Kostek Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 wstrzymajmy sie do jutra-wroce od scyli i zobaczymy co z nich wyroslo sama ich nie widzialam ze 2 tyg i az sie boje co zastane dzisiaj mialam tel od pani z pragi polnoc mila ale nie wiem czy powinna miec szczeniaka-zobaczymy co to sie z tego rozwiaze Quote
Plicha Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 No to czekamy na wieści co się ze szczyli w ciągu dwóch tygodni wykluło :) No i ciekawe co wyniknie z panią z Pragi :) Quote
Kostek Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 trzymajcie kciuki za dialba roku czyli Rozamunde;) Quote
Talcott Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Trzymam mocno!!! A dlaczego diabła - ma charakterek?:diabloti: Quote
Kostek Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 nooo szczerze to ja sie nie dziwie ze ludzie ja oddali bo tu nie tyle chodzi o agresje co o to ze ona jest malym popierdalaczem i jej wszedzie pelno z tymi wielkimi zebaiskami i ciekawskimi lapskami:D Quote
Talcott Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 No to przecież szczeniak jest -taaaak? czy mi się coś po...... No to niby jaki ma być? Jak stułbia????:roll: Quote
Kostek Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Kochana jak mi sie uda to jutro z nia film nakrece...to nie jest pies to diabel tasmanski Quote
Talcott Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 O super! Lubię diabły tasmańskie!!:diabloti: Quote
3 x Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Kostek napisał(a):Kochana jak mi sie uda to jutro z nia film nakrece...to nie jest pies to diabel tasmanski nie mieszaj Kostek nie mieszaj to nie diabeł tasmański bo Diabla to zupełnia inna sunia i tak samo Tasmanka wiec nie mieszaj nam tutaj ;) Quote
Talcott Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Też mi się tak wydaje - ale niektórzy chcą pieska z pluszu chyba. Quote
ms_arwi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Wiecie co, chyba trzeba zintensyfikowac wysilki majace na celu znalezienie malym domku, bo niedlugo przestana byc takie male i bedzie jeszcze trudniej. Moja sugestia jest taka, zeby jednak je podzielic na mniejsze grupy i porobic ogloszenia tym mniejszym grupom. Poza tym, dodac jak najwiecej opisu do kazdego z psiakow - ja wiem, ze to moze byc trudne przy takiej ilosci, ale to moze naprawde zachecic kogos do adopcji... Kostek rozumiem, ze ma najlepszy kontakt z domkami, gdzie sa szczeniorki (jesli nie jedyny?), wiec jesli dasz rade, to moze popros osoby opiekujace sie o opis kazdego ze szczeniorkow, sprobujcie tez okreslic jakiej wielkosci beda - to z cala pewnoscia moze byc kluczowe. Jak juz bedziemy to miec... to czy sa tutaj jacys spece od ogloszen? Quote
ms_arwi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Aaa i jeszcze cos - moze jakies allegro cegielkowe? Majace na celu wspomozenie finansowe psiakow do czasu znalezienia im domkow? Na karme, na szczepienia... Wtedy juz takie ogolne by sie przydalo, z opisem historii psiakow. Quote
Talcott Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 A jesteś pewna że można jeśli to nie fundacja? Quote
ms_arwi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 I to jest dobre pytanie... Potrzeba by zatem fundacji, ktora pomogłaby w tym. Jakies pomysly? ;) Quote
Kostek Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 zaraz wylatam do gnojow jak wroce postaram sie w kazdym poscie zamiescic fotki i opis danego psiaka, pozniej bedziemy kombinatorzyc jak podzialac z ogloszeniami jesli chodzi o allegro cegielkowe ja zawsze wystawialam z priw konta nawet jak zbieralam na cele fundacyjne Quote
Talcott Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 No to leć sokole!! Czekamy na relację!:diabloti: Quote
Plicha Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Czekamy, czekamy, pewnie sie niezle zmienily diablątka :diabloti: Quote
Kostek Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 jestem ale tak zjebutana i wkuzwiona ze szok jedyny plus dzisiejszego dnia taki ze Rozamunda w domu:evil_lol: Quote
Talcott Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ooooo to cudnie! To wydysz złość i relacjonuj:cool3::diabloti: Quote
3 x Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Filutek - moj typ :) miałam kiedyś bardzo podobna sunię :) Quote
Recommended Posts