Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wstrzymajmy sie do jutra-wroce od scyli i zobaczymy co z nich wyroslo sama ich nie widzialam ze 2 tyg i az sie boje co zastane

dzisiaj mialam tel od pani z pragi polnoc mila ale nie wiem czy powinna miec szczeniaka-zobaczymy co to sie z tego rozwiaze

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nooo szczerze to ja sie nie dziwie ze ludzie ja oddali bo tu nie tyle chodzi o agresje co o to ze ona jest malym popierdalaczem i jej wszedzie pelno z tymi wielkimi zebaiskami i ciekawskimi lapskami:D

Posted

Kostek napisał(a):
Kochana jak mi sie uda to jutro z nia film nakrece...to nie jest pies to diabel tasmanski

nie mieszaj Kostek nie mieszaj
to nie diabeł tasmański bo Diabla to zupełnia inna sunia i tak samo Tasmanka
wiec nie mieszaj nam tutaj ;)

Posted

Wiecie co, chyba trzeba zintensyfikowac wysilki majace na celu znalezienie malym domku, bo niedlugo przestana byc takie male i bedzie jeszcze trudniej. Moja sugestia jest taka, zeby jednak je podzielic na mniejsze grupy i porobic ogloszenia tym mniejszym grupom. Poza tym, dodac jak najwiecej opisu do kazdego z psiakow - ja wiem, ze to moze byc trudne przy takiej ilosci, ale to moze naprawde zachecic kogos do adopcji... Kostek rozumiem, ze ma najlepszy kontakt z domkami, gdzie sa szczeniorki (jesli nie jedyny?), wiec jesli dasz rade, to moze popros osoby opiekujace sie o opis kazdego ze szczeniorkow, sprobujcie tez okreslic jakiej wielkosci beda - to z cala pewnoscia moze byc kluczowe. Jak juz bedziemy to miec... to czy sa tutaj jacys spece od ogloszen?

Posted

Aaa i jeszcze cos - moze jakies allegro cegielkowe? Majace na celu wspomozenie finansowe psiakow do czasu znalezienia im domkow? Na karme, na szczepienia... Wtedy juz takie ogolne by sie przydalo, z opisem historii psiakow.

Posted

zaraz wylatam do gnojow jak wroce postaram sie w kazdym poscie zamiescic fotki i opis danego psiaka, pozniej bedziemy kombinatorzyc jak podzialac z ogloszeniami

jesli chodzi o allegro cegielkowe ja zawsze wystawialam z priw konta nawet jak zbieralam na cele fundacyjne