Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marlenka napisał(a):
No to trzymam kciuki . Zeby maluchom sie udało .

Rozmawiałam z Panią przed chwilą - bardzo się niecierpliwi i koniecznie chce szczeniory wziąć dziś, żeby nie musiały siedzieć u babsztyla.

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kahoona napisał(a):
Rozmawiałam z Panią przed chwilą - bardzo się niecierpliwi i koniecznie chce szczeniory wziąć dziś, żeby nie musiały siedzieć u babsztyla.

Kurcze ..czy Kostek sie odzywała ? Moze by do niej zadzwnić , co ??? Jak myslisz ??
A Dom juz jest sprawdzony ???

Posted

marlenka napisał(a):
Kurcze ..czy Kostek sie odzywała ? Moze by do niej zadzwnić , co ??? Jak myslisz ??
A Dom juz jest sprawdzony ???

ręczę głową za tę osobę - to mądra wielbicielka zwierząt, współpracuje z naszą miejscową Strażą Zwierząt Powiatu Grodziskiego, poważana osoba z wielkim sercem

Kostek jesli to czytasz zadzwoń do niej jak najszybciej bo cały zapas nerwosolu wykupi w okolicy

Posted

kahoona napisał(a):
ręczę głową za tę osobę - to mądra wielbicielka zwierząt, współpracuje z naszą miejscową Strażą Zwierząt Powiatu Grodziskiego, poważana osoba z wielkim sercem

Kostek jesli to czytasz zadzwoń do niej jak najszybciej bo cały zapas nerwosolu wykupi w okolicy

Nerwosol jak nerwosol byleby nie zrezygnowała z maluchów .

Posted

Kostek obiecala zadzwonic... tyle tylko moge powiedziec - wszyscy macie tez do niej numer, jesli chcecie sie czegos dowiedziec, mysle ze najlepiej zadzwonic zamiast spekulowac.

Posted

Ok, bo takie domki długo czekac nie mogą, szczeniaków teraz wszedzie sporo...Nie dalej jak wczoraj wyciagnelismy kilka z zawalonej stodoły...To Kostek powinno zależec na tym...

Posted

gosia.marta, to może Ty zaposrednicz u Kostek? Bo tak naprawde, to niewiadomo, czy szukac tych domków, czy blokowac juz znalezione? Bo jeżeli jej te domki dla szczyli u B, nie sa potrzebne to szkoda, by sie marnowały....

Posted

ms_arwi napisał(a):
Kostek wie o tych domkach, wczoraj do niej dzwonilam i mowila, ze zadzwoni tam dzis.

mars_arwi gosiu.marto w związku z tym, Kostek nie ma proszę skontaktujcie się z nią i zapytajcie czy wejdzie w ogóle na dogo. Jeżeli nie to niech ktoś się podejmie pośrednictwa w adopcjach domków.
Wypytajcie kostek i napiszcie które psiaki są jeszcze i czy w ogóle do adopcji.

Posted

:shake::shake: To już nawet nie jest śmieszne....
Tyle domków ma się zmarnować...?
Jezuuuu.

Może Kostek po prostu nie ma mozliwości wejścia na dogo? :hmmmm:

Posted

ok, ja jestem teraz dopiero. nie skontaktowalam sie dzisiaj z Kostek, napisalam do niej na skajpie, jakos po poludniu i teraz znowu, ale nie odpisala, ergo - nie ma jej przy kompie, bo zawsze odpisuje.

z tego, co sie od niej dowiedzialam wczoraj wieczorem, to dzisiaj miala zabrac wszystkie szczeniaki, ktore byly pod jej opieka, ze schronu EB oraz zawiezc jednego z nich do moich przyjaciol na Zoliborz (DS).
Biorac pod uwage, ze to miejsce EB jest jakis kawalek od Wawy, a takze ze psa sie nie przekazuje sie nowym wlascicielom w piec sekund plus jeszcze to, ze zdaje sie byla dzisiaj pare godzin w pracy, podejrzewam, ze caly dzien zeszedl jej sie w sposob dosc zabiegany.

wiec spokojnie - jutro jej wysle smsa jakos w miare rano, moze sie uda i moze beda jakies dobre wiesci! mam nadzieje, ze udalo jej sie dzisiaj zabrac szczyle w jakies cieplejsze miejsce, bo kurcze widze, ze cos w tej Polszy zimno teraz macie faktycznie!

Posted

Właśnie otrzymałam telefon, że DS dla dwóch szczeniaków w powiecie grodziskim nie dojdzie do skutku, ponieważ tak zarządziła Kostek. Dom jest z polecenia Emira więc jest zły. Szczeniaki mają się podobno świetnie pod opieką dwóch przyjaciółek Ewy B. i Kostek.
To wstyd i żenada, kobieta, która chce adoptować psiaki nie ma z Emirem nic wspólnego i została przez telefon potraktowana jak gówniara.

Pamiętaj, Sylwio - twarz się traci raz - Ty masz to właśnie za sobą. Jesteś małym, ksenofobicznym stworzeniem. Nikt nie przekona mnie teraz, że nie bierzesz udziału w tym hyclowskim procederze. Prawdopodobnie opłaca Ci się to.

Miałam jeszcze nadzieję, że po prostu zbłądziłaś, ale ty właśnie pokazałaś się nam wszystkim jako pseudo miłosniczka zwierząt.
Twoje zasługi z przeszłości nie mają żadnego znaczenia - ciebie już nie ma.
Jak się pewnie domyślasz zaliczymy Cię w doniesieniu do prokuratury w poczet tej diabelskiej szajki - dostarczasz wszak potworowi pieski i udajesz, że chcesz je wyadoptowywać.

Uprzedzam wszystkich twoich pochlebców - cokolwiek napiszecie - współpraca z B. to hańba, a odmowa adopcji to dowód na "troskę" Sylwii o szczeniaki.

Posted

[quote name='kahoona']Właśnie otrzymałam telefon, że DS dla dwóch szczeniaków w powiecie grodziskim nie dojdzie do skutku, ponieważ tak zarządziła Kostek. Dom jest z polecenia Emira więc jest zły. Szczeniaki mają się podobno świetnie pod opieką dwóch przyjaciółek Ewy B. i Kostek.
To wstyd i żenada, kobieta, która chce adoptować psiaki nie ma z Emirem nic wspólnego i została przez telefon potraktowana jak gówniara.

Pamiętaj, Sylwio - twarz się traci raz - Ty masz to właśnie za sobą. Jesteś małym, ksenofobicznym stworzeniem. Nikt nie przekona mnie teraz, że nie bierzesz udziału w tym hyclowskim procederze. Prawdopodobnie opłaca Ci się to.

Miałam jeszcze nadzieję, że po prostu zbłądziłaś, ale ty właśnie pokazałaś się nam wszystkim jako pseudo miłosniczka zwierząt.
Jak się pewnie domyślasz zaliczymy Cię w doniesieniu do prokuratury w poczet tej diabelskiej szajki - dostarczasz wszak potworowi pieski i udajesz, że chcesz je wyadoptowywać.

Uprzedzam wszystkich twoich pochlebców - cokolwiek napiszecie - współpraca z B. to hańba, a odmowa adopcji to dowód na "troskę" Sylwii o szczeniaki.

Miałam nic nie pisać...Ale czytam, i oczom nie wierzę, miałam nadzieję, że to jakaś tragiczna pomyłka i wszystko zostanie wyjaśnione. No cóż...Mam nadzieję, że jakieś inne psiaki skorzystają z tych domków.

Posted

[quote name='kahoona']Właśnie otrzymałam telefon, że DS dla dwóch szczeniaków w powiecie grodziskim nie dojdzie do skutku, ponieważ tak zarządziła Kostek. Dom jest z polecenia Emira więc jest zły. Szczeniaki mają się podobno świetnie pod opieką dwóch przyjaciółek Ewy B. i Kostek.

Kostek co ty najlepszego wyprawiasz:crazyeye: , jak tak można. W tym momencie odebrałaś dom psiakom. One miały szansę, a ty to olałaś. Nie znam Cię i nie rozumiem jak tak można, byłam pewna, że osoby z Dogo pomagają psom a nie zabijają psy ( bo one tam zginą).

Posted

W związku z podejrzeniami o prowadzoną również przeze mnie nagonkę na Kostek powstrzymałam się wczoraj od napisania jednej rzeczy.

Rozmawiałam wczoraj z nią o ewentualnej adopcji psiaka, z rozmowy tej wynika, że:
PODJĘŁA DECYZJĘ ŻE NIE WEJDZIE JUZ W OGÓLE NA DOGO, a wszelkie domki sprawdzać będzie tylko i wyłącznie osobiście, a co za tym idzie tylko Ona będzie decydować decydować o kolejnych adopcjach bądź o ich odmowach. Jedyna możliwość kontaktu z nią to jej komórka.

Po wpisie Kahoony chyba już rozumiem jak to będzie działać

Posted

a ja mam pytanie o szczenie z 1 strony imieniem rodzynek co sie z nim dzieje?gdzie przebywa?czy jest dt dla niego czy jest moze potrzebny?

Posted

[quote name='clo']ponowie moje pytanie o rodzynka zeby nie zginelo w tlumie...[/QUOTE]

Jedynym rozwiązaniem jest telefon do Kostek, tylko ona zna odpowiedź na to pytanie. Numer jest na pierwszej stronie wątku.