Jump to content
Dogomania

MA DOM!! ONka z okropną raną i łańcuchem od roweru ..........zdjecia post 55

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja myślę, że ja ktoś przywiazał w lesie, łańcuch dość luźny, ale na skutek szarpania taką zrobił ranę. Albo sie te sznurki urwały, albo ktoś ja odwiazał (bo czasem na wsi ktoś opowiada, że widział przywiązanego psa i bał sie odwiazac!!!)

Posted

[quote name='malagos']Jak by to był pies, nazywałby sie orion. a sunia?...[/QUOTE]

Orinka :lol:

Tak w ogóle w życiu bym nie pomyślała, że jakaś kreatura jest w stanie przywiązać psa w lesie na łańcuchu od roweru, który ma przecież ostre krawędzie! :shake:

Malagos, jakiej pomocy potrzeba? Ogłoszeń? Ona może u Ciebie zostać na podleczenie czy trzeba szukać innego DT na wczoraj?

[SIZE=1]Posty mi znikają, nie chcą się edytować, masakra jakaś :mad:[/SIZE]

Posted

[quote name='malagos']Malawaszko, jesteś zalogowana na owczarkach? Proszę, daj ją tam....[/QUOTE]

OK! już sięrobi

edit... spróbuję później bo teraz wyskakuje że awaria serwera [url]http://www.owczarek.pl/forum/[/url]

Posted

[quote name='malawaszka']OK! już się robi
edit... spróbuję później bo teraz wyskakuje że awaria serwera [URL]http://www.owczarek.pl/forum/[/URL][/QUOTE]

[B]Malawaszko i Małgosiu[/B] - to ja nie będę już tam zakładała wątku :lol: W razie czego jestem zalogowana na cafeanimal i adopcjach. Mogę tam zrobić ogłoszenia. Do adopcji potrzebne są duże zdjęcia - minimum 600x600.

Posted

Malagos ja mam aktualnie dwie onki. jedna to agresor. Ni jak trzeciej nie mogę wzią . Wyślę link do wątku pani o której pisze Piranha, bo też mam jej maila.
Pisałą też do mnie pani łodzi zaraz jej wyśle info o suni. tylko daj jakis nr telefonu do siebie

Posted

Sunia śliczna, żeby to był chociaż wrzesień to bym pomogła. Teraz już wracam do miasta a mężowi ni jak podrzucić nie mogę bo i tak dwa tymczasy mu zostawię. Sumienie mi nie pozwala, bo jest po operacji a zwierzyniec liczny .