malibo57 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Nienawidzę naszej poczty - wole już spać trochę mniej spokojnie:) Nie mówiąc o tym, że w razie "W" przelew może być w godzinę w miejscu przeznaczenia, bo jest sorbnet. Oczywiście, kiedy wszystko działa, jak należy. Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Ja nie mam konta internetowego, a rachunki płacę na poczcie :) Może jestem starej daty, ale przynajmniej śpię spokojnie :) O nieeeeee..ale poczta to zdziercy jakich malo....pobieraja straszne oplaty za przelew...ja place 7 zl miesiecznie, a moge 100milionow przelewow robic miesiecznie:) robie je dla mamy sasiadki, kolezanek- nie lubie dawac poczcie za nic pieniedzy:/ Quote
sonikowa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Ja nie mam konta internetowego, a rachunki płacę na poczcie :) Może jestem starej daty, ale przynajmniej śpię spokojnie :) Monika ja mam konto internetowe od dwóch miesięcy... też nie mogłam się przekonać, ale szlag mnie trafiał, jak za przelew np na 5 zł miałam zapłącić 6 zł dla banku.. Myslalam, że się nie połapię, ale jest super naprawdę :-) Quote
Pianka Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Ja tam za żadne przelewy ani posiadanie konta nie płace. Zrobiło się strasznie zimno:-( A ma być jeszcze gorzej:-( Jak długo wytrzyma:-( Bez pełnych deklaracji nie pojedzie nigdzie:placz: Quote
Dzika_Figa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 witam... nie mogę niestety pomóc inaczej niz duchowo na chwile obecną. Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 WPlacilam swoja skromna deklaracja na 2 miesiace.... Quote
jola_li Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Przepraszam, nie dam rady w tym miesiącu :-(.... Quote
czerda Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 deklaruję30złnamiesiąć ilejeszcze brakuje? Quote
Alaa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Kiedy Uszatek ma szanse na dom tymczasowy? Czy tymczas juz moze go przyjac? Quote
malibo57 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Uszatek ma miejsce w hotelu u ZuziM pod Zgorzelcem. Brakuje mu 105 zł deklaracji. Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 KUrde...co to jest niby 105 zł..tak malo..a tak duzo:( Quote
Bambino Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Dostałam zaproszenie na wątek od P.Teresy Borcz. Dziękuję bardzo. Widzę, że i moja znajoma z wielu wątków tu jest - agata51. Kocham owczarki, a ten Uszatek powinien się cały czas usmiechać, a nie tak boleśnie patrzeć zza krat. Proszę mnie do deklaracji stałych dopisać od grudnia po 15 zł. Ale wpłacę dopiero po wypłacie, czyli pod koniec grudnia, ok ? Mogę numer konta Pianki ? wpiszę sobie w odbiorców. Też uważam, ze internetowe konto to rewelacja. Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Bambino napisał(a):Dostałam zaproszenie na wątek od P.Teresy Borcz. Dziękuję bardzo. Widzę, że i moja znajoma z wielu wątków tu jest - agata51. Kocham owczarki, a ten Uszatek powinien się cały czas usmiechać, a nie tak boleśnie patrzeć zza krat. Proszę mnie do deklaracji stałych dopisać od grudnia po 15 zł. Ale wpłacę dopiero po wypłacie, czyli pod koniec grudnia, ok ? Mogę numer konta Pianki ? wpiszę sobie w odbiorców. Też uważam, ze internetowe konto to rewelacja.Bardzo dziekujemy w imieniu uszatka:):) I juz nam "tylko" 90 zł bakuje....:):)a to juz jest "pikus":D Uszatku..pakuj walizki:) Quote
Bambino Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 gonia66 napisał(a):Bardzo dziekujemy w imieniu uszatka:):) I juz nam "tylko" 90 zł bakuje....:):)a to juz jest "pikus":D Uszatku..pakuj walizki:) Pan Pikuś :lol: Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Bambino napisał(a):Pan Pikuś :lol:oł jes..sory:p..no to szturmem na pana Pikusia..pokonamy go do rana czy nie????:) Quote
Sybel Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Do końca miesiąca mam na koncie 300 zł, co w święta nieco boli, więc się nie dorzucę niestety. Nie czytałam wątku, ale mam taki jeden malutki i w pierwszej chwili dość drogi, ale wydajny pomysł - moja sunia miała ogromne, reumatyczne (i nie tylko) bóle stawów. Dostawała na to Arthroflex. Duża butelka w sklepie (typu Kakadu, czyli chyba dośc drogim) kosztuje około 100 zł, ale może w cenie hurtowej by była tańsza... Arthroflex wzmacnia chrząstki i stawy, mojej suni wyeliminował bóle, a miała poważne problemy z powodu zmian w kręgosłupie. Może taki preparat dodawany do dwóch posiłków by pięknemu pomógł choć odrobinkę? Fiśce, która ważyła około 25 kg, taka butla starczała na ponad 2 miesiące. Taka sugestia, bo akurat sama inaczej zupełnie nie mam jak pomóc... Quote
Alaa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ja moge jednorazowo te reszte brakujaca - to znaczy 90 zlotych wplacic, jak bedzie potem- nie wiem, duzo mam podopiecznych:oops: Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Alaa napisał(a):Ja moge jednorazowo te reszte brakujaca - to znaczy 90 zlotych wplacic, jak bedzie potem- nie wiem, duzo mam podopiecznych:oops: ha!!!!!!!!!!!!!!!!a nie mowilam "Pan Pikus":):)ze pokonamy to wiedzialam ale zeby tak szybko sie poddal:D Alaa..bardzo bardzo dziekujemy:):):) To ogromny dar...bedziemy szukac oczywiscie deklaracji na stale ale juz moze jechac nasz Uszatek a my mamy miesiac na znalezienie 90 zl..:) heheh...damy rade w tydzien;) Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Alaa napisał(a):Nie ma za co, jest git:-) NO baaaaaaa..takim strzalem jaki nam zaserwowalas..powalilas nas na kolana:) jak ma nie byc GIT??/:D Quote
Alaa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Poszlam po bandzie- ale z przyczajki, wiec liczy sie podwojnie:evil_lol: Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Alaa napisał(a):Poszlam po bandzie- ale z przyczajki, wiec liczy sie podwojnie:evil_lol:NO dokladnie zastosowalas zmyłke nie lada, na poziomie mistrzunia:)tylko tego "podwojnie" to moze nie wypowiadaj głosno...bo wpisza Cie dwa razy:p Quote
Bambino Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Tak się zawzięliśmy, że HO!. I Uszat jedzie.:bye::bye: Quote
Recommended Posts