xmartix Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 bajk a jaką masz sunię na dt? pomóc z ogłoszeniami? a może Ori powinna mieć jednak ogłoszenia? Quote
darunia-puma Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 musimy zacząć intensywne poszukiwania nawet domu stałego dla naszej dziewczynki Quote
malagos Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Dziś Ori dała sobie obejrzeć tę ranę bez szarpania, widać, że mniej boli. Zrobił sie strup, nie ślimaczy się i nie smierdzi. Znów popsikamy tym antybiotykiem na noc. Bardzo sie cieszy z obecnosci czlowieka, a jak oboje z Tomkiem chodziliśmy z nią po ogrodzie, zadowolona była bardzo. No i je za dwóch :) kochani, moze jednak porpszę o wparcie, choc trochę, na karmę? Tu worek na kilka dni idzie, a oprócz tego gutuję ryz z mięsem (gotuje swoim, wiec tylko teraz wziełam wiekszy garnek....) ....... Quote
Nemi Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 malagos napisał(a): choc trochę, na karmę? Tu worek na kilka dni idzie, a oprócz tego gutuję ryz z mięsem (gotuje swoim, wiec tylko teraz wziełam wiekszy garnek....) ....... No ja myślę ;-) Tym bardziej, że Ori nie jest jedyną Twoją tymczasowiczką. Ja postaram się coś wyskrobać w tym tygodniu co będzie. Przypomnę się o dane do wpłaty. Quote
LAZY Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ja również poproszę o dane do przelewu, to zgodnie z obietnicą prześlę nieco grosza na sunię. Quote
malagos Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Dzięki. Jutro zaopatrzę sie w wiekszy worek chrupek i Ryż i makaron. Quote
Randa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ale bida.Mogę najwyżej dorzucić się jak będziecie zbierać coś na sunię. Quote
Randa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Nie doczytałam watku do końca, znaczy już zbieracie, prosze o nr konta Quote
malagos Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Randa, jesteś jak zawsze niezawodna, dziekuję! Wysłałam pw. Quote
malagos Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Pada snieg i ogród robi sie bajkowy:) Ori biega po ogrodzie i wraca na wołanie. No, moze to, ze trzymam michę z żarełkiem tez ją dopinguje :) Ale to madra i sliczna sunia. Tylko tej budy nam brak.. Słomę mamy zamówioną na wsi. Quote
Sylwia K Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ja mam bude na podwórku nie używaną, ale nie wiem czy dla onka dobra tyle, ze ja mieszkam po drugiej stronie wawy.... Quote
Aga-33-76 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Do góry Orinko! Śpij spokojnie, już nikt i nic Ci nie grozi ... Quote
malagos Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Sylwia K napisał(a):ja mam bude na podwórku nie używaną, ale nie wiem czy dla onka dobra tyle, ze ja mieszkam po drugiej stronie wawy.... Chyba łatwiej przywieźć psa do budy, niz budę do psa... :) Moze marzysz o ślicznym owczrku pod choinkę? To taki żarcik, oczywiscie, ehhhhhhh.......... Quote
xmartix Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 może wpisać w tytule że szukana jest buda dla owczarka?? Quote
Cantadorra Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ależ sunia miala szczescie, ze trafila na malagos :) Mam nadizeje, ze domek szybko sie znajdzie. Quote
malagos Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Na razie mam jeszcze nadzieję, że koś ja przejmie ode mnie, w przeciwnym razie poszuakm budy po sąsiadach, moze ktoś ma do odsprzedania. Quote
malagos Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Cantadorra napisał(a):Ależ sunia miala szczescie, ze trafila na malagos :) Mam nadizeje, ze domek szybko sie znajdzie. wiesz, tak sobie myślę, ze Los takie scenariusze specjalnie układa, myśli sobie "A zróbmy niespodzienkę malagos, ma nadal 2 tymczasowiczki, zamiast jednej, więc co zrobi, jak na jej drodze postawimy kolejną, i to wiekszego rozmiaru..." A tak powaznie, jestem pewna, że nikt na wsi nie udzieliłby pomocy psu z łańcuchem na szyi, rannemu, no bo moze być wściekły albo nie bez przyczyny, ktoś sie chciał go pozbyć. Quote
Lionees Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 malagos napisał(a):wiesz, tak sobie myślę, ze Los takie scenariusze specjalnie układa, myśli sobie "A zróbmy niespodzienkę malagos, ma nadal 2 tymczasowiczki, zamiast jednej, więc co zrobi, jak na jej drodze postawimy kolejną, i to wiekszego rozmiaru..." A tak powaznie, jestem pewna, że nikt na wsi nie udzieliłby pomocy psu z łańcuchem na szyi, rannemu, no bo moze być wściekły albo nie bez przyczyny, ktoś sie chciał go pozbyć. Malagos coraz częściej bez przyczyny właśnie ludzie sie pozbywają psów.Po prostu nie chcą i już:shake: Quote
Sylwia K Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 my o tym wiemy, ze tak jest, ale na wsiach jest inna mentalność i inne myślenie... Quote
Asiaczek Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ja też poproszę o nr konta. Niedużo 9 święta...), ale zawsze parę groszy prześlę. pzdr. Quote
malagos Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Przesłałm nr konta. Dziekuje, że zagladacie :) Quote
Recommended Posts