Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

Posted

"Ostry dyżur u Essuni"

:grin: :grin: :grin:

chyba Mosii bedziesz musiala zastosowac chwyt "na kiełbase"
inaczej one nie wyjdą. aha, jest jeszcze jedna możliwość, może kierunki im sie pomyliły? ;) zapomiały w która stronę się wychodzi... może latarką trzeba poświecić... ;) ;) ;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale chciałabym aby to było juz.
obmacuję Esse, czuję że tam w brzuszku maluchy się wiercą, i jak juz urosły, są energiczniejsze silniejsze,już się nie moge na kluseczki doczekać:loveu:
dziś znowu miałam demolkę:roll:
na szczęście w pokoju, w którym są zaluzje pionowe
Essunia łapie je zebami(podglądałam kiedyś) i po prostu zrywa.
ale to takie sprytne urzadzenie, że mozna z powrotem przypinać:cool3:

Posted

HebaNova napisał(a):
:grin: :grin: :grin:

chyba Mosii bedziesz musiala zastosowac chwyt "na kiełbase"
inaczej one nie wyjdą. aha, jest jeszcze jedna możliwość, może kierunki im sie pomyliły? ;) zapomiały w która stronę się wychodzi... może latarką trzeba poświecić... ;) ;) ;)

ależ ja tam do nich zagladam! i nawołuje: Maluchyyyy, kluseczkiiiiii, robaczkiiiiiiiiii
rzeczywiscie może użyję latarki, chociaż one jeszcze ślepe i głuche......
kiełbasa bedzie najlepsza!!!!!!

Posted

mosii napisał(a):
ależ ja tam do nich zagladam! i nawołuje: Maluchyyyy, kluseczkiiiiii, robaczkiiiiiiiiii
rzeczywiscie może użyję latarki, chociaż one jeszcze ślepe i głuche......
kiełbasa bedzie najlepsza!!!!!!

Ale w jaki sposób do nich zaglądasz?:crazyeye: :lol:

Posted

jak się widzi takie obrazki jak ja dziś na spacerze z Essunią, to poszarpane żaluzje i kupy na dywanie nic nie znacza:)
Byłam z Essą na spacerku i ta bidulka najkochńsza, z niesprawna łapką, pogryzioną buzia, z brzuchem do ziemi, ten pokrzywdzony psiaczek, ona za patyczkem ganiała, podskakiwała( na tyle na ile mogła) szarpała kijek, uśmiechała sie!
Ona jest po prostu niesamowita
wzruszyłąm się:loveu:

Posted

anielica napisał(a):
Kofana Essunia:angel:
Kofana mosii:angel:

przyznam Wam się do czegos
jest taka reklama w Tv, pedeegre pal(chyba nie tak sie pisze:hmmmm:)
o psiakach: dla nas najwazniejsze są psy......
zawsze się na niej wzruszam:oops:

Posted

[quote name='mosii']przyznam Wam się do czegos
jest taka reklama w Tv, pedeegre pal(chyba nie tak sie pisze:hmmmm:)
o psiakach: dla nas najwazniejsze są psy......
zawsze się na niej wzruszam:oops:

Przyznam się, że ja też :oops:, co nie zmienia faktu, że cioteczka Mosii jest przekochaną psią cioteczką :loveu:

P.S. Od tygodnia jednak jak słyszę Pedigree :"dla nas najważniejsze są psy" to mnie ch..... jasna bierze, bo prawdopodobnie od ich karmy mój pies ma problemy zdrowotne i rozwalony układ trawienny :angryy:

Posted

[quote name='evita.']Przyznam się, że ja też :oops:, co nie zmienia faktu, że cioteczka Mosii jest przekochaną psią cioteczką :loveu:

P.S. Od tygodnia jednak jak słyszę Pedigree :"dla nas najważniejsze są psy" to mnie ch..... jasna bierze, bo prawdopodobnie od ich karmy mój pies ma problemy zdrowotne i rozwalony układ trawienny :angryy:
Evita ja nie mam zaufania do tego typu karm:angryy:
Moje psy jedzą eukanube i wbrew pozorą taniej wychodzi niz inne.
Nawiasem mówiąc na tydzień cztery psy( w tym Essa w ciązy i Laku, który przybiera na wadze) zjadaja 15kg

Evitko czy ty masz Rotka?

Posted

[quote name='evita.']Przyznam się, że ja też :oops:, co nie zmienia faktu, że cioteczka Mosii jest przekochaną psią cioteczką :loveu:

Na co Ania Tyrysiczka napisała "ja też....."

Ale fajnie wyszło. Aniu, nie gniewaj się. Rozbawiło mnie to po prostu....:lol: Wyszło jakby Ania od Pedigree też miała problemy zdrowotne...:lol:
Aniu. :Rose: