Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani jesteście, siedzę sobie i marzę że znajdę kogoś kto pomoże. TRUDNY OKRES, ŚWIĄTECZNY A JEDNAK !!WIELKIE DZIĘKI CIOTECZKOM KTÓRE DZISIAJ TAK BŁYSKAWICZNIE I EFEKTYWNIE ODPOWIEDZIAŁY. BĘDZIE WAM WESELEJ W ŚWIETA ŻE PRZYCZYNIŁYŚCIE SIĘ DO CIEPEŁKA I DLA USZATKA. Ja też mam już podopiecznych ponad stan, wszystkim by sie chciało pomóc, ale wiadomo, budżet ograniczony. Pomagajmy jak możemy, kwestą, radą.wszystko oczekiwane. Jak już Uszatek będzie poza zasiegiem kłów silniejszych kumpli, pomyślimy i o radzie Sybel. dzięki.

Czy poszedł numer konta do QQk ?? Ja też poproszę dla mnie.

Posted

Alaa napisał(a):
Bardzo bardzo bardzo sie ciesze ze wszystkim nam udalo sie wyciagnac Uszatka, powiem tak:jestesmy wielcy:-)

I podziękujmy też portfelowi, że nie jest pusty.:razz:

Posted

Prosze przy okazji o nr konta, mysle, ze nie bedzie to wplata jednorazowa ale tak jak wspomnialam - nie moge sie na stale zobowiazac, ale ze powazna osoba jestem, cos tam przykombinuje zeby dobrze bylo;-)

Posted

Alaa napisał(a):
Prosze przy okazji o nr konta, mysle, ze nie bedzie to wplata jednorazowa ale tak jak wspomnialam - nie moge sie na stale zobowiazac, ale ze powazna osoba jestem, cos tam przykombinuje zeby dobrze bylo;-)

AAA..no i od arzu wyczailam cioteczke z tym "podwojnym":):):)tak to juz jest "miedzy nami sportowacami":D

Posted

Ma6da napisał(a):
20 zł dla Uszatka od Uszatka

stało czy jednorazowo?

Teresko- niehc osoby które sie deklarują wpisują sie tu na watku. Chyba wszysyc wiedzą że wyszukiwarka nie działa, a poza tym musze wiedzieć czy zapisać do stałych czy jendorazowych deklaracji.

Dziękuje wszystkim:multi:
Jeszcze 90 zł brakuje.
350 zł- to cena hotelu, wpłaty jednorazowe pewnie pójdą na leczenie

DEKLARACJE STAŁE OD GRUDNIA 2009
10 zł- Monika z katowic
10 zł- Livka
20 zł- agata51
10 zł- Nikuś
15 zł- AnnaA
20 zł- sylwija
10 zł- Ania!
10 zł- Faerie
50 zł- ala123

10 zł- Cajus JB
35 zł- malibo57
5 zł- gonia66
10 zł- Izabela124
30 zł- czerda
15 zł- bambino

razem 260 zł (do 350 zł brakuje 90 zł)

DEKLARACJE OKRESOWE

10 zł- sonikowa (na 4 miesiące)

DEKLARACJE JEDNORAZOWE
x zł-anja2201
50 zł- kundelkowa skarbonka- wpłacone
x zł- bros
30 zł- temida
x zł- danka4u1
90 zł- Alaa
x zł- gusia1972

Posted

Prawie mnie ostatnio nie ma w domu dlatego dopiero teraz piszę, co aktualnie słychać u Uszatka. Jeśli chodzi o jego problemy zdrowotne,to nie do końca są to problemy ze stawami .Weterynarz nazwał jego przypadłość ,,Syndromem końskiego ogona" - mówiąc prosto ma zmiany zwyrodnieniowe w końcowym odcinku kręgosłupa. Aktualnie stwierdził że nie jest tak źle, ale jak to bywa ze zwyrodnieniami z wiekiem będą się pogłębiać. W tej chwili jest na leku ,, Scanodyl " . Podobno na tą przypadłość zapada wiele psów ras dużych w starszym wieku, np. ok. 75 % Owczarków Niemieckich , oczywiście są to różne natężenia chorobowe , w zależności od rozległości zmian. No i naszemu Uszatkowi się trochę przytyło :oops: , więc przydało by się żeby zrzucił ze 2-3 kilo choćby. W schronisku niestety to się nie uda. :shake:

Posted

Tak szczerze to ja mam to samo , więc wiem że są dni lepsze i gorsze , ale masz rację to jest nieuleczalne i postępujące, z tym że u Uszatka podobno nie jest tak źle. Według weterynarza jeszcze parę ładnych lat może pożyć, ale może być tak że po kilku latach trzeba będzie mu skrócić cierpienia jeśli będzie bardzo źle.:-(