że to dużo obowiązków i wyrzeczeń ale obraz ( i zapach)jaki masz w domku jest przepiekny.

Posted

Mój chłopak ,Israel, kazał mi tu napisać,że: poza samym zapachem szczeniaczka fajny jest zapach jak się takiemu szczeniaczkowi odbije mlekiem:))))))))
Chciał to napisać sam,ale ma kłopoty z dostępem do netu:)
A od siebie dodam: booooooooooooozieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jakie one są ciudowneeeeeeeeeeeee!!!!!!!! :))))))))))))))

Posted

Jutro bede musiała znów do weta jechac i kupić takie specjalne buteleczki i mleko i trochę dokarmać maluchy.
Essunia mało ma pokarmu.

Posted

Psiaki przepiękne a mosii cudowną babcią jest bez dwóch zdań.

małemu czarnemu chłopakowi proponuję imię Kol bo czarny jest jak węgiel :razz:

a dzieweczkom np do wyboru: Malta, Rache (czyt. Raszee), Zula, Gucia, Fama, Bajka, Mimi lub Delo.

Jeśłi jeszcze któremuś chłopaczkowi brakuje imienia chętnie służę swą weną twórczą ;)

trzymam kciuki za całą essowatą rodzinkę i babcię mosii!!

Posted

ojejku ale moze to się zmieni to dopiero minęła druga doba chyba?

Essa właczaj mleczarnię bo babcia mosii nie będzie sypaić tylko maluchy karmić i zanim ostatnie sie naje pierwsze już będzie trąbić o jedzonko!!!

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Essunia napewno bardzo zmeczona :( i najprawdopodobniej ciagna ja szwy kiedy szkraby jedza, no i napewno obkurczanie macicy tez nie daje jej przyjemnych doznan :(( biedna sunieczka, ale babcia utuli pyszczki i caluje sunke i bedzie lepiej :) echhhh jakiez one sa piekne :lol: i Mosii poprosze o nr konta na, nie bedzie tego wiele ( tez mam maluszka, i musze z nia pedzic do weta, zeby ja zaszczepic ) ale napewno dla takiej menazerii kazdy grosz sie liczy teraz, a zwlaszcza dla sunieczki bo w koncu musi chowac te swoja gromadke. Jestem pelna podziwu dla Ciebie :lol: mizianko za uszkiem dla sunki i masowanko dla wszystkich slodkich "paskudkow" :lol:

Posted

Mosii, daj numer konta na priv, cos podesle na maluchy i piekna mateczke..
... a swoja droga, pytanie juz padlo - ciekawe jaki byl ojciec???? ani pol szczeniatka nie ma pieknego umaszczenia Essy ;-)

Posted

beria napisał(a):
Jakie dwie krówki łaciate :loveu:
Z mamusi mają niewiele, cóż to za tatulo byli :razz:

Beria, trzy krówki TRZY
jedna a własciwie jeden krówek leży pierwszy z lewej!

Posted

:p

Madzialenka napisał(a):

małemu czarnemu chłopakowi proponuję imię Kol bo czarny jest jak węgiel :razz:

Przepraszam Cię Madzialenka! Może nie Kol tylko po prostu Węgielek?! :lol:

Mosi, wysłałam dzisiaj trochę kaski. Sorki, na razie niewiele, jak będzie następny dopływ, to prześlę jeszcze.
A'propos zapachów; niedługo dołączą jeszcze inne :evil_lol:
Ale masz już doświadczenie poessowe! ;)
O żaluzjach już nie wspominam :p

Posted

Przesliczne :multi: , ze tylko calowac ! Wracaja wspomnienia, jak moja Igunia miala takie 3 malenstwa. Najpiekniejszy okres naszego wspolnego zycia. A potem jeszcze moja kotka Micia - 4 kociaki ( odbieralam porod i przecinalam pepowinki, potem wycieranie i podtykanie do cycucha.......ach, jakie to wspaniale wspomnienia :lol: . Zazdroszcze Ci, mimo tego, ze i sporo przy tym wszystkim pracy.
Pozdrawiam i niech sie chowaja zdrowiutkie i maja wspaniale zycie. Takie, jak jego poczatek - z kochajacymi, czulymi i opiekunczymi ludzmi....
:placz: :placz: :placz: - ale sie wzruszylam !

Posted

mosii napisał(a):

mówiąc o cudnych zapachach nie zapomnieliscie chyba o zapachu ciepłych psich łap??:loveu:

nie zapomnieliśmy
zapach szczeniaczka i psich łap - to jedne z najfajniejszych zapachów jakie znam