RuletkaK Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Taka kolej rzeczy. Niestety. Ciężko się z tym pogodzić :( Quote
Monika z Katowic Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='AlfaLS']Kochani Mikunia odeszła........ Pewnie teraz wita sie z Tosią, Balbinką, Paryskiem, Posterkiem, Dagusią i Derunią. Jest ze "swoimi", którzy otoczą ja wielką miłością a ona będzie się czuła w ich gronie bezpieczna.... :-(:-(:-( Mikuniu kochana!:( Żegnaj... Tak smutno żegnać Cię! :( Quote
AlfaLS Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Monika z Katowic']Mikuniu kochana!:( Żegnaj... Tak smutno żegnać Cię! :( Oj całą prawdę Monika napisała..... A może ktoś z przyjaciół Mikuni pomoże nam pomóc Pyzie? Pobitej, wyrzuconej, skazanej na dożywocie za kratami bo jest taka ... zwykła? Serdecznie zapraszamy....http://www.dogomania.pl/threads/222069-Pyza-czarna-starsza-zwyk%C5%82a-sunia...-Wyrok-do%C5%BCywocie-Dlaczego Quote
agata51 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 AlfaLS napisał(a):Kochani Mikunia odeszła........ Pewnie teraz wita sie z Tosią, Balbinką, Paryskiem, Posterkiem, Dagusią i Derunią. Jest ze "swoimi", którzy otoczą ja wielką miłością a ona będzie się czuła w ich gronie bezpieczna.... Kochana Mikuniu nawet nie wiesz jak mi Ciebie będzie brak...:-(:-(:-( Coś więcej pewnie troszkę później napisze Gosia. Ja wiem tylko tyle... Mika, poszukaj Dygusia. Miźnij go ode mnie. Quote
magda222 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 AlfaLS napisał(a): A może ktoś z przyjaciół Mikuni pomoże nam pomóc Pyzie? Pobitej, wyrzuconej, skazanej na dożywocie za kratami bo jest taka ... zwykła? Serdecznie zapraszamy....http://www.dogomania.pl/threads/222069-Pyza-czarna-starsza-zwyk%C5%82a-sunia...-Wyrok-do%C5%BCywocie-Dlaczego Lidziu, jeśli uda się nam wymyślić cokolwiek, żeby wyciągnąć Pyzę ze schronu to moja deklaracja po Mikusi jest oczywiście do jej dyspozycji... Quote
zuziaM Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Mikunia odeszla ...... zostaly do rozliczenia pieniazki, ktore dostalam na konto. Lidzia wplacila 24.01 - 340 zl ostatnie ( nie ujete ) koszty - 31,- zl ( podklady, chustki aloesowe, Furosemid-kolejne opakow. ) wszystkie wczesniejsze moje koszty zostaly juz uregulowane Pozostalo z ostatniej wplaty na Mikunie : 230,- zl Quote
Romka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dopiero dziś zauważyłam...żegnaj malutka! Quote
Kalva Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Kochana MIkuniu - do zobaczenia kiedyś za TM [*] :((( Quote
Dada M Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Bardzo przykro :( Ale zawsze pocieszeniem jest fakt, że ostatnie 2 lata życia Miki były wolne od schroniskowej rzeczywistości, że była bezpieczna, pod dobrą opieką i na swój sposób szczęśliwa. Możecie być też dumni z tak odpowiedzialnej i słownej grupy deklarowiczów ! Grupa wspierająca tyszaki jest naprawdę wyjątkowa. Swoją deklarację przenoszę na Sabę - sunię, która po 10 latach od adopcji została z powrotem oddana do warszawskiego schroniska. Bardzo proszę zajrzyjcie czasem do niej, przyda mi się wsparcie duchowe: http://www.dogomania.pl/threads/213092-Po-10-LATACH-od-adopcji-ODDANO-JĄ-DO-SCHRONISKA-!!!!-SABA-BŁAGA-o-pomoc-!!!! Quote
Jo37 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Jakie to smutne,że musimy pożegnać się z kolejnym psiakiem [*]. Quote
AlfaLS Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='zuziaM']Mikunia odeszla ...... zostaly do rozliczenia pieniazki, ktore dostalam na konto. Lidzia wplacila 24.01 - 340 zl ostatnie ( nie ujete ) koszty - 31,- zl ( podklady, chustki aloesowe, Furosemid-kolejne opakow. ) wszystkie wczesniejsze moje koszty zostaly juz uregulowane Pozostalo z ostatniej wplaty na Mikunie : 230,- zl Fakt Mikunia (*) odeszła ale sprawy finansowe musimy pozamykać... Gosia to zrobiła, teraz kolej na mnie... Od ostatniego mojego rozliczenia na konto Mikuni wpłynęło jeszcze: - od Dady M 40 zł./ za dwa miesiące/, - od Leyli 80 zł./ za cztery miesiące/, - od Bjuty 5 zł. Razem: 125 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!!!! W tym czasie wydatki to: - przelew do ZuziM 177,20 zł. za leczenie zgodnie z postem 1713, - przelew do ZuziM 126 zł. za leczenie zgodnie z postem 1728, - przelew do ZuziM 340 zł. za Hotelik za okres 23.01.-22.02.2012r. Razem: 643,20 zł. Z tego ZuziM zwróciła nam nie wykorzystane przez Mikunię 230 zł. Na ten moment na koncie Mikuni mam 810,45 zł. Jak tylko wyjaśnię co z wpłatą Leyli, która wpłaciła swoje deklaracje już do kwietnia 2012r. to będziemy się musieli poważnie zastanowić co zrobimy z resztą wpłat - na kogo podzielimy te środki... Quote
AlfaLS Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Kochani chciałabym zamknąć finanse Mikuni :-(. Przepraszam, że dopiero teraz ale ostatnio pracowałam od 8 do 22 i ciężko było mi wejść na ten, akurat ten watek... Mikuni zostało na koncie 810,45 zł. Jest w tym 60 zł. nadpłaty Leyli / na 3 m-ce do przodu/. Niestety nie mam odpowiedzi od niej co zrobić z tą nadpłatą dlatego proponuję / na wszelki wypadek / te środki przenieść na deklaracje Leyli na Weteranki. I nie liczyć ich w ogólnej puli. Czyli zostałoby nam do rozsdysponowania 750,45 zł. Proponuję: - 50 zł. dla Kundelkowej Skarbonki jako podziękowanie za pomoc w ratowaniu Mikuni, - 50 zł. dla Talcottowej Skarbonki jako podziękowanie za pomoc w ratowaniu Mikuni, - 200 zł. dla Rockiego - kolejnego tyszaka w Hoteliku u ZuziM, - 200 zł. dla Abry - tyszanki w Hoteliku u ZuziM, - 200,45 zł. dla Magnatki / Meggi/ - Tyszanki w Hoteliku u Kasi Przystał. - 50 zł. to może dla Kory - przyjaciółki Magnatki z Hoteliku, która nie ma wszystkich deklaracji a jeszcze w dodatku jest chora na padaczkę... To są moje propozycje, jeśli ktoś ma inne bardzo proszę napiszcie. Pieniądze są, musimy je rozdysponować dla dobra psiaków.... Czekam na Wasze głosy :lol: Quote
Monika z Katowic Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Uważam, że są to dobre i rozsądne propozycje. Popieram z całego serca! Quote
AlfaLS Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 [quote name='Monika z Katowic']Uważam, że są to dobre i rozsądne propozycje. Popieram z całego serca! [quote name='Nikus']Ja też popieram:) świetnie to podzieliłaś:) [quote name='Bjuta']No pewnie! :) [quote name='Jolanta08']Jak najbardziej za [quote name='magda222']Wspaniały pomysł!!! Super podział!!! Super, ze tu jesteście!!!!!!!!! Ok, to ja zaraz robię przelewy do Skarpet i do Magdy222 i lecę na wątek Kory żeby poprosić o konto dla niej :lol: i zaraz jak tylko dostanę to robię przelew :lol: A nasza TYSKĄ SKARPETĘ a właściwie rozliczenia jej przeniosę na wątek Weteranek, ok? Bo do Mikuni (*) siłą rzeczy będziemy zaglądać mniej niż do Abry i Magnatki... Quote
Bjuta Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 A ja dopiero potem zrozumiałam, że ta Kora, to moja Kora ! :) (Jestem jej księgową i odwoziłam ją do Kasi). Pięknie dziękuję!!!! :) Quote
magda222 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Rocki bardzo dziękuję za pieniążki, które wpłynęły na jego konto :) Naprawdę bardzo się przydały :) Pomogły częściowo załatać duuużą dziurę w budżecie :) Quote
MagdaNS Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 W imieniu Skarpety im. Talcott bardzo dziękuję za zasilenie skarpety dla staruszków kwotą 50 zł. To dla nas duża pomoc. Quote
Bjuta Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Korunia, bardzo bardzo dziękuje Mikuni! Przyszło 50 zł :) :) :) Quote
Recommended Posts