HebaNova Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 "Ostry dyżur u Essuni" :grin: :grin: :grin: chyba Mosii bedziesz musiala zastosowac chwyt "na kiełbase" inaczej one nie wyjdą. aha, jest jeszcze jedna możliwość, może kierunki im sie pomyliły? ;) zapomiały w która stronę się wychodzi... może latarką trzeba poświecić... ;) ;) ;) Quote
mosii Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale chciałabym aby to było juz. obmacuję Esse, czuję że tam w brzuszku maluchy się wiercą, i jak juz urosły, są energiczniejsze silniejsze,już się nie moge na kluseczki doczekać:loveu: dziś znowu miałam demolkę:roll: na szczęście w pokoju, w którym są zaluzje pionowe Essunia łapie je zebami(podglądałam kiedyś) i po prostu zrywa. ale to takie sprytne urzadzenie, że mozna z powrotem przypinać:cool3: Quote
mosii Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 HebaNova napisał(a)::grin: :grin: :grin: chyba Mosii bedziesz musiala zastosowac chwyt "na kiełbase" inaczej one nie wyjdą. aha, jest jeszcze jedna możliwość, może kierunki im sie pomyliły? ;) zapomiały w która stronę się wychodzi... może latarką trzeba poświecić... ;) ;) ;) ależ ja tam do nich zagladam! i nawołuje: Maluchyyyy, kluseczkiiiiii, robaczkiiiiiiiiii rzeczywiscie może użyję latarki, chociaż one jeszcze ślepe i głuche...... kiełbasa bedzie najlepsza!!!!!! Quote
HebaNova Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 czuje ze na naszych oczach bedzie przełom w historii psiego położnictwa. Mosii - tu się Nobel szykuje... Quote
saskia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 mosii napisał(a):ależ ja tam do nich zagladam! i nawołuje: Maluchyyyy, kluseczkiiiiii, robaczkiiiiiiiiii rzeczywiscie może użyję latarki, chociaż one jeszcze ślepe i głuche...... kiełbasa bedzie najlepsza!!!!!! Ale w jaki sposób do nich zaglądasz?:crazyeye: :lol: Quote
mosii Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 ;) mam swoje sposoby:lol: :lol: :lol: a Essunia sobie spi i na rodzenie jej się najwyrażniej nie zanosi:roll: Quote
mosii Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 jak się widzi takie obrazki jak ja dziś na spacerze z Essunią, to poszarpane żaluzje i kupy na dywanie nic nie znacza:) Byłam z Essą na spacerku i ta bidulka najkochńsza, z niesprawna łapką, pogryzioną buzia, z brzuchem do ziemi, ten pokrzywdzony psiaczek, ona za patyczkem ganiała, podskakiwała( na tyle na ile mogła) szarpała kijek, uśmiechała sie! Ona jest po prostu niesamowita wzruszyłąm się:loveu: Quote
anielica Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Kofana Essunia:angel: Kofana mosii:angel: Quote
ania14p Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Mosii, to będą dwa Noble: z położnictwa i cierpliwości, a może one wolą coś innego niż kiełbasa, czekoladki psie, albo serek z żółteczkiem? Quote
mosii Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Ugotowałam juz jajka(kurze);) więc na jajko spróbuję, moje psy uwielbiaja Quote
BeataSabra Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 saskia napisał(a):Ale w jaki sposób do nich zaglądasz?:crazyeye: :lol: :lol: :lol: :lol: :cool2: Kurcze oplułam monitor Kto mi go teraz wytrze :evil_lol: Quote
mosii Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 anielica napisał(a):Kofana Essunia:angel: Kofana mosii:angel: przyznam Wam się do czegos jest taka reklama w Tv, pedeegre pal(chyba nie tak sie pisze:hmmmm:) o psiakach: dla nas najwazniejsze są psy...... zawsze się na niej wzruszam:oops: Quote
evita. Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='mosii']przyznam Wam się do czegos jest taka reklama w Tv, pedeegre pal(chyba nie tak sie pisze:hmmmm:) o psiakach: dla nas najwazniejsze są psy...... zawsze się na niej wzruszam:oops: Przyznam się, że ja też :oops:, co nie zmienia faktu, że cioteczka Mosii jest przekochaną psią cioteczką :loveu: P.S. Od tygodnia jednak jak słyszę Pedigree :"dla nas najważniejsze są psy" to mnie ch..... jasna bierze, bo prawdopodobnie od ich karmy mój pies ma problemy zdrowotne i rozwalony układ trawienny :angryy: Quote
joaaa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Najbardziej mi sie podoba jak Essa ściąga żaluzje. Ja myslę, że to nie z powodu stresu tylko dla rozrywki :diabloti: I gimnastyki (swojej i Mosi) Quote
mosii Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='evita.']Przyznam się, że ja też :oops:, co nie zmienia faktu, że cioteczka Mosii jest przekochaną psią cioteczką :loveu: P.S. Od tygodnia jednak jak słyszę Pedigree :"dla nas najważniejsze są psy" to mnie ch..... jasna bierze, bo prawdopodobnie od ich karmy mój pies ma problemy zdrowotne i rozwalony układ trawienny :angryy: Evita ja nie mam zaufania do tego typu karm:angryy: Moje psy jedzą eukanube i wbrew pozorą taniej wychodzi niz inne. Nawiasem mówiąc na tydzień cztery psy( w tym Essa w ciązy i Laku, który przybiera na wadze) zjadaja 15kg Evitko czy ty masz Rotka? Quote
mosii Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: a w avatarku mam Lakusia:loveu: Quote
Kryska Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='evita.']Przyznam się, że ja też :oops:, co nie zmienia faktu, że cioteczka Mosii jest przekochaną psią cioteczką :loveu: P.S. Od tygodnia jednak jak słyszę Pedigree :"dla nas najważniejsze są psy" to mnie ch..... jasna bierze, bo prawdopodobnie od ich karmy mój pies ma problemy zdrowotne i rozwalony układ trawienny :angryy: Na co Ania Tyrysiczka napisała "ja też....." Ale fajnie wyszło. Aniu, nie gniewaj się. Rozbawiło mnie to po prostu....:lol: Wyszło jakby Ania od Pedigree też miała problemy zdrowotne...:lol: Aniu. :Rose: Quote
mosii Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Kryska, a co to za psina rozwala sie na podusi w Twoim avatarku? Quote
Kryska Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Mój nowy nabytek z przytuliska od Kariny. Zapraszamy w odwiedziny na www.fotki.com/Pimpek Quote
mosii Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Kryska']Mój nowy nabytek z przytuliska od Kariny. Zapraszamy w odwiedziny na www.fotki.com/Pimpek widziałam galerię Pimpusia strasznie słodka Mordeczka taki bardzo mini rotek:lol: a Essunia śpi:roll: Quote
Kryska Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Bardzo bardzo mini. I rodzina podobna do niego, prawda? Quote
Jajagna Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :lol: :lol: Patrząc na avatar, myślałam, że to wielki pies! A tu takie maleństwo. Śpi jak prawdziwy facet :lol: Quote
Kryska Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Bo to jest prawdziwy facet. Ależ on potrafi suki podrywać.... :cool3: Quote
Recommended Posts