Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mossi trzymaj się!napewno będzie dobrze,tyle kciuków jest za Was trzymanych,że musi być dobrze!Dołączam kolejne:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Guest Elżbieta481
Posted

Trzymam ksiuki za psineczkę z całych sił.Chciałbym żeby wszystko było dobrze i musi być dobrze do licha................
waldi 481

Posted

Dopiero dorwałam się do kompa a tu takie rzeczy Cały dom trzyma łapy paluchy i inne :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Trzymajcie się obie.

Posted

najważniejsze sie zaczęło a ja głupia do pracy poszłam i początek przegapiłam
:ices_bla:

na pewno wszsytko będzie dobrze, jak przystało na brazylijski tasiemiec, musi być troche akcji i chwil grozy żeby potem WSZSYTKO SIĘ DOBRZE SKOŃCZYŁO

Posted

[quote name='Marta2683']
A może u weta jest net???:razz:

HAHAHAHAHA
ale mni to rozbawilo :)
troche rozrywki w tym stresie
a moze jest net i nawet kamerka to bysmy mieli relacje na zywo
hahaha :evil_lol:

Posted

mosii a ja mam niesmiałą prosbe.......czy...............mozna by............jedną z nowonarodzonych suniek............nazwac Wega?Moze taką najciemniejszą bo Wegunia byla czarna.............zyla by nadal.........

Posted

Jejku dopiero wróciłam ze szkoły z egzaminu, a tu tyle się dzieje.Mossi trzymajcie się, wierzę że wszytsko będzie dobrze.To nie przypadek, że Essi w tym całym nieszczęściu trafiła akurat na Ciebie:happy1: Koni i Dredzik też trzymają kciuki.

Posted

Tasiemiec wciągnął również mnie, a z Essą na pewno będzie wszystko ok!
Dołączam się do kciuków i z niecierpliwością czekam na info co z Essunią i maluszkami!

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: