ms_arwi Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Uooo, jakie cudenka.... te ostatnie zwlaszcza mi przypadly :D Quote
ms_arwi Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Wkleilam tutaj linka do stronki... http://www.facebook.com/kochampsy?ref=mf&v=wall Moze to cos pomoze... Quote
Kostek Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 serdeczne dzieki:) cudaki cudakami ale ja znowu chodze podlamana bo dt nie jest juz naszym dt...mam cholerne wyrzuty sumienia:( Quote
Kostek Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 jak nie urok to przemarsz wojska po prostu...ide spac bo do konca dnia jeszcze 20 min wiec oby nic sie juz dzisiaj nie wydarzylo jutro po 17 powklejam jakies krotkie opisy itd no chyba ze mnie juz szlag trafi czy inne ufo dzieki Kochane ze tu jestescie:modla: Quote
ms_arwi Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nie trafi, nie trafi, nie martw sie, bedzie dobrze. Wszystkie znajda swoje miejsce... Quote
Plicha Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ojej, no to się porobiło :( A gdzie te maluchy teraz trafią? Kostek nie załamuj sie! Oby jak najszybciej do domków trafiły. Quote
ms_arwi Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Dostalam wiadomosc na facebook od jednej dziewczyny, ktora prosi o numer konta, zeby wplacic chociaz pare groszy na szczeniorki... Quote
scarabae Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 O rany julek! Trochę mnie nie było, a tu widzę takie zmiany...I dobre i złe... Hmm...Ale nie można się załamywać teraz, skoro udało się uratować te szczylki nasze (bo przecież one to już prawie nasze, skoro im imiona nadaliśmy ;) ), to i uda im się znaleźć jakieś lokum na teraz do przechowania...I domki oczywiście. Bo przesłodkie psiaki z nich są. Co jeden to i pysio ma kochańsze. Fajnie w ogóle, że z tą karmą się udało wszystko załatwić. Myślę nad jakimś dalszym dożywianiem szczeniaków...może coś pokombinuję, zobaczymy...Ale na razie nic nie obiecuję. A panu dziadziowi życzę powrotu do zdrowia :) Quote
ms_arwi Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Poprosze o numer konta do przelewu na szczeniorki, podam tej zainteresowanej dziewczynie. Quote
Kostek Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 szczyle sa razem z reszta szczyli ale trzeba je na juz oddawac bo bedzie tragedioza:( ms_arwi wysylam pw Quote
3 x Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ja mam zerowe doświadczenie w ogłaszaniu psów i nie wiem czy lepiej robic im pojedyńczo czy kazdemu z osobna? moim zdaniem kazdemu z osobna bo wtedy jak ktoś bedzie klikal na hasło "szczeniak" wyskoczy 15 naszych no i pewnie kilka innych ale naszych bedzie wiecej wiec wieksza szansa tyle że ja nie umiem robic ogłoszeń no i przydałby się o każdym jakiś tekst, nei musi być wypoas niewiadomo co, ale cokolwiek jakiej wielkości bedzie jakijuz jest z charakteru itp wtedy bedzie łatwiej robić ogłoszenia bo to chyba jedyna szansa dla nich mnóstwo ogłoszeń Quote
3 x Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Talcott napisał(a):To może na bazarku kupimy??? własnie o tym mysle, tylko trzeba sie zdecydowac jak je ogłaszac i wiedziec o nich cos wiecej Kostek dałabys rade gdzies kiedys coś o nich napisac? i uzupełnic imiona z bazarku na pierwszej stronei - nalezy sie to imieniodawcom ;) Quote
Kostek Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 najpozniej w sobote to wszystko ogarne bo mam wolne od jednej pracy, kurde zawsze smialam sie z ludzi ktorzy mowili ze doba dla nich za krotka...teraz mnie chyba za to pokaralo bo sama nie ogarniam:( jeja blagam zebym troche oddechu zlapala zanim nowe psiska przybeda Quote
Talcott Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 :calus::calus::calus:No wiem, wiem! Ale zobacz -egzaminy do przodu, ciotki z Tobą - Uśmiech się:loveu: Quote
Kostek Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 egzaminy to jeszcze nie wiadomo bo jeszcze ni ma wynikow no i 3 jeszcze przede mna:( no ale fakt wazne ze sama nie jestem bo tylko palnac sobie w czaszke Quote
Talcott Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 No ale trzy do przodu!!! A palnąć nie możesz bo Ci nie wolno!!!!! Quote
Paoletta Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 a udało się zrobić pojedyncze zdjęcia? :) Quote
malagos Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 kostek, mam dom dla małego chlopaczka. Ci ludzie mieli przez kilkanascie lat pieska podobnego do pekińczyka i takiego znów szukają. Chcą szczeniaka. Quote
Recommended Posts