Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mosii napisał(a):
Mleczka ma duzo
maluszki żyja
wszystko powinno być dobrze
ale denerwuję się :nerwy:

Jesteś naprawde DZIELNA !!! Trzymajcie się !!! Wszystko będzie dobrze :)

Posted

Za moment mam egzamin i jeszcze Essą zaczęłam się stresować:lol:
No chyba nie pójdę, jak mogłabym porodówkę opuścić? Chyba pan doktor zrozumie, co?:cool1:

Posted

mosii dotknij jej brzucha,zobacz czy sie napina i z jaka czestotliwoscia-czy ma w ogole skurcze?Obiema rekami obejmij brzuch i czekaj az poczujesz skurcz.Jesli nie ma skurczy a wody odeszly to trzeba wezwac lekarza.

Posted

Saskia- leć może jednak na ten egzamin ;) Potem migiem do domku a tu...cała "kupa" maluszków gotowa ...:D..i podwójna radość -egzamin do przodu i maluchy...:D

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
mosii dotknij jej brzucha,zobacz czy sie napina i z jaka czestotliwoscia-czy ma w ogole skurcze?Obiema rekami obejmij brzuch i czekaj az poczujesz skurcz.Jesli nie ma skurczy a wody odeszly to trzeba wezwac lekarza.

No teraz dopiero zaczełam sie stresować...:(...Matko pracować nie moge...

Posted

No bo maluchy moga sie udusic jak odeszly wody a nie ma skurczy-ja to przerabialam z moim pierwszym dzieckiem-musialam dostac kroplowke naskurczową bo mala by sie udusila.mosii duzo tych wod bylo?

Posted

Mosii jesteś Aniołem.
Essa ma olbrzymie szczęście, że do Ciebie trafiła, inaczej kto by się Nią tak troskliwie zajął... :shake:
Boże spraw, żeby wszystko sie dobrze skończyło !!!!:modla: :modla: :modla:
:sadCyber:

Posted

Kochani ie będzie mnie teraz przez kilka godzin
trzymajcie kciuki za Essule i maluchy
jadę z nią do lecznicy mam nadzieję ze nie na cesarkę
o matko jak mi sie rece trzęsą :nerwy:
:nerwy:

Posted

Mosii trzymaj się ... :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: z całej siły... jesteśmy myślami przy Was, choć tylko tak możemy Was teraz wesprzeć.

Posted

Matko...rzeczywiscie zielone wody to juz niedobrze...Ale wierzę ze wszystko sie skończy szczęsliwie-teraz najwazniejszy spokój i opanowanie-choc wiem że z tym bedzie trudno(sama nic nie moge zrobic) nie mówiac mosii co Ty musisz przezywać.Czekam na wiesci..nie ruszam sie dzis sprzed kompa ...