andzia69 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='kahoona']W związku z zaistniałą sytuacją i z przedstawieniem mi pewnych faktów o których do tej pory nie wiedziałam, informuję, że moja pomoc w wyadoptowywaniu psów od p.B wczoraj została zakończona. Kostek, witaj znów po jasnej stronie mocy. czy nie można było tak od razu?:cool3: Quote
niufek Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='kahoona']W związku z zaistniałą sytuacją i z przedstawieniem mi pewnych faktów o których do tej pory nie wiedziałam, informuję, że moja pomoc w wyadoptowywaniu psów od p.B wczoraj została zakończona. Kostek, witaj znów po jasnej stronie mocy. I wszyscy doznalismy olsnienia .Chwala wam za to .Po wielkiej bitwie rozejm podpisany na "byczej skorze".:multi: Quote
gagata Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Najważniejsze, że pani EB ubywa mniej lub bardziej swiadomych ale popleczników....Wierzę,że niedługo zostanie całkiem sama i bez psów Quote
Pianka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Wątek został oczyszczony. prosze o spokój. Posty nie na temat i łamiace regulamin będa usuwane. Quote
Kostek Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 spokojnie przeciez dzisiaj do jednego domu jada 2 psiaki a z apiurek jestesmy w kontakcie-myle sie? Quote
czarok Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Kostek']spokojnie przeciez dzisiaj do jednego domu jada 2 psiaki a z apiurek jestesmy w kontakcie-myle sie? [FONT=MS Shell Dlg 2]A co z domem dla dwóch szczeniaków zaproponowanym przez medar. Też jesteś z nim w kontakcie? Post został skasowany, a medar zbanowany - mylę się?[/FONT] Quote
a.piurek Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Jeżeli chodzi o pytania tu stawiane nic nie jest pewne - mylę się???? Quote
Isadora7 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Kostek']spokojnie przeciez dzisiaj do jednego domu jada 2 psiaki a z apiurek jestesmy w kontakcie-myle sie? Też apeluję o spokój. Jak widać Kostek wróciła na łono dogo, a Pianka jak moderator ma dużo roboty i nie tylko ten watek moderowała. Zapewne jej umknął gdzieś ten post. To krakowskim targiem, aby Kostek wiedziała na czym stoi (a jest tych szczyli trochę), a Pianka zapewne nie ma możliwości odzyskania posta, było niejednokrotnie że moderatorzy nie mają dużych uprawnień. Bądźmy wyrozumiali zatem. A my tu wszyscy chcemy dobra szczeniaków. W poniższym screenie zblurowałam informacje nie dotyczące tematu (trzymajmy się tematu) domków dla szczeniaczków od Kostek: post jest z 25 stycznia 2010 roku. Kostek jak widzisz są dwa domki sprawdzone w Świebodzinie, warto sprawdzić czy to jeszcze aktualne. A z tego co wiem tak. Kontakt do czarok, medar... kahoona też Ci poda dane kontaktowe do czarok czy medara. Quote
Gremlin Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Isadora7']Też apeluję o spokój. Jak widać Kostek wróciła na łono dogo, a Pianka jak moderator ma dużo roboty i nie tylko ten watek moderowała. Zapewne jej umknął gdzieś ten post. To krakowskim targiem, aby Kostek wiedziała na czym stoi (a jest tych szczyli trochę), a Pianka zapewne nie ma możliwości odzyskania posta, było niejednokrotnie że moderatorzy nie mają dużych uprawnień. Bądźmy wyrozumiali zatem. A my tu wszyscy chcemy dobra szczeniaków. W poniższym screenie zblurowałam informacje nie dotyczące tematu (trzymajmy się tematu) domków dla szczeniaczków od Kostek: post jest z 25 stycznia 2010 roku. Kostek jak widzisz są dwa domki sprawdzone w Świebodzinie, warto sprawdzić czy to jeszcze aktualne. A z tego co wiem tak. Kontakt do czarok, medar... kahoona też Ci poda dane kontaktowe do czarok czy medara. A transport? To jest 420 km. Quote
Isadora7 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Gremlin']A transport? To jest 420 km. Tu wszyscy chcą pomóc, na pewno jest na to rada. A być może na przykład kwota zebrana na te psiaki tez będzie pomocna. Jest wątek transportowy, nie takie odległości były pokonane. A tu najważniejszy jest czas. Quote
Gremlin Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Isadora7'] Tu wszyscy chcą pomóc, na pewno jest na to rada. A być może na przykład kwota zebrana na te psiaki tez będzie pomocna. Jest wątek transportowy, nie takie odległości były pokonane. A tu najważniejszy jest czas. Nie wiem, czy mój post się ostał czy został wykasowany - ale oferowałem transport "po drodze" (czyli darmowy), ale dopiero za dwa lub trzy tygodnie. Quote
Isadora7 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Gremlin']Nie wiem, czy mój post się ostał czy został wykasowany - ale oferowałem transport "po drodze" (czyli darmowy), ale dopiero za dwa lub trzy tygodnie.[/QUOTE] I jak sam widzisz łańcuszek dobrej woli i chętnych do pomocy istnieje. Jest to tez warte rozpatrzenia. Jak jest okazja aby dzieciaki szły do sprawdzonych domów. To następny punkt ułatwiający Kostek rozwiązanie problemu. Decyzja należy do niej, ale ma co brać pod uwagę. Quote
3 x Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Isadora7'] Tu wszyscy chcą pomóc, na pewno jest na to rada. A być może na przykład kwota zebrana na te psiaki tez będzie pomocna. Jest wątek transportowy, nie takie odległości były pokonane. A tu najważniejszy jest czas. częśc tej kwoty została wydana dzisiaj na jedzenie dla psiaków i smaczki/gryzaki od dzisiaj pozostałe 8 psiaków przebywa w hoteliku pod warszawą (okolice Zalesia) byłam widziałam mam zdjęcia w hotelu psy są w duzym kojcu buda ocieplana słomą nie jest to kojec wewnetrzny ale nie jest to tez kojec zewnętrzny wygląda to tak jakby była murowana wiata/garaż - duza w której wydzielone są 3 przestronne kojce u pana w innych kojcach są rózne psy, rozlokowane pojedyńczo wyjątek stanowi nasza gromadka co do rozliczeń : 10 zł za dobę z "naszą" karmą za 8 szczeniaków płatne za jakiś okres np miesieczny ale po fakcie, nie płacimy z góry ale po cichu liczę że psiaki nie będą tam tyle siedziały rozmawialam z panem jesli będzie koniecznośc i wymóg będę prosiła pana o podpisanie oświadczenia czy wystawienia jakiegoś pokwitowania że "otrzymał tyle a tyle pieniązków za hotel wtedy a wtedy" zarówno ew dowóz karmy jeśli będe ją kupowala jak i płacenie za hotelowanie będe starała się załatwić osobiście jeśli chodzi o adopcję dalej zajmuje się nimi Kostek i wszelkie kontakty w ogłoszeniach prosze podawac do niej z prostego powodu w przecwieństwie do mnie Kostek ma doświadczenie adopcyjne i jesli się nie myę to do momentu tej afery nikt nie mial jej nic do zarzucenia natomiast moje doświadcznie adopcjne jest zerowe dzisiaj została zakupiona karma Purina Dog Chow czipsy ze skóry oraz gryzaki - kabanosy w sumie za 154,10 zł (tak wiem, karmę można kupić soporo taniej, ale karma była potrzebna dzisiaj na już, więc jadąc do szczeniaków wstąpiliśmy do sklepu gdzie zaopatrujemy naszego michała w puszki, kolejne worki karmy jeśli będę kupowała będę starała się zamawiać wczesniej i taniej) w sklepie dostaliśmy tez od pani próbki/saszetki innej karmy - dla każdego szczeniaka po jednej :) :) :) czyli: 403,50 zł - 154,10 zł = 249,40 zł paragon za karmę: zdjęcie karmy, w reklamówkach widać próbki/saszetki (chyba Mera Dog lub coś takiego) oraz gryzaki ze skóry i kabaony gryzaki a tutaj częśc gromady w kojcu w miskach pusto gdyż zdjęcia były sek po przeniesieniu do niego psiaków: Quote
E-S Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='3 x'] Widać, że czas leci, one jakby coraz mniej szczenięco wyglądają. Jak na złość wszędzie szczeniaków i półtrupów po mrozach - zatrzęsienie. Ewa Quote
3 x Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 pora na zdjęcia, teraz tylko Filutka i Gustlika w dzień pozostałe psiaki jak je zidentyfikuję ;) aha wszystkie są poniżej kolana zdecydowanie jeden to wogole kruszynka no i jeden jest taki większy spaślaczek - jako jedyny siega w okolice kolan no i robilam im po 15 albo i więcej zdjęc a te pokurcze się tak wierciły ze mają po 3 do 5 ostrych ech na zdjęciach pozuja głównie na tle śniegu/samochodu lub na tle Gremlina czego mam nadzieję się Gremlin nie wyprze :evil_lol: FILUTEK: Quote
Gremlin Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Nie, nie wypieram się :diabloti: GUSTLIK Quote
3 x Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 kolejne zdjęcia: DIABLA diabla jest tym spaślaczkiem, czyli największa ze wszystkich szczeniaków mi by sięgała w okolice kolan Gremlinowi ponizej kolana Quote
3 x Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 kolejne zdjęcia MURKA Murka ma tylko dwa zdjęcia w miarę wyraźne wnioskuję zatem że to ona jest największą wiercipiętą ;) Quote
3 x Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 teraz kolej na GABI Gabi jest najmniejsza taka bardzo mała kulkowata Quote
3 x Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 teraz na zdjęciach zaprezentuje nam sie BUBA której udało się wybrac az 5 zdjęc zatem wnioskuję iz to spokojna sunia Quote
Recommended Posts