gagata Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Tam jest dużo więcej szczeniąt niż 15-ka od Kostek. Znacznie więcej... Quote
Kostek Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 napisalam jasno ktore szczenieta sa moje,bardzo prosze przeczytac caly watek,przeczytac dokladnie!tak samo prosze dokladnie przeczytac to co napisalam po powrocie z pracy-dzisiaj!ja nie mam czasu ciagle pisac tego samego-dogo to nie jest moje zycie dzisiaj raczej juz tu nie wejde bo musze isc po prostu spac!jutro pracuje bo nie stac mnie aby siedziec ciagle na dupie i odpisywac wam na pytania na ktore odpowiedzi sa zawarte w moim dzisiejszym poscie,pisalam go dlugo wlasnie po to aby wszystko w nim zawrzec bo nie mam czasu wchodzic tu co chwile strona adoptujpsiaka.pl jest moja strona i nie wszystkie psy sa p.Arka jak i nie wszystkie sa p.Ewy,pomagam psom a nie ludziom! na koniec chcialam powtorzyc prosze o wpisy osob ktore cokolwiek podarowaly moim szczeniakom z racji tego ze zostalam tu bezpodstawnie oskarzona chcialabym miec jasnosc sytuacji co komu mam oddac Quote
ms_arwi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 gagata napisał(a):Tam jest dużo więcej szczeniąt niż 15-ka od Kostek. Znacznie więcej... Jak znacznie wiecej to znaczy tyle, ze potrzebujemy znacznie wiecej DT/DS. A w pierwszej kolejnosci te 15. Quote
kahoona Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 po pierwsze ustalić należy czy szczeniaki zostaną komukolwiek oddane Ewa B. i tak za chwilę będzie miała kolejne, bo je rozmnaża na handel należy rozpędzić to towarzystwo i skończyć z tą hyclowsko-małobożową spółką Quote
Lionees Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 gagata napisał(a):Tam jest dużo więcej szczeniąt niż 15-ka od Kostek. Znacznie więcej... Dzisiejszej nocy jest apogeum mrozu...ciekawe ile szczeniąt i psów dorosłych przeżyje... Quote
ms_arwi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 kahoona napisał(a):po pierwsze ustalić należy czy szczeniaki zostaną komukolwiek oddane Ewa B. i tak za chwilę będzie miała kolejne, bo je rozmnaża na handel należy rozpędzić to towarzystwo i skończyć z tą hyclowsko-małobożową spółką Zalozmy, ze zostana, zalozmy, ze mozna je zabrac jak tylko pojawi sie dla nich jakies miejsce. Czekamy na takie miejsca! Quote
ms_arwi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kostek napisał(a): na koniec chcialam powtorzyc prosze o wpisy osob ktore cokolwiek podarowaly moim szczeniakom z racji tego ze zostalam tu bezpodstawnie oskarzona chcialabym miec jasnosc sytuacji co komu mam oddac Karma jesli zostala zjedzona przez te szczeniorki, to trafila tam gdzie powinna. Quote
kahoona Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Renata5 napisał(a):Dzisiejszej nocy jest apogeum mrozu...ciekawe ile szczeniąt i psów dorosłych przeżyje... tam jest ponad 30 szczeniąt - nie jestem optymistką Quote
gagata Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kostek napisał(a):strona adoptujpsiaka.pl jest moja strona i nie wszystkie psy sa p.Arka jak i nie wszystkie sa p.Ewy,pomagam psom a nie ludziom! Chyba powinniście z Panem Arkadiuszem G. ustalić formę własności strony adoptujpsiaka.pl On mówił co innego - udostępnienie strony i zlecenie komuś prowadzenia jej to nie to samo co własność czy współwłasność... Quote
kahoona Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Gagata, potwierdzam - słyszałam, bo pan Arek mówił to m.in. do mnie - twierdził, że strona jest jego Quote
Plicha Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 hecia13 napisał(a):Jezu, jak ona mogła napisać, że te szczeniaki są u "fajnej babeczki"??!! Co za obłuda!! Bo to że "ona wie co z takimi szczeniakami robić" to wszyscy już wiemy... Ale tutaj raczej nie chodziło o tą kobietę tylko o starsze małzenstwo u ktrorego psiaki były do środy. Quote
hecia13 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Plicha napisał(a):Ale tutaj raczej nie chodziło o tą kobietę tylko o starsze małzenstwo u ktrorego psiaki były do środy. Dalej w to wierzysz? bo ja raczej nie... i myślę, że nie tylko ja:( Quote
Rustamka_24_Kalisz Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 hecia13 napisał(a):Dalej w to wierzysz? bo ja raczej nie... i myślę, że nie tylko ja:( Moze nie jestem dlugo na dogo... sama mam dwie znajdurki i jedna kotke ktora wyratowalam jak mialam 3 dni ale jakosc jej wierze...mam nadzieje ze sie ne myle ... a jesli sie myle to jestem w stanie wziac na DT za zupelna daromche jednego szczyla ...sama nawet po niego pojade Quote
E-S Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Rustamka_24_Kalisz napisał(a):Moze nie jestem dlugo na dogo... sama mam dwie znajdurki i jedna kotke ktora wyratowalam jak mialam 3 dni ale jakosc jej wierze...mam nadzieje ze sie ne myle ... a jesli sie myle to jestem w stanie wziac na DT za zupelna daromche jednego szczyla ...sama nawet po niego pojade Rustamka - jesteś kochana, że weźmiesz szczeniasia !!! Jeśli byś potrzebowała karmy dla niego to zamówię przez allegro i Ci wyślę, nie martw się :) I pewnie nie ja jedna będę pomagać :) Ewa Quote
gagata Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Plicha napisał(a):Ale tutaj raczej nie chodziło o tą kobietę tylko o starsze małzenstwo u ktrorego psiaki były do środy. Porównaj Plicha wstawione foty, daty ich zrobienia, daty założonych wątków.... chocby tutaj, druga porcja zdjec roboiona jest aparatem: Canon PowerShot A470 daata zdjec 2010:01:03 14:02:07 A foty z pewnoscia u pani B. Quote
Talcott Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 E-S napisał(a):Rustamka - jesteś kochana, że weźmiesz szczeniasia !!! Jeśli byś potrzebowała karmy dla niego to zamówię przez allegro i Ci wyślę, nie martw się :) I pewnie nie ja jedna będę pomagać :) Ewa Z pewnoscią:cool3::lol: Quote
Plicha Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 gagata napisał(a):Porównaj Plicha wstawione foty, daty ich zrobienia, daty założonych wątków.... chocby tutaj, druga porcja zdjec roboiona jest aparatem: Canon PowerShot A470 daata zdjec 2010:01:03 14:02:07 A foty z pewnoscia u pani B. Ja nie widzę tych danych, nie wiem jak to sprawdzić Quote
gagata Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Plicha napisał(a):Ja nie widzę tych danych, nie wiem jak to sprawdzićNo to inaczej, zajrzyj do postu 514 i 515 z tego watku.. Quote
gameta Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Plicha napisał(a):Ja nie widzę tych danych, nie wiem jak to sprawdzić Uwierz - jest dokładnie tak jak Gagata pisze. Też sprawdziłam. Programem do zdjęć - żadna tajemnica, bo większość zdjęć posiada pamięć pierwotną, którą można odczytać... BTW na wątku Kręzla też ktoś oferował DT dla szczeniora - trzeba się cofnąć tam i pogrzebać... Quote
a.piurek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Poza tym proponuję sięgnąć do zdjęć z pierwszych ogłoszeń psiaków, choćby allegro. I o ile ktoś ma wątpliwości to je rozwieje. Kostek skoro nie śpisz może pomożesz nam zrozumieć dlaczego... Quote
Selenga Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Kostek'] Do moich szczeniat u p.Ewy jezdze co 2-3 dzien bo pracuje studiuje i mam tez inne rzeczy na glowie(tak jak normalny czlowiek)p.Ewa wie ze to ja za nie odpowiadam i ja wydaje je do adopcji,ja sprawdzam domy itd,zadne z tych szczeniat nie jest chore ani nic im nie dolega,jesli akurat nie moge przyjechac mam codziennie informacje czy z psami wszystko ok, malo tego moja znajoma byla u p.Ewy pod pretekstem adopcji i jestem pewna ze moim szczenietom nic tam nie zagraza! Jeżeli szczenięta są u p.B. od środy to nie bardzo rozumiem tego wpisu o jeżdżeniu co 2-3 dni, wszak minęło dopiero 4 dni... I kiedy ta znajoma tam miała czas zaglądać... W kolejnym wpisie jest jeszcze mowa o innym znajomym, który zagląda... Przez te 4 dni???? I dla porównania inny wpis Kostek, z 19.01 czyli 6 dni temu: [quote name='Kostek']wstrzymajmy sie do jutra-wroce od scyli i zobaczymy co z nich wyroslo sama ich nie widzialam ze 2 tyg i az sie boje co zastane Quote
Rustamka_24_Kalisz Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 dziewczyny tak jak napisalam Jesli Okaże sie ze Psiska maja sie tam naprawde źle(wg mnie narazie nie wynika z materialu zeby bylo im tam xle..wygladaja na zdrowe i dozywione) to wezme jednego ...najchetniej suczke(szkoda tylko ze sa nie wysterilizowane ale jakos damy rade) i dziekuje za chęc pomocy ale jak juz wezme psiaka to zapewnie mu żarelko :) I jesli Woodstock psiaka zaakceptuje ( jakos ma problem z większymi psami ) to najprawdopodobniej pisak juz u mnie zostanie :) Ale zaznaczam ... czekam na skonczenie akcji... Jestem jak zawsze (choc wczesniej nie pisalam ) daleka od linczy i tym podobnych ... Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ja chcę się tylko upewnić czy dobrze rozumiem: szczenięta jeśli dobrze rozumiem zostały oddane,,pod opiekę Ewy Biedrzyckiej?Czy ja coś nie tak rozumiem? ----------------- Przeczytałem ponownie wątek.Niestety-dobrze zrozumiałem wątek// Waldemar Quote
gagata Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Selenga napisał(a):Jeżeli szczenięta są u p.B. od środy to nie bardzo rozumiem tego wpisu o jeżdżeniu co 2-3 dni, wszak minęło dopiero 4 dni... I kiedy ta znajoma tam miała czas zaglądać... W kolejnym wpisie jest jeszcze mowa o innym znajomym, który zagląda... Przez te 4 dni???? I dla porównania inny wpis Kostek, z 19.01 czyli 6 dni temu:tego znajomego na własne oczy w piatek widziałam....To hycel Artur G. ponoc właściciel strony adoptujpieska.pl A znajoma, to chyba ta pani, która mu towarzyszyła w wypasionej bryce... Quote
dusje Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Czy przypadkiem nie jest to mamusia jednego z tych miotow? Na jednej focie takie cos kosmatego widac :diabloti: http://www.adoptujpsiaka.pl/psiak,72.html# Quote
Recommended Posts