Pianka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Uszatek jednak dostanie troszke karmy ze schroniska:p wpłaty 10 zł- malibo57 10 zł- izabela124 mamy +867,01 i przyszła tez jeszcze jedna wpłata ale ani nie pisze od kogo ani na co. Ja mam za dużo psów, zeby wiedzieć na co ktoś mi wpłaca nie wpisując tytułu. wpłata jest na kwote 15 zł od Urszula N. To do Uszatka czy mam szukac na innych watkach psów na co to przyszło? Quote
J_ulia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Wszystko do jutrzejszej wyprawy przygotowane :) trzymajcie kciuki Cioteczki za nasza podróż, bo mamy przed sobą ponad 400 kilometrów do pokonania w obie strony. Zmykam się wyspać :) Ps: Do schrona po Uszatka przyjedzie sam dark, bo ma po drodze... ja wsiądę troszkę dalej... żeby kilometrów niepotrzebnie nie nabijać i czasu nie tracić... do jutra :) Quote
Nikus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Czekamy na wieści i Wasz szczęśliwy powrót:) Quote
an_tok Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ja też trzymam kciuki. Zyczę wszystkim wspaniałym wolontariuszkom i wolontariuszom spokojnych i radosnych Świąt. I wszystkiego dobrego dla Uszatka Quote
Bambino Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 bros napisał(a):ja karmię swojego psa Joser-ą Festival, bardzo sobie chwalę , mój pies jest mega alergikiem pokarmowym:) Moje również jedzą joserę. Jeden Festival, bo też jest uczuleniowcem, drugi Balance, bo staruszek i łakomczuch, trzeci mieszankę Agilo i Optiness. Też polecam. Quote
Nikus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 "Podróż mija bardzo spokojnie. Trochę korków na drodze,ale za ok 20 min będziemy. Uszatek cały czas śpi:)jest bardzo spokojny.Urodzony podróżnik":):):):Cool!: Quote
sonikowa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Uszatku, ale będziesz miał święta!! Ciepłe, spokojne! Strasznie sie cieszę! Quote
Monika z Katowic Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 USZATKU! Dogomania to portal cudów, nie tylko świątecznych!!! :) Taki cud dzieje się właśnie dla Ciebie, piesku! Quote
TERESA BORCZ Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 NO wieści jak najlepsze, USZATEK OKAZAŁ SIĘ SUPER PSIAKIEM, SZYBKO SIĘ DO EKIPY PRZYZWYCZAIŁ, I DO SUPER WARUNKÓW TEŻ.TRUDNO ŻEBY BYŁO INACZEJ. CIEKAWE CO POWIE JOASI I RODZINIE W NOC WIGILIJNĄ. EKIPA WRACA SZCZĘŚLIWIE .PRAWIE DOJEŻDZA I BĘDĄ FOTKI JAK ODSAPNĄ. DROGA ZAKORKOWANA ALE PRZEŻYLI. CZEKAMY NA WIESCI BEZPOŚREDNIE.DOBRA ROBOTA CIOTECZKI I WUJKOWIE!!!! Quote
Pianka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 super:multi: dziekujemy za transport:loveu: czekamy na wieści i zdjecia. Quote
J_ulia Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wróciliśmy... Uszatek okazał się wspaniałym , wielkim misiem :) Był bardzo spokojny, grzecznie , tylko od czasu do czasu zmieniał pozycje i spał dalej :) Piesek na żywo jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach :) to spojrzenie, ten pysio, te uszka :):):) Wiecie kochani było widać na mordce tego pieska - niepewność, zaskoczenie i w końcu radość jak zaczął zdawać sobie sprawę, że to nie kolejne schronisko.... tylko ciepłe miejsce, z pełną michą i ludźmi "prawie" tylko dla niego... Mamy dużo zdjęć :) , ale nie obiecuje ,że wrzucimy je dzisiaj , bo zmęczenie daje o sobie znać... ponad 400 kilometrów... ale wart było , bo następny piesek jest bezpieczny :) Quote
Nikus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wielkie dzięki za to co dziś zrobiliście dla Uszatka:) i dla nas:) bo to nam się też śmieją pycholki z radości:) Quote
Nikus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 I jeszcze coś...Dziękujemy Pani Tereso! znajduje Pani miejsca "cuda" dla psiaków...i negocjuje Pani warunki finansowe niewiarygodne w dzisiejszym komercyjnym świecie...znajduje Pani czas by ściągać na wątek dobre dusze..załatwia Pani transport i opiekę w drodze...wielki szacun:) Quote
sonikowa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wspaniale, tak się cieszę, że Uszatek szczęśliwy! Quote
Temida Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Bardzo się CIESZĘ. Przyłączam się do podziękowań Nikusia dla w Was wszystkich, a przede wszystkim dla Pani Tereski, bo jest niezwykła. Czekam na zdjęcia Uszatka. Quote
ulka 1108 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Pianko te 15 zł które dostałaś od Urszula N. to ode mnie na Uszatka, bo ja zadeklarowałam 15 zł co miesiąc, przepraszam, nie zauważyłam że ta idiotka nie wpisała tytułu wpłaty Quote
gonia66 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Temida napisał(a):Bardzo się CIESZĘ. Przyłączam się do podziękowań Nikusia dla w Was wszystkich, a przede wszystkim dla Pani Tereski, bo jest niezwykła. Czekam na zdjęcia Uszatka. I ja przyaczam sie do podziekowan wszystkim za wszystko:):)Uszatek bezpieczny i to najwazniejsze:):) Quote
kaa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Bardzo się cieszę że Uszatek już bezpieczny i szczęśliwy,:multi: bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc temu kochanemu dużemu misiowi. Nie będę nikogo wymieniać żeby kogoś nie pominąć , wszyscy jesteście Wielcy :loveu: Dziękuję ... Quote
anna10025 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 gonia66 napisał(a):I ja przyaczam sie do podziekowan wszystkim za wszystko:):)Uszatek bezpieczny i to najwazniejsze:):) Nie będę orginalna , dziękuję wszystkim , którzy pomogli Uszatkowi. Quote
Livka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A może by tak zmienić tytuł ... jest trochę przygnębiający, a przecież Uszatkowi się udało :loveu: Quote
Recommended Posts