danka4u1 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Witam, Pieniążki dla Uszatka zostały wczoraj wysłane.Niech psina ma zdrowe i ciepłe-wobec ataku zimy-święta.Szkoda,że nie będzie bliżej,tak chciałoby się odwiedzić Uszacia,ale najważniejsze jego dobro.Serdecznie pozdrawiam. Quote
TERESA BORCZ Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 16.12 wysłane jednorazowo 70.- pln od Ellig. napewno juz jest własnościa USZATKA . dziekujemy Quote
Pianka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 gdzie w ogóle można poczytać o tym hotelu? mają jakąś strone internetową albo coś? Nie bardzo mam czas czytać wątki innych psów i wyłuskiwać informacje na temat hotelu. Jesli hotel jest w porządku i da się szybciej wywieźć Uszatka to pojedzie tam. U zuzi chwilowo pare staneły, bo zima przyszła i Uszatek mógłby jechać dopiero po nowym roku. wypisze wpłaty jakie doszły wieczorem Quote
Nikus Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Proszę o to link :) warto to zobaczyć. http://hotelterier.pl/ Quote
Pianka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 dzięki, w koncu dostałam coś konkretnego :) zaraz poczytam Quote
feliksik Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):a może wcale nie musi wytrzymywać ??. :lol::lol:proponuję odstąpić dla Uszatka miejsce zarezerwowane przeze mnie w hoteliku ze wspaniałymi warunkam i super ceną na już, na jutro jeśli tylko transport dopisze. w ogrzewanym budynku, pokoik z "prywatnym" wybiegiem do ogrodu, świetną opieką jest tam trochę naszych piesków, ale to hotelik nader kameralny, no i piękny, jest tam ARES, BURAJ, SABA I GUCIO , PREGUŚ doborowe towarzystwo i wszyscy opiekunowie a także psiki bardzo zadowoleni. (...) co wy na to??? hotelik jest koło MIELCA 22O KM OD KATOWIC. to chyba w tym hoteliku jest Kaj z Szydłowca i własnie chyba będzie zwalniał miejsce - jesli tak to jest to wspaniałe miejsce Quote
sonikowa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Jeśli to jest w ogrzewanym budynku i od zaraz - to myślę, że to dobry pomysł.. Uszatek potrzebuje ciepła.. Quote
QQk Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Na www hotelik wygląda bardzo miło. Goście hotelowi też mają uśmiechnięte mordki. Quote
anna10025 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Niezły...te kosteczki na drzwiach;). Ile kosztuje miesięczne utrzymanie? Na stronie głównej jest info, że dla organizacji adopcyjnych i pobytów długoterminowych są rabaty. Quote
TERESA BORCZ Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Zdjęcia i uwagi opiekunów o umieszczonych tam piesków mówią znacznie więcej niż strona internetowa. tam nie zachwala też siebie samej pani Joasia. Już wcześniej podałam namiary na te wątki szczęśliwców którzy tam pojechali, ale pozostano przy opcji zuzi m. Ceny są bardzo konkurencyjne i to co pieski za nie dostają też oraz w dodatku dużo serca. Może nasz dogo wujaszek który tam był zgodzi się tego biedaka przetransportować. Wielka szkoda że NIKUS Wielkie Serce nie ma teraz takiej możliwości, i niestey ta przyjemność go ominie. Quote
Nikus Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):Zdjęcia i uwagi opiekunów o umieszczonych tam piesków mówią znacznie więcej niż strona internetowa. tam nie zachwala też siebie samej pani Joasia. Już wcześniej podałam namiary na te wątki szczęśliwców którzy tam pojechali, ale pozostano przy opcji zuzi m. Ceny są bardzo konkurencyjne i to co pieski za nie dostają też oraz w dodatku dużo serca. Może nasz dogo wujaszek który tam był zgodzi się tego biedaka przetransportować. Wielka szkoda że NIKUS Wielkie Serce nie ma teraz takiej możliwości, i niestey ta przyjemność go ominie. no niestety siła wyższa...teraz ta pogoda niestety wyklucza mój wyjazd...:( Quote
malibo57 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Miałam dziś wielką przyjemność rozmawiać z właścicielką hotelu, panią Joasią - chciałabym, żeby Uszatek już tam był:) Mielibyśmy wszyscy piękniejsze Święta. Jak wygląda transport? Jakieś pomysły, propozycje? Quote
TERESA BORCZ Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 uszatek ma zarezerwowane miejsce, potwierdzone dziś rano jeszcze raz. pozostaje transport. dostane odpowiedz o możliwości od jednego z dogo wujaszków i dam znać Planowany byłby wyjazd na sobotę lub niedzielę. czekamy na potwierdzenie. ale i tak szukajmy alternatywy gdyby odpowiedż nie była pozytywna Quote
ocelot Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Podajcie stronę www hoteliku? Popatrzę sobie: ) Quote
malibo57 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Pani Joasia próbowała połączyć nas w jeden transport;-) Ze staruszkiem z Konstancina. Ciągle zapominała, że ja z innych stron. Mówiła, że jej się wciąż zdaje, że my wszyscy się znamy i razem działamy. Wcale się nie pomyliła:) http://hotelterier.pl/ Quote
TERESA BORCZ Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Rodzina z Konstancina zabiera z hoteliku KAJA szydłowieckiego, nie wiedziałam że są aż z tak daleka, i nie po drodze, dlatego wyszedł ten pomysł z łączeniem, ale niestety. czekamy na potwierdzenie wujka Ślązaka. Quote
malibo57 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 OOO! A może ta rodzina mogłaby zabrać staruszka ONka z Konstancina do hotelu, do pani Joasi? Przeciez on tam jedzie:) Czy nie wypada o to prosić? Zwracam koszty paliwa, jasna rzecz. Quote
malibo57 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 No, własnie tu jadą nasze ONki Dwa z Radomia i ONek Trzeci z Konstancina:) Quote
Pianka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Roliczenie 298 zł- pozostałosc po Kibicu 70 zł- ellig 100 zł- bunia50 30 zł- temida 30 zł- Anita G. (kto to? nie ma nicku?) 20 zł- Cajus JB 50 zł- QQk 20 zł- Ma6da 22 zł- Ninti 50 zł- faerie 12 zł- golf 20 zł- Dzika Figa 30 zł- Anja2201 30 zł- sonikowa 20 zł- an_tok mamy 802 zł dziekujemy wszystkim:multi: Quote
sonikowa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Pianka, a jest jakaś decyzja odnośnie Uszatka? Gdzie jedzie i kiedy? I jak ? ;-) Quote
Pianka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 No własnie widze, ze Teresa bez mojej zgody dzwoniła do hotelu i zaklepała miejsce :) Ale ja wole mieć osobisty kontakt z hotelem, skoro ja prowadze jego finanse i Uszatek jest pod moją opieką. Czekam na odpowiedz Teresy na pw, co mówiła w hotelu, bo chce tam zadzwonić i nie wyskoczyć jak "filip z konopii" im. Potem wychodza takie cyrki jak były u Edka gdzie każdy załatwiał to samo i było zamieszanie :D przedewszystkim trzeba ustalić płatnośc za hotel, głównie to, że nigdy nie płace z góry. Wiadomo różnie bywa, moze uszatek jakiegoś miesiaca znajdzie dom w przeciągu tygodnia (wiec co z resztą kasy, która była wysłana do hotelu?). No i niektóre osoby wpłacają swoje deklaracje w połowie lub pod koniec miesiąca. Teraz jest nadwyżka, ale co jak się skończy. jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc:multi: dzieki wam Uszatek dostanie kolejną szanse na normalne życie:multi: ps. jesli ktoś chciałby pomóc innemu naszemu psu i uzbierać kase na hotelik do zuzi to piszcie na pw. Znajdzie się jeszcze pare psów w nieciekawej sytuacji. Ja juz ledwo zipie, więcej nie wyrobie czasowo wziąśc na siebie. Quote
__Lara Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Potrzebujecie transport do Zgorzelca??? my jedziemy w niedzielę, może połączymy? będzie taniej!!! Quote
Pianka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 _laro no własnie następuje mała zmiana planów :) i narazie do zgorzelca nie potrzebujemy. Quote
Recommended Posts