gameta Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='malagos']Jak by to był pies, nazywałby sie orion. a sunia?...[/QUOTE] Oriana ?????? Quote
Kar0la Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Piękna sunia. :loveu: Powinna chyba szybko znaleźc domek. W jakim może być wieku? Jak tak "niebiańsko" no to może Wenus.;) Quote
malagos Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Ładnie, Wenus :) Nie jest młoda, ale w zęby na razie nie zajrzeliśmy. Cycuchy ma powyciagane, ale przyschnięte. Quote
Greven Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Boże, to ona była uwiązana na tych sznurkach od snopowiązałki, a łańcuch robił za obrożę?! Szok. Quote
Kar0la Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Pewnie rodziła wiele razy i ten łańcuch... :-( Jak dobrze, że na nią trafiliście. Quote
malagos Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 ja myślę, że ja ktoś przywiazał w lesie, łańcuch dość luźny, ale na skutek szarpania taką zrobił ranę. Albo sie te sznurki urwały, albo ktoś ja odwiazał (bo czasem na wsi ktoś opowiada, że widział przywiązanego psa i bał sie odwiazac!!!) Quote
evel Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='malagos']Jak by to był pies, nazywałby sie orion. a sunia?...[/QUOTE] Orinka :lol: Tak w ogóle w życiu bym nie pomyślała, że jakaś kreatura jest w stanie przywiązać psa w lesie na łańcuchu od roweru, który ma przecież ostre krawędzie! :shake: Malagos, jakiej pomocy potrzeba? Ogłoszeń? Ona może u Ciebie zostać na podleczenie czy trzeba szukać innego DT na wczoraj? [SIZE=1]Posty mi znikają, nie chcą się edytować, masakra jakaś :mad:[/SIZE] Quote
malagos Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='malawaszka']brak słów już na to wszystko....[/QUOTE] Malawaszko, jesteś zalogowana na owczarkach? Proszę, daj ją tam.... Quote
Tora&Faro Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Ktoś ją przywiązał i zostawił...pozbył się "kłopotu"....kolejny koszmar:( Zapisuję wątek suni.... Quote
malawaszka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='malagos']Malawaszko, jesteś zalogowana na owczarkach? Proszę, daj ją tam....[/QUOTE] OK! już sięrobi edit... spróbuję później bo teraz wyskakuje że awaria serwera [url]http://www.owczarek.pl/forum/[/url] Quote
Nemi Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='malawaszka']OK! już się robi edit... spróbuję później bo teraz wyskakuje że awaria serwera [URL]http://www.owczarek.pl/forum/[/URL][/QUOTE] [B]Malawaszko i Małgosiu[/B] - to ja nie będę już tam zakładała wątku :lol: W razie czego jestem zalogowana na cafeanimal i adopcjach. Mogę tam zrobić ogłoszenia. Do adopcji potrzebne są duże zdjęcia - minimum 600x600. Quote
malagos Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Na razie nie ma co jej oglaszać. ale dziękuję Nemi i evl. dobry dom tymczasowy poszukiwany! Quote
Nemi Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='malagos']dobry dom tymczasowy poszukiwany![/QUOTE] Ale jak go znaleźć ? Quote
mysza 1 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 W razie czego służę specjalistycznymi opatrunkami, proszę o pw. Quote
Aga-33-76 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 malagos, znalazłaś się we właściwym miejscu o właściwej porze; to uratowało życie suni Quote
kakaicezar Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Jak moge pomóc? Biedna sunieczka, jak sie teraz czuje? Quote
sacred PIRANHA Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 malagos skontaktuj sie z funią od nas z zamościa, ona ma namiary na ludzi ktorzy szukali suni w typie onki młodej...oni są z zamościa Quote
beka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Malagos ja mam aktualnie dwie onki. jedna to agresor. Ni jak trzeciej nie mogę wzią . Wyślę link do wątku pani o której pisze Piranha, bo też mam jej maila. Pisałą też do mnie pani łodzi zaraz jej wyśle info o suni. tylko daj jakis nr telefonu do siebie Quote
wanda szostek Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Sunia śliczna, żeby to był chociaż wrzesień to bym pomogła. Teraz już wracam do miasta a mężowi ni jak podrzucić nie mogę bo i tak dwa tymczasy mu zostawię. Sumienie mi nie pozwala, bo jest po operacji a zwierzyniec liczny . Quote
Lemoniada Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Matko boska, ile jeszcze tego nieszczęścia?:-( Przepiękna sunia i w typie rasy, może to jej przyniesie szczęście. Malagos, jesteś wielka!! Quote
LAZY Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Zapisuję wątek. Będę śledzić losy suni i w razie możliwości służę pomocą! Quote
Recommended Posts