3 x Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 dostałam pieniązki od Gosi.marty dziękuję :) czy jest ktoś w stanie zrobić zmasowaną ilość ogłoszeń dla Filutka? bo zdaje się, ze on jest najbardziej potrzebujący ogłoszeniowo ja całymi tyg siedzę na wyganiu ostatnio z bardzo oraniczonym dostępem do netu i z bardzo ogranizonym czasem Quote
koosiek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 I co ze szczylami? Rozumiem, że już tylko Filutek nie ma domu? Quote
3 x Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 z tego co wiem, to w hoteliku czeka jeszcze conajmniej dwójka Diabla miala dom na oku ale jeszcze nei wiem czy coś z niego wyszło niestety panie z tv sie nei zdecydowały na psiaki wiec na pewno w hoteliku jest Filutek i Gustlik Diabla mam nadzieję ze juz nie Quote
__Lara Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 koosiek napisał(a):I co ze szczylami? Rozumiem, że już tylko Filutek nie ma domu? Tylko jeden już szczenior? Quote
anita_happy Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Filutas i GUSTLIK domu brak... kurcze a jak zostanie sam jeden szczenior..to co ..będzie sam tam siedział!!!!!!!!!!! kurna bolek...biedny olek... ostatnia osoba powinna zabrac oba FILUTASA I GUSTLIKA!!! nie moze zostac jeden szczyl bo sie załamie!!!i psyche na całe życie bedzie miał styraną... DIABLA MA DOM!!!!!!!!!!!princessa ma salony!!!!JUPA!!!!!!!!!!!!! kostek - wrzucilabyc na watek ten kawałek programu z TV...kto to widział, zeby wstawac o 6.00!!!!! wow ja dopiero z wanny wylazła:P Quote
Kostek Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 w hotelu zostal Filutek i Gustlik programu jeszcze nie docielam bo nie mialam kiedy:eviltong: Quote
3 x Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 koosiek napisał(a):Ok, to odświeżę ogłoszenia Gustlika. dziękuję :) Quote
3 x Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 hotel został opłacony od 30 stycznia do 3 marca - 320 zł Quote
Kostek Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 wszystkie szczeniaki juz w domach stalych-dziekuje normalnym osobom za pomoc psiakom Quote
anita_happy Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 tia...i programu z DIABLĄ sie nie doczekałam!!!!!!!!!!!! tfu ale SZACU 8xDOM pozdro...I hope Im normal :P Quote
__Lara Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Kostek napisał(a):wszystkie szczeniaki juz w domach stalych-dziekuje normalnym osobom za pomoc psiakom No to pięknie! Gratuluje cioteczki! :D :D :D Quote
coronaaj Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='__Lara']No to pięknie! Gratuluje cioteczki! :D :D :D[/QUOTE] Odnalazlam watek...super , ze szczeniaki w nowych domkach... Quote
Recommended Posts