Aron Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ufff, cieszę się, ze masz juz ten największy stres za sobą :multi: , teraz niech Essa dzielnie się trzyma i dobrze matkuje szczeniolkom pod Twoim czujnym okiem :evil_lol:. Trzymajcie się cieplutko. Myśle, że teraz najbardziej potrzebne będzie Ci wsparcie finansowe, dlatego podaj konto albo adres, na które będzie można wysłać pieniążki. Quote
daisy Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Mosii :iloveyou: a teraz :beerchug: za Ciebie, dumna mame - suczke i za maluchy. A nastepnie prosimy o podanie konta ;) Quote
saskia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 uffffff Obie jesteście bardzo dzielne, cieszę się, jak nie wiem, że się udało:multi: Wymiziaj ją od nas deliktanie- jest wspaniałą sunią. Gratuluję, Babciu:evil_lol: Quote
mosii Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Bardzo was przepraszam ale otworzyłam sobie jedno piwo aby sie odstresować. Essunia ma sie dobrze, podnosi głowę już nawet czysci szczeniaki! Myślałyśmy z pania doktor czy nie uspić częsci szczeniąt. Ale kochana pani doktor uznała ze NIE Dziękuje dziewczyny za chęć pomocy. Zaraz wam wysle konto na pw Tak sie cieszę, że się udało Essa nie urodziła by sama, az strach pomysleć co by było gdyby została w schronisku. Quote
zaba14 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Mosii jestes dzielna! Podziwiam Cie kobieto :buziak: Quote
bric-a-brac Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Mosii, podziwiam Cię baaardzo;) Poproszę o dane do przelewu!!! I ja też otwieram piwo;) Niedługo będziesz miała w domu mnóstwo biegających małych: :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: :Dog_run: :Dog_run::Dog_run: Quote
joaaa Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Mosii, gdyby nie Ty to nie byłoby ani Essy, ani piesków:buzi: Ja też poproszę nr konta, tylko musi być z pełnym adresem i kodem, bo inaczej nie chce mi przyjać. Dla chłopaków proponuje imiona: Esmerald, Luz,Leoncio... Więcej nie wiem:roll: Był taki serial "W kamiennym kręgu" i tam było dużo postaci, może ktoś pamięta. Quote
BeataSabra Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 "Ja też poproszę nr konta, tylko musi być z pełnym adresem i kodem, bo inaczej nie chce mi przyjać.' Rowniez poprosze o numer konta postaram sie cos wyskrobac dla Essy Quote
mosii Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 jest jedna sunia z białym ktawacikiem- oczywiscie bedzie Wega! przy okazji pani doktor zoperowała Essuni przepuklinę Quote
irma Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 mosii napisał(a):Pani doktor jest kochana!!!!!!!! naprawdę przez moment było bardzo zle Niestety miałam tylko 100zł i nie mogłam więcej zapłaćic Koszt cesarki wyniósł 300zł Czy ktoś może mi pomócfinansowo?? Bardzo proszę............ proszę o numer konta na pw Quote
pajunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Mossi, ja tez o numer konta poprosze No i ciesze sie, ze w koncu sie doczekalismy tych cudownych wiadomosci. Duze, olbrzymie mizianko dla wspanialej mamusi- Essuni, oraz :iloveyou: :iloveyou: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: dla najcudowniejszej babci na swiecie. Quote
mosii Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 jeszcze raz dziękuje wam wszystkim za chęć pomocy!!!!!!!!! A szczególnie Pani Dr Glińskiej za ratowanie naszej Essy kiedy sprawa wydawała sie przesądzona. Potęzny krwotok, cztery szczeniaki w rozkładzie, ale kroplówki , leki przeciwkrwotoczne i ogromna determinacja kochanych Pań wetek uratowały życie Essuni!!!!!!!!!! I serce się raduje kiedy słysze te spiewy maleństw!!!!! Quote
asiuniap Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Tak się cieszę :multi: :multi: Mosii, wybacz, ale mogę Cię wesprzeć jedynie duchowo :oops: Quote
Iv Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :lol: super wiesci. Niech maluchy rosna zdrowo, a sunka niech szybciutko wraca do zdrowia. Podaj mi nr konta na pw. Tez cos wysuplam;) Quote
Teba Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 My z Niunią też poprosimy o numer konta :p i ciesze się, że choć w tym jednym miejscu dla ludzi nie liczy się każda złotówka, żeby zachować ją u siebie w portfelu :p aż powraca wiara w ludzkie dobro :p Quote
Payton Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Uff.:happy1: Gratuluje. Mosii gdyby na dogomani dawali Oskary masz go pewnego jak w banku:lol: . O boze 8 szczeniaczkow - dasz jakos rade ? Chetnie bym pomogla ale jestem za daleko. Podaj konto chociaz tak pomoge. Quote
mosii Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Też się bardzo ciesze:multi: Essunia wypiła przed chwila herbatkę z mlekiem i miodem mleczka w cycuszkach coraz więcej maluchy pojadły i spią chyba będzie dobrze:) Quote
zaba14 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Biedna Essa po cesarce i jeszcze musi sie maluchami zajmowac, dzielna mamusia :) Quote
mosii Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 z Paniami Wetkami doszłysmy do wniosku, że jak walczymy to o wszystkich!!! Dlatego jest osiem!!!!! A jakie cudne:loveu: Quote
bric-a-brac Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Właśnie, fotki:p Teraz Mosii będzie miała podwójną pracę - opiekę nad psiakami i zdawanie relacji z fotkami włącznie tutaj n forum;) Quote
Tigraa Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 mosii napisał(a):jest jedna sunia z białym ktawacikiem- oczywiscie bedzie Wega! mosii dziekuje.............pobeczałam sie Quote
missieek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 no i przegapilam :lol: bedac z kotem na badaniach dzieki mosii za uratowanie Essuni i maluchow :Rose: Quote
mosii Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Musiałam podwiazac pepowinkę u jednej suni. Biało-czarni sa faceci. trzech. Wegunia. dwie czarne sunie. dwóch czarnych panów. A Essunia znów udał się na kanape:roll: Quote
Recommended Posts