malagos Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Maligna']LAZY fotki Orini są - dzięki P.Joli (ja nie umiałam ich wrzucić) a co do niej.. mogę godzinami gadać;) ale to biedna psinka.. teraz z niej wszystkie lęki wychodzą.. trzeba czasu, by się pozbyła złych wspomnień.. poza tym.. robię zamach na Borysa;) P. Jola o tym wie:D czy się uda? trzymajcie kciuki;) pozdrawiam nie?? Cos sie kroi? Quote
Maligna Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Cantadorra, bym bardzo chciała zabrać Boryska :D Wybieram się z Orinką od.. dłuższego czasu :( i zawsze coś.. ja jeszcze chora jestem, ale czuję się lepiej :D A co do wizyty: najpierw choroba (męża i moja), potem brak przejazdu/dojazdu do Pani Joli (rozmawiałam przez telefon) - tam straszne błocko ;( . Wszystko się wydłuża w czasie.. I Pani Jola i ja nie wiemy, jk Borys teraz zareaguje na Orinkę, bo tego nie można przewidzieć.. Ja jestem dobrej myśli :D Orinka lubi towarzystwo innych psów :D dziś szalała z suką córki ;) Ps. sorki, że tak rzadko tu zaglądam... (mea culpa) Quote
Maligna Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Cantaderra, jak umiesz to proszę o "przerzucenie" powyższego tekstu na wątek Borysa i Przytuliska ;P Z góry dziękuję :D Quote
Cantadorra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Zapraszamy serdecznie na bazarek rowniez dla ON-ka: http://www.dogomania.pl/threads/181318-Kangurek-ksiazki-pA-yty-i-inne-rzeczy-dla-Barnaby-bazarek-do-20-marca-2010 Quote
tomcug Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Życzę Wszystkim zdrowych , radosnych, spokojnych Świąt Wielkanocnych smacznego jajka, mokrego dyngusa i odpoczynku w rodzinnym gronie. Quote
Cantadorra Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A to kolejny bazarro dla polamanej sunieczki ON, serdecznie zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/182943-Ksiazki-poradniki-Psychologia-i-inne-Pomoc-dla-Malej-do-20-04 Quote
malagos Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Maligna']Cantadorra, bym bardzo chciała zabrać Boryska :D Wybieram się z Orinką od.. dłuższego czasu :( i zawsze coś.. ja jeszcze chora jestem, ale czuję się lepiej :D A co do wizyty: najpierw choroba (męża i moja), potem brak przejazdu/dojazdu do Pani Joli (rozmawiałam przez telefon) - tam straszne błocko ;( . Wszystko się wydłuża w czasie.. I Pani Jola i ja nie wiemy, jk Borys teraz zareaguje na Orinkę, bo tego nie można przewidzieć.. Ja jestem dobrej myśli :D Orinka lubi towarzystwo innych psów :D dziś szalała z suką córki ;) Ps. sorki, że tak rzadko tu zaglądam... (mea culpa) chyba jednak brak postępów przez Borysa wyklucza na razie jego adopcję?....... Quote
Cantadorra Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 To już bajk na pewno zadecyduje, ale jak sie ma dwa zaprzyjaznione psiaki a 10 to robi różnicę na pewno. Taki wycofany pies szybciej na pewno dojdzie do siebie przy mniejszej ilosci psiakow wokol. Ale ufam tu w dobre prowadzenie bajk i ona wie co bedzie najlepsze. Quote
bajk21. Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/184916-Oddanie-do-Chrcynnego-lub-budowa-kojaca!-POMÓŻ-GO-URATOWAĆ-Cezar-ma-tylko-trzy-łapy?p=14612822#post14612822 Quote
Maligna Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Długo mnie tu nie było.. i tak tylko zainteresowani przeczytają ;) Orinka jest u nas pół roku i moze ta półrocznica skłoniła mnie by się odezwać.. otóż.. Orinka po pół roku wygląda jak dwie Orinki, słodka baryłeczka jest :D siada na rozkaz jak trzeba smycz założyć i nie tylko, idzie na miejsce, ale innych rozkazów "durnych" typu podaj łapę nie uczymy :D Ori jest przyjazna do ludzi i to w niej lubię, zważywszy na miejsce, w jakim mieszkamy.. ale wie, kto należy do "jej stada" i nie jest do obcych ufna, jak kiedyś.. bawi się z suką sąsiadów i uwielbia Koleżanę, czyli sukę córki.. tę kiedyś zaginiona Raisę.. nie boi już się wejść do łazienki, nie ma lęków, jak się zad dotyka, śpi spokojnie bez charczenia.. ogólnie sprawia wrażenie szczęśliwej :D i jest kochana :D spotkała się z Panią Jolą jakiś czas temu.. nie wiem, jakie wrażenia :) Quote
bajk21. Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Wrażenie ze spotkania bardzo pozytywne. Sunia wygląda wspaniale i bardzo się cieszę, że nareszcie zdecydowałaś się odezwać. Czekamy na nowe wiadomości i zdjęcia. Bardzo proszę zajrzyj na wątek Tila walczy o życie... Quote
bajk21. Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [FONT=Algerian]Pachn[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Algerian]cych [/FONT][FONT=Verdana]ś[/FONT][FONT=Algerian]wierkiem, zapachem domowych wypieków, nape[/FONT][FONT=Verdana]ł[/FONT][FONT=Algerian]nionych spokojem oraz wzajemn[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Verdana]ż[/FONT][FONT=Algerian]yczliwo[/FONT][FONT=Verdana]ś[/FONT][FONT=Algerian]ci[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Algerian] [/FONT][FONT=Verdana]ś[/FONT][FONT=Algerian]wi[/FONT][FONT=Verdana]ą[/FONT][FONT=Algerian]t Bo[/FONT][FONT=Verdana]ż[/FONT][FONT=Algerian]ego Narodzenia [/FONT][FONT=Verdana]ż[/FONT][FONT=Algerian]yczy Bajk 21.[/FONT] Quote
Recommended Posts