TERESA BORCZ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 nawet niewiele może mieć wielkie znaczenie. tu każda zlotowka oddala pieknego psa od śmierci. wielkie dzięki za natychmiastowa reakcję. wysyłam nr. konta. Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 KUrcze..tak sie zaaferowalam wątkami "moich" slepaczkow, ze o Uszatku bylabym zapomniala...a juz myslalam ze transport zalatwiony chopaka i dolaczy dzis do grona szczesliwcow z mojego serduszka....Nie mialam jeszcze takiego dnia na dogo jak dzis....MUKI, ŚWIAT, KROPKA, EDUŚ. ZOŁZIA....tym psiakom dzis dopisalo szcescie i swięta spędzą w cieple i miłosci w poczuciu bezpieczenstwa....nie wyobrazam soebie nawet zeby inaczej bylo z USZATKIEM.....niechze juz chlopak pakuje walizki....i rusza w moje rodzinne strony:) Quote
ulka 1108 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Tereso, deklaruję 15 zł miesięcznie dla Uszatka, na razie nie mogę więcej, pozdrawiam Quote
ulka 1108 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 proszę tylko o nr konta zebym mogła wpłacić pieniądze Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 To kwestia minut jeszcze??no bo do konca dnia cudów zostalo niecale 30minut:D Quote
Dzika_Figa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 deklaruję 10 złotych miesięcznie. Nie wiem jak mi się to uda, ale muszę... Jeszcze dwie, trzy osoby i gotowe! Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Hahah...DZIEKI FIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!22 zlote brakuje:) Quote
Ninti Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No to ja te 22... Gall już pewnie nie potrzebuje, a jeżeli to uzupełnię mu jednorazowo.. Dawajcie numer konta, jutro wyślę... Idż do hotelu, Uszatku! Quote
Dzika_Figa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 SUPER :multi: Uszatek jedzie do hotelu!!! Ja też, oczywiście, proszę o nr konta Quote
TERESA BORCZ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Wysylam numer konta.wielkie dzięki. Quote
malibo57 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Hurrraaa!!!!! Drugi watek zamknięty! Czaruś i Uszatek! Przed północą! I Świat w domku gościnnym, i Edi jedzie do dt, i Zołzia poszła do DS, i Kropeczka do DS, i Dżekus! Ludzie świat dzis zwariował:) Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Uszatku - uszy do góry :D zobaczysz teraz co to znaczy byc pod dobra opieka!!!! Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ninti napisał(a):No to ja te 22... Gall już pewnie nie potrzebuje, a jeżeli to uzupełnię mu jednorazowo.. Dawajcie numer konta, jutro wyślę... Idż do hotelu, Uszatku! HAhah..a nie mowilam??????????????????O jaaaaaaa..troszke mnie nie bylo i co??/Czylu Uszatek do KOMPLETU CUD OW Z DOGO W DNIU 15.12.2009 (się chlopak zalapal do Elitki:p)Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 malibo57 napisał(a):Hurrraaa!!!!! Drugi watek zamknięty! Czaruś i Uszatek! Przed północą! I Świat w domku gościnnym, i Edi jedzie do dt, i Zołzia poszła do DS, i Kropeczka do DS, i Dżekus! Ludzie świat dzis zwariował:) A my z nim:D Quote
malibo57 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Moja droga, ja już się pochwaliłam na wątku Czarusia, że to wszystko moje prezenty urodzinowe. Najpiekniejsze! Linia żeńska mojej rodziny to wiedźmy:diabloti: Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 malibo57 napisał(a):Moja droga, ja już się pochwaliłam na wątku Czarusia, że to wszystko moje prezenty urodzinowe. Najpiekniejsze! Linia żeńska mojej rodziny to wiedźmy:diabloti: Zesz Ty..to uważaj, bo ja odczarowywuje wiedźmuy- dlatego stalas sie Aniołem Wcielonym...ale reszte rodziny to juz bym nie ruszala:p WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAJJJJJJ:D:D Quote
TERESA BORCZ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dziewczyny a ile kosztuje ten lek scanodyl wspomniany o ile pamiętam przez kaa ? Mam niezłomną nadzieję że jeszcze się cioteczki pojawią i wujkowie, to można by mu było to zapewnić w ramach deklaracji aby leczenie nie zostało przerwane. Trzeba by odnowić zdiagnozowanie. Lepsze warunki, leki i bezpoieczeństwo wspaniale go przygotują do stałego domku . Quote
gonia66 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No ale z tego co pamietam Uszatek ma sporo jeszcze dklaracji jednorazowych:) Oczywiscie ze lek powinien dostawac....ale niechc=ze juz jedzie do tego hoteliku..pliiisssssssss Quote
agata51 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Obudziłam się, zajrzałam na kilka wątków i czuję się, jakbym dostała obuchem w łeb. Ale to musiał być dobry obuch, bo czuję się wspaniale. Tyle psiaków miało swój szczęśliwy dzień! malibo, ja - jak zwykle - spóźniona. Pozwól, że na tym wątku - nie będę cię ścigać po wszystkich innych - naj, naj, naj Quote
malibo57 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ale miły początek dnia! Dziękuję, kochana:) - tak się "wylansowałam", aż mi wstyd.:oops: Ale nie żałuję. Quote
kaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):Dziewczyny a ile kosztuje ten lek scanodyl wspomniany o ile pamiętam przez kaa ? Mam niezłomną nadzieję że jeszcze się cioteczki pojawią i wujkowie, to można by mu było to zapewnić w ramach deklaracji aby leczenie nie zostało przerwane. Trzeba by odnowić zdiagnozowanie. Lepsze warunki, leki i bezpoieczeństwo wspaniale go przygotują do stałego domku . Dokładnie, przydało by się zaopatrzyć go w leki na drogę, bo leczenie takich przypadłości u psów dużo kosztuje. Nie wiem ile kosztuje Scanodyl, bo do tej pory psy dostawały alternatywny lek na to samo schorzenie ,, Rymadyl" . Koszt 100 tabletek Rymadylu to ponad 150 zł , być może Scanodyl jest tańszy. Dawka Uszatka to 1 tabletka 2x dz. Więc na miesiąc potrzebuje 60 tabletek. Jutro się dowiem ile kosztuje , wiem tyle że Scanodyl jest w mniejszych opakowaniach, po bodajże 30 szt . Uszatkowi można też podawać preparat o którym już tu ktoś wspominał na stawy ( wspomagająco- pytałam weta) Artrofleks lub Artrosan , ten preparat też kosztuje ponad 100 zł. Quote
sonikowa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Kiedy Uszatek jedzie? Co z transportem? Quote
malibo57 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dziewczyny, ale koniecznie osłonówki na wątrobę, bo Rimmadyl to straszna "kobyła" np. i rozwala żołądek i wątrobę. Żołądek trzeba osłaniać siemieniem lnianym, a watrobę choćby wit.B complex albo "ludzkim" Hepatilem. Bo terapia się powiedzie, tylko pacjent... Quote
Recommended Posts