Jump to content
Dogomania

MA DOM!! ONka z okropną raną i łańcuchem od roweru ..........zdjecia post 55

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maligna']LAZY fotki Orini są - dzięki P.Joli (ja nie umiałam ich wrzucić)
a co do niej.. mogę godzinami gadać;)
ale to biedna psinka.. teraz z niej wszystkie lęki wychodzą.. trzeba czasu, by się pozbyła złych wspomnień..
poza tym.. robię zamach na Borysa;) P. Jola o tym wie:D czy się uda? trzymajcie kciuki;)
pozdrawiam
nie?? Cos sie kroi?

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra, bym bardzo chciała zabrać Boryska :D Wybieram się z Orinką od.. dłuższego czasu :( i zawsze coś.. ja jeszcze chora jestem, ale czuję się lepiej :D
A co do wizyty: najpierw choroba (męża i moja), potem brak przejazdu/dojazdu do Pani Joli (rozmawiałam przez telefon) - tam straszne błocko ;( . Wszystko się wydłuża w czasie.. I Pani Jola i ja nie wiemy, jk Borys teraz zareaguje na Orinkę, bo tego nie można przewidzieć..
Ja jestem dobrej myśli :D Orinka lubi towarzystwo innych psów :D dziś szalała z suką córki ;)

Ps. sorki, że tak rzadko tu zaglądam... (mea culpa)

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Maligna']Cantadorra, bym bardzo chciała zabrać Boryska :D Wybieram się z Orinką od.. dłuższego czasu :( i zawsze coś.. ja jeszcze chora jestem, ale czuję się lepiej :D
A co do wizyty: najpierw choroba (męża i moja), potem brak przejazdu/dojazdu do Pani Joli (rozmawiałam przez telefon) - tam straszne błocko ;( . Wszystko się wydłuża w czasie.. I Pani Jola i ja nie wiemy, jk Borys teraz zareaguje na Orinkę, bo tego nie można przewidzieć..
Ja jestem dobrej myśli :D Orinka lubi towarzystwo innych psów :D dziś szalała z suką córki ;)

Ps. sorki, że tak rzadko tu zaglądam... (mea culpa)
chyba jednak brak postępów przez Borysa wyklucza na razie jego adopcję?.......

Posted

To już bajk na pewno zadecyduje, ale jak sie ma dwa zaprzyjaznione psiaki a 10 to robi różnicę na pewno. Taki wycofany pies szybciej na pewno dojdzie do siebie przy mniejszej ilosci psiakow wokol. Ale ufam tu w dobre prowadzenie bajk i ona wie co bedzie najlepsze.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Długo mnie tu nie było.. i tak tylko zainteresowani przeczytają ;) Orinka jest u nas pół roku i moze ta półrocznica skłoniła mnie by się odezwać.. otóż.. Orinka po pół roku wygląda jak dwie Orinki, słodka baryłeczka jest :D siada na rozkaz jak trzeba smycz założyć i nie tylko, idzie na miejsce, ale innych rozkazów "durnych" typu podaj łapę nie uczymy :D Ori jest przyjazna do ludzi i to w niej lubię, zważywszy na miejsce, w jakim mieszkamy.. ale wie, kto należy do "jej stada" i nie jest do obcych ufna, jak kiedyś.. bawi się z suką sąsiadów i uwielbia Koleżanę, czyli sukę córki.. tę kiedyś zaginiona Raisę..
nie boi już się wejść do łazienki, nie ma lęków, jak się zad dotyka, śpi spokojnie bez charczenia.. ogólnie sprawia wrażenie szczęśliwej :D i jest kochana :D
spotkała się z Panią Jolą jakiś czas temu.. nie wiem, jakie wrażenia :)

• 4 months later...
Posted

[FONT=Algerian]Pachn[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Algerian]cych [/FONT][FONT=Verdana]ś[/FONT][FONT=Algerian]wierkiem,
zapachem domowych wypieków,
nape[/FONT][FONT=Verdana]ł[/FONT][FONT=Algerian]nionych spokojem
oraz wzajemn[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Verdana]ż[/FONT][FONT=Algerian]yczliwo[/FONT][FONT=Verdana]ś[/FONT][FONT=Algerian]ci[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Algerian]
[/FONT][FONT=Verdana]ś[/FONT][FONT=Algerian]wi[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Algerian]t Bo[/FONT][FONT=Verdana]ż[/FONT][FONT=Algerian]ego Narodzenia
[/FONT][FONT=Verdana]ż[/FONT][FONT=Algerian]yczy Bajk 21.[/FONT]

• 1 year later...