Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgadzam się z Tobą ,dobrze że jedzie , a stan psa zależy w dużej mierze od rozległości zmian i tak myślę że każdy przypadek tego, jest podobny ale jednak inny, jedne psy trzymają się lepiej inne gorzej , oby z Uszatkiem było ciągle nie najgorzej i tak bym chciała żeby jeszcze znalazł domek w którym był by szczęśliwy. On jest taki przyjazny i przyjacielski .

Posted

malibo57 napisał(a):
"Udało" mi się wysłać deklarację grudniową 2 razy. Przynajmniej tak twierdzi mój bank - dziś. Wczoraj twierdził, że ani razu nie wysłałam. Tylko Ty to rozwikłasz, Pianko.

Doszło dwa razy.

Wypisze później wszystko co przyszło, bo za bardzo nie mam czasu, a nie chce się gdzies pomylić.

mam ci jedna wpłate odesłac czy uznajemy wpłate za grudzien i styczeń?

Posted

malibo57 napisał(a):
Nie odsyłaj, niech zostanie.
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:chcesz zebym na zawal zeszla cioteczko..co???:) SERIO?????????????????????O JAAAAAAAAAAAA...nie moge....Alfiś ma uratowana doopke na kolejny miesiac:D:multi::multi::multi::multi::multi:
I uszatek tez juz niech pakuje doopeczke i walizki....i w moje strony jedzie...sie spotkamy niebawem:D

Posted

sonikowa napisał(a):
Skoro jest tyle wpłat jednorazowych i to może Uszatek mógłby juz pojechać? Przecież 100 zl jednorazowo to jak 10 razy po 10 zł ;-)

Popieram, szkoda żeby siedział w schronie skoro tak mało już brakuje :p:p

Posted

Moge zaoferowac jedynie jednorazowa pomoc:(
Niestety lecznie Suni, kosztuje majatek a w listopadzie wspieralam tez schronisko w M.Pomagam na bierzaco od 5 lat.
Prosze o dane do przelewu bankowego i telefon bezposredni do osoby, ktora zajmuje sie sprawa Uszatka, nie wplacam pieniedzy na konta prywatne.Przepraszam nie chce nikogo urazic ale mialam juz zle doswiadczenia.Pozdrawiam serdecznie:)

Posted

Ellig jakie numer konta mam ci podać? jak nie wpłacasz na prywatne?
innego nie mam.
telefon do mnie jest w 1 poście

sonikowa napisał(a):
Skoro jest tyle wpłat jednorazowych i to może Uszatek mógłby juz pojechać? Przecież 100 zl jednorazowo to jak 10 razy po 10 zł ;-)

jendorazowe wpłaty sa na leki i transport, szybko się takie pieniadze rozejdą. Ja chce mieć pewność, Uszatek to starszy pies nie będzie mu łatwo znaleźc domu.
Brakuje 70 zł to juz nie dużo, mam nadzieje, ze ktoś jeszcze się zadeklaruje, jak nie może od grudnia to moe chocia od stycznia? i tak juz połowa grudnia mineła, wiec teoretycznie na grudzień mamy :D

wpłaty

20 zł- sylwija
10 zł- Ania!
15 zł AnnA
70 zł- malibo57
10 zł- gonia66
10 zł- Livka
10 zł- Nikus

jest 195 zł

dziekujemy wszystkim

Posted

a ja mam pytania odnośnie Uszatka, bo mam chętny domek na dużego:

jak Uszatek do innych mniejszych, ale starszych piesków?
czy jest wykastrowany?
czy jeździ przyzwoicie samochodem i choć trochę chodzi na smyczy.

Posted

Uszatek z psami się raczej zgadza, nie przewiduję problemów, na smyczy chodzi dobrze, choć czasem się zaprze i staje, bo on chce akurat iść w innym kierunku , jest wykastrowany. Ale nie umiem powiedzieć jak jest z jazdą samochodem.

Posted

feliksik napisał(a):
dzieki - prześlę te informacje. dzisiaj dostałam zaproszenie na wątek i dzisiaj też mam informacje o poszukiwaniach dużego pieska, więc się cieszę, że mam kandydata

Tyle że do tego trzeba podejść realnie, mam nadzieję że doczytałaś że ma problem z kręgosłupem , który z czasem będzie się pogłębiał, przy tym schorzeniu nie jest wskazane żeby pies np. wchodził po schodach na 2-3 piętro, a jak by się nasiliły objawy to trzeba by go znosić na rękach , a on waży bagatela ok 50 kg , jak nie więcej , więc 3 razy dziennie znosić ponad 50 kg psa to nie lada wyczyn. Przebywa w Rudzie Śląskiej.

Posted

Dzięki feliksik za błyskawiczną reakcję, może to zrządzenie opatrzności i domek będzie z ogródkiem , albo nisko. trzymam kciuki. pies może dostawać leki i jak bedzie w dobrych warunkach to będzie lepiej. Mam głęboką nadzieje że coś sie wykluje z tego i bardzo trzymam kciuki. Może akurat ci ludzie będą mieli serducha na miare takiego psa!!!!