__Lara Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 W sprawie jednego szczeniora napisała do mnie jedna osoba, przekierowałam ją na namiary podane w aukcji ;) Quote
Kostek Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 padam dziewczyny dopiero wrocilam z uczelni jak na razie 3:0 dla mnie ale jeszcze 4 egzaminy przede mna Quote
__Lara Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Kostek napisał(a):padam dziewczyny dopiero wrocilam z uczelni jak na razie 3:0 dla mnie ale jeszcze 4 egzaminy przede mna Nie ma to jak być na 5 roku i 1 egzamin :diabloti: Jak ze szczeniakami? kontaktował się ktoś? Quote
3 x Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 melduję, że karma jest u mnei w aucie czyli szcześliwie dotarła do warszawy :) dziękuję socie za jej przekazanie :loveu: scar za koordynację :loveu: dziewczynom ze ślaska za jej przewiezienie :loveu: i Marzenie za jej popiloniwanie i przetrzymanie w warszawie :loveu: Kostek w jakich godz Ci ją można jutro podrzucić? bo jutro byłoby mi najwygodniej tylko nie bede sama więc się ubierz jak należy :eviltong: Quote
Kostek Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Lara ja jestem przed obrona pracy i nam tak przysrali ze juz czasami zapominam czy zyje....nikt o szczyle sie nie pytal tzn tylko jeden pan w czwartek ale takim pijackim belkotem ze szkoda gadac 3x ja dzisiaj caly dzien w robocie wlasnie do niej spadam a wroce no wlasnie zebym to ja wiedziala o ktorej Quote
sota36 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Moze w lutym tez wspomozemy workiem, choc mamy nadzieje, ze jednak szczyle znajda szybciej domki. Quote
3 x Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 wszystkich którzy nie zdązyli zakupić imienia u naszych niców zapraszam na bazarek dla kieleckich niców w liczbie 2 x wiekszej niż u nas :shake: BAZAREK NIC - WYDANIE KIELECKIE Quote
Kostek Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 wlasnie mi mama doniosla ze karma na groszku:) serdeczne dzieki za transport zarelka:B-fly: we srode jade do gnojkow i jednych i drugich wiec beda foty:D Quote
__Lara Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Właśnie. Miałam dwa kolejne maile w sprawie maluchów. Przekierowałam dalej. Quote
Kostek Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 dzisiaj byl tel pani ze szczecina ale jak wyslala mi maila czy szczyla mozna kurierem to mi reki opadly... zaden psiul po Bambusku domu nie znalazl:( Quote
3 x Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Kostek ja jeszcze po prośbie jakbyś sprawdziła wpłaty z bazarku czy nowe doszły PrinceZZ 10 zł Charly 7,5 zł to zakończyłabym całkowicie bazarek Quote
Kostek Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 PrinceZZ-10zł Charly-10zł :loveu::loveu::loveu: dziewczyny czy wyrazacie zgode na podzial karmy tzn chcialabym 4 worki dac do dt gdzie siedzi wiekszosc szczyli i 2 worki do 2 miejsca gdzie sa te nowsze psiska dajcie mi prosze znac do srody bo wtedy wyruszam w teren:cool3: Quote
3 x Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 podsumowalam bazarek i wyszło mi że za NIC a raczej za 17 niców ;) udało sie zebrać 162,5 zł i jeszce pomarudze Kostek :eviltong: kilka psiaków zyskało drugie imiona, prosiłabym o uzupełnienie ich w pierwszym poście co byłoby już całkowitym zakończeniem NICowego bazarku :) a co do karmy to chyba ofiarodawca powinien sie wypowiedziec :) moim zdaniem możesz powinnas ja podzielic bo co jednym szczeniakom dasz jeść a innym nie przecież tak sie nie da i juz ! a poza tym to ładnie się dzielić :) Quote
Kostek Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 pytam wszystkich bo kupilam tez worki z bazarkowych pieniazkow juz jutro poprawie posty bo teraz mykam odpoczynkowac Quote
__Lara Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Kostek napisał(a):dzisiaj byl tel pani ze szczecina ale jak wyslala mi maila czy szczyla mozna kurierem to mi reki opadly... zaden psiul po Bambusku domu nie znalazl:( No to rzeczywiście........................... Quote
ms_arwi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Tak sobie mysle, moze by je oglaszac osobno? Tzn. grupami takich podobnych do siebie (z jednego miotu?) Quote
ms_arwi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Bo kiedy spojrzalam na ich allegro, to wydaje mi sie, ze ciezko nieco to ogarnac... Mozna wtedy tez napisac cos wiecej o kazdej z grup... Jak duze moga urosnac, cos o ich charakterze... Tak, zeby bardziej trafialo do potencjalnych wlascicieli :) Quote
Talcott Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Tylko nie wiadomo czy Kostek wie coś więcej np jakie będą:roll: Quote
Recommended Posts