Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak nie urok to przemarsz wojska po prostu...ide spac bo do konca dnia jeszcze 20 min wiec oby nic sie juz dzisiaj nie wydarzylo

jutro po 17 powklejam jakies krotkie opisy itd no chyba ze mnie juz szlag trafi czy inne ufo

dzieki Kochane ze tu jestescie:modla:

Posted

O rany julek! Trochę mnie nie było, a tu widzę takie zmiany...I dobre i złe...

Hmm...Ale nie można się załamywać teraz, skoro udało się uratować te szczylki nasze (bo przecież one to już prawie nasze, skoro im imiona nadaliśmy ;) ), to i uda im się znaleźć jakieś lokum na teraz do przechowania...I domki oczywiście. Bo przesłodkie psiaki z nich są. Co jeden to i pysio ma kochańsze.

Fajnie w ogóle, że z tą karmą się udało wszystko załatwić. Myślę nad jakimś dalszym dożywianiem szczeniaków...może coś pokombinuję, zobaczymy...Ale na razie nic nie obiecuję.

A panu dziadziowi życzę powrotu do zdrowia :)

Posted

ja mam zerowe doświadczenie w ogłaszaniu psów
i nie wiem czy lepiej robic im pojedyńczo czy kazdemu z osobna?
moim zdaniem kazdemu z osobna
bo wtedy jak ktoś bedzie klikal na hasło "szczeniak" wyskoczy 15 naszych no i pewnie kilka innych ale naszych bedzie wiecej wiec wieksza szansa
tyle że ja nie umiem robic ogłoszeń

no i przydałby się o każdym jakiś tekst, nei musi być wypoas niewiadomo co, ale cokolwiek
jakiej wielkości bedzie
jakijuz jest z charakteru itp
wtedy bedzie łatwiej robić ogłoszenia
bo to chyba jedyna szansa dla nich
mnóstwo ogłoszeń

Posted

Talcott napisał(a):
To może na bazarku kupimy???

własnie o tym mysle, tylko trzeba sie zdecydowac jak je ogłaszac i wiedziec o nich cos wiecej

Kostek dałabys rade gdzies kiedys coś o nich napisac?

i uzupełnic imiona z bazarku na pierwszej stronei - nalezy sie to imieniodawcom ;)

Posted

najpozniej w sobote to wszystko ogarne bo mam wolne od jednej pracy, kurde zawsze smialam sie z ludzi ktorzy mowili ze doba dla nich za krotka...teraz mnie chyba za to pokaralo bo sama nie ogarniam:(

jeja blagam zebym troche oddechu zlapala zanim nowe psiska przybeda

Posted

kostek, mam dom dla małego chlopaczka. Ci ludzie mieli przez kilkanascie lat pieska podobnego do pekińczyka i takiego znów szukają. Chcą szczeniaka.