Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisalam jasno ktore szczenieta sa moje,bardzo prosze przeczytac caly watek,przeczytac dokladnie!tak samo prosze dokladnie przeczytac to co napisalam po powrocie z pracy-dzisiaj!ja nie mam czasu ciagle pisac tego samego-dogo to nie jest moje zycie

dzisiaj raczej juz tu nie wejde bo musze isc po prostu spac!jutro pracuje bo nie stac mnie aby siedziec ciagle na dupie i odpisywac wam na pytania na ktore odpowiedzi sa zawarte w moim dzisiejszym poscie,pisalam go dlugo wlasnie po to aby wszystko w nim zawrzec bo nie mam czasu wchodzic tu co chwile

strona adoptujpsiaka.pl jest moja strona i nie wszystkie psy sa p.Arka jak i nie wszystkie sa p.Ewy,pomagam psom a nie ludziom!

na koniec chcialam powtorzyc prosze o wpisy osob ktore cokolwiek podarowaly moim szczeniakom z racji tego ze zostalam tu bezpodstawnie oskarzona chcialabym miec jasnosc sytuacji co komu mam oddac

Posted

gagata napisał(a):
Tam jest dużo więcej szczeniąt niż 15-ka od Kostek. Znacznie więcej...

Jak znacznie wiecej to znaczy tyle, ze potrzebujemy znacznie wiecej DT/DS. A w pierwszej kolejnosci te 15.

Posted

po pierwsze ustalić należy czy szczeniaki zostaną komukolwiek oddane

Ewa B. i tak za chwilę będzie miała kolejne, bo je rozmnaża na handel

należy rozpędzić to towarzystwo i skończyć z tą hyclowsko-małobożową spółką

Posted

gagata napisał(a):
Tam jest dużo więcej szczeniąt niż 15-ka od Kostek. Znacznie więcej...

Dzisiejszej nocy jest apogeum mrozu...ciekawe ile szczeniąt i psów dorosłych przeżyje...

Posted

kahoona napisał(a):
po pierwsze ustalić należy czy szczeniaki zostaną komukolwiek oddane

Ewa B. i tak za chwilę będzie miała kolejne, bo je rozmnaża na handel

należy rozpędzić to towarzystwo i skończyć z tą hyclowsko-małobożową spółką

Zalozmy, ze zostana, zalozmy, ze mozna je zabrac jak tylko pojawi sie dla nich jakies miejsce. Czekamy na takie miejsca!

Posted

Kostek napisał(a):

na koniec chcialam powtorzyc prosze o wpisy osob ktore cokolwiek podarowaly moim szczeniakom z racji tego ze zostalam tu bezpodstawnie oskarzona chcialabym miec jasnosc sytuacji co komu mam oddac

Karma jesli zostala zjedzona przez te szczeniorki, to trafila tam gdzie powinna.

Posted

Kostek napisał(a):
strona adoptujpsiaka.pl jest moja strona i nie wszystkie psy sa p.Arka jak i nie wszystkie sa p.Ewy,pomagam psom a nie ludziom!

Chyba powinniście z Panem Arkadiuszem G. ustalić formę własności strony adoptujpsiaka.pl On mówił co innego - udostępnienie strony i zlecenie komuś prowadzenia jej to nie to samo co własność czy współwłasność...

Posted

hecia13 napisał(a):
Jezu, jak ona mogła napisać, że te szczeniaki są u "fajnej babeczki"??!! Co za obłuda!! Bo to że "ona wie co z takimi szczeniakami robić" to wszyscy już wiemy...

Ale tutaj raczej nie chodziło o tą kobietę tylko o starsze małzenstwo u ktrorego psiaki były do środy.

Posted

Plicha napisał(a):
Ale tutaj raczej nie chodziło o tą kobietę tylko o starsze małzenstwo u ktrorego psiaki były do środy.

Dalej w to wierzysz? bo ja raczej nie... i myślę, że nie tylko ja:(

Posted

hecia13 napisał(a):
Dalej w to wierzysz? bo ja raczej nie... i myślę, że nie tylko ja:(

Moze nie jestem dlugo na dogo... sama mam dwie znajdurki i jedna kotke ktora wyratowalam jak mialam 3 dni ale jakosc jej wierze...mam nadzieje ze sie ne myle ... a jesli sie myle to jestem w stanie wziac na DT za zupelna daromche jednego szczyla ...sama nawet po niego pojade

Posted

Rustamka_24_Kalisz napisał(a):
Moze nie jestem dlugo na dogo... sama mam dwie znajdurki i jedna kotke ktora wyratowalam jak mialam 3 dni ale jakosc jej wierze...mam nadzieje ze sie ne myle ... a jesli sie myle to jestem w stanie wziac na DT za zupelna daromche jednego szczyla ...sama nawet po niego pojade

Rustamka - jesteś kochana, że weźmiesz szczeniasia !!! Jeśli byś potrzebowała karmy dla niego to zamówię przez allegro i Ci wyślę, nie martw się :) I pewnie nie ja jedna będę pomagać :)
Ewa

Posted

Plicha napisał(a):

Porównaj Plicha wstawione foty, daty ich zrobienia, daty założonych wątków....
chocby tutaj, druga porcja zdjec roboiona jest aparatem:
Canon PowerShot A470
daata zdjec 2010:01:03 14:02:07
A foty z pewnoscia u pani B.

Posted

E-S napisał(a):
Rustamka - jesteś kochana, że weźmiesz szczeniasia !!! Jeśli byś potrzebowała karmy dla niego to zamówię przez allegro i Ci wyślę, nie martw się :) I pewnie nie ja jedna będę pomagać :)
Ewa

Z pewnoscią:cool3::lol:

Posted

gagata napisał(a):
Porównaj Plicha wstawione foty, daty ich zrobienia, daty założonych wątków....
chocby tutaj, druga porcja zdjec roboiona jest aparatem:
Canon PowerShot A470
daata zdjec 2010:01:03 14:02:07
A foty z pewnoscia u pani B.

Ja nie widzę tych danych, nie wiem jak to sprawdzić

Posted

Plicha napisał(a):
Ja nie widzę tych danych, nie wiem jak to sprawdzić

Uwierz - jest dokładnie tak jak Gagata pisze. Też sprawdziłam. Programem do zdjęć - żadna tajemnica, bo większość zdjęć posiada pamięć pierwotną, którą można odczytać...

BTW na wątku Kręzla też ktoś oferował DT dla szczeniora - trzeba się cofnąć tam i pogrzebać...

Posted

Poza tym proponuję sięgnąć do zdjęć z pierwszych ogłoszeń psiaków, choćby allegro. I o ile ktoś ma wątpliwości to je rozwieje. Kostek skoro nie śpisz może pomożesz nam zrozumieć dlaczego...

Posted

[quote name='Kostek'] Do moich szczeniat u p.Ewy jezdze co 2-3 dzien bo pracuje studiuje i mam tez inne rzeczy na glowie(tak jak normalny czlowiek)p.Ewa wie ze to ja za nie odpowiadam i ja wydaje je do adopcji,ja sprawdzam domy itd,zadne z tych szczeniat nie jest chore ani nic im nie dolega,jesli akurat nie moge przyjechac mam codziennie informacje czy z psami wszystko ok, malo tego moja znajoma byla u p.Ewy pod pretekstem adopcji i jestem pewna ze moim szczenietom nic tam nie zagraza!
Jeżeli szczenięta są u p.B. od środy to nie bardzo rozumiem tego wpisu o jeżdżeniu co 2-3 dni, wszak minęło dopiero 4 dni... I kiedy ta znajoma tam miała czas zaglądać... W kolejnym wpisie jest jeszcze mowa o innym znajomym, który zagląda... Przez te 4 dni????
I dla porównania inny wpis Kostek, z 19.01 czyli 6 dni temu:
[quote name='Kostek']wstrzymajmy sie do jutra-wroce od scyli i zobaczymy co z nich wyroslo sama ich nie widzialam ze 2 tyg i az sie boje co zastane

Posted

dziewczyny tak jak napisalam Jesli Okaże sie ze Psiska maja sie tam naprawde źle(wg mnie narazie nie wynika z materialu zeby bylo im tam xle..wygladaja na zdrowe i dozywione) to wezme jednego ...najchetniej suczke(szkoda tylko ze sa nie wysterilizowane ale jakos damy rade) i dziekuje za chęc pomocy ale jak juz wezme psiaka to zapewnie mu żarelko :) I jesli Woodstock psiaka zaakceptuje ( jakos ma problem z większymi psami ) to najprawdopodobniej pisak juz u mnie zostanie :)
Ale zaznaczam ... czekam na skonczenie akcji... Jestem jak zawsze (choc wczesniej nie pisalam ) daleka od linczy i tym podobnych ...

Guest Elżbieta481
Posted

Ja chcę się tylko upewnić czy dobrze rozumiem:
szczenięta jeśli dobrze rozumiem zostały oddane,,pod opiekę Ewy Biedrzyckiej?Czy ja coś nie tak rozumiem?
-----------------
Przeczytałem ponownie wątek.Niestety-dobrze zrozumiałem wątek//
Waldemar

Posted

Selenga napisał(a):
Jeżeli szczenięta są u p.B. od środy to nie bardzo rozumiem tego wpisu o jeżdżeniu co 2-3 dni, wszak minęło dopiero 4 dni... I kiedy ta znajoma tam miała czas zaglądać... W kolejnym wpisie jest jeszcze mowa o innym znajomym, który zagląda... Przez te 4 dni????
I dla porównania inny wpis Kostek, z 19.01 czyli 6 dni temu:
tego znajomego na własne oczy w piatek widziałam....To hycel Artur G. ponoc właściciel strony adoptujpieska.pl
A znajoma, to chyba ta pani, która mu towarzyszyła w wypasionej bryce...