Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nienawidzę naszej poczty - wole już spać trochę mniej spokojnie:) Nie mówiąc o tym, że w razie "W" przelew może być w godzinę w miejscu przeznaczenia, bo jest sorbnet. Oczywiście, kiedy wszystko działa, jak należy.

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Ja nie mam konta internetowego, a rachunki płacę na poczcie :)
Może jestem starej daty, ale przynajmniej śpię spokojnie :)

O nieeeeee..ale poczta to zdziercy jakich malo....pobieraja straszne oplaty za przelew...ja place 7 zl miesiecznie, a moge 100milionow przelewow robic miesiecznie:) robie je dla mamy sasiadki, kolezanek- nie lubie dawac poczcie za nic pieniedzy:/

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Ja nie mam konta internetowego, a rachunki płacę na poczcie :)
Może jestem starej daty, ale przynajmniej śpię spokojnie :)

Monika ja mam konto internetowe od dwóch miesięcy... też nie mogłam się przekonać, ale szlag mnie trafiał, jak za przelew np na 5 zł miałam zapłącić 6 zł dla banku.. Myslalam, że się nie połapię, ale jest super naprawdę :-)

Posted

Ja tam za żadne przelewy ani posiadanie konta nie płace.

Zrobiło się strasznie zimno:-( A ma być jeszcze gorzej:-(
Jak długo wytrzyma:-(

Bez pełnych deklaracji nie pojedzie nigdzie:placz:

Posted

Dostałam zaproszenie na wątek od P.Teresy Borcz. Dziękuję bardzo. Widzę, że i moja znajoma z wielu wątków tu jest - agata51. Kocham owczarki, a ten Uszatek powinien się cały czas usmiechać, a nie tak boleśnie patrzeć zza krat.
Proszę mnie do deklaracji stałych dopisać od grudnia po 15 zł. Ale wpłacę dopiero po wypłacie, czyli pod koniec grudnia, ok ?
Mogę numer konta Pianki ? wpiszę sobie w odbiorców. Też uważam, ze internetowe konto to rewelacja.

Posted

Bambino napisał(a):
Dostałam zaproszenie na wątek od P.Teresy Borcz. Dziękuję bardzo. Widzę, że i moja znajoma z wielu wątków tu jest - agata51. Kocham owczarki, a ten Uszatek powinien się cały czas usmiechać, a nie tak boleśnie patrzeć zza krat.
Proszę mnie do deklaracji stałych dopisać od grudnia po 15 zł. Ale wpłacę dopiero po wypłacie, czyli pod koniec grudnia, ok ?
Mogę numer konta Pianki ? wpiszę sobie w odbiorców. Też uważam, ze internetowe konto to rewelacja.
Bardzo dziekujemy w imieniu uszatka:):) I juz nam "tylko" 90 zł bakuje....:):)a to juz jest "pikus":D Uszatku..pakuj walizki:)

Posted

Do końca miesiąca mam na koncie 300 zł, co w święta nieco boli, więc się nie dorzucę niestety. Nie czytałam wątku, ale mam taki jeden malutki i w pierwszej chwili dość drogi, ale wydajny pomysł - moja sunia miała ogromne, reumatyczne (i nie tylko) bóle stawów. Dostawała na to Arthroflex. Duża butelka w sklepie (typu Kakadu, czyli chyba dośc drogim) kosztuje około 100 zł, ale może w cenie hurtowej by była tańsza... Arthroflex wzmacnia chrząstki i stawy, mojej suni wyeliminował bóle, a miała poważne problemy z powodu zmian w kręgosłupie. Może taki preparat dodawany do dwóch posiłków by pięknemu pomógł choć odrobinkę? Fiśce, która ważyła około 25 kg, taka butla starczała na ponad 2 miesiące. Taka sugestia, bo akurat sama inaczej zupełnie nie mam jak pomóc...

Posted

Alaa napisał(a):
Ja moge jednorazowo te reszte brakujaca - to znaczy 90 zlotych wplacic, jak bedzie potem- nie wiem, duzo mam podopiecznych:oops:

ha!!!!!!!!!!!!!!!!a nie mowilam "Pan Pikus":):)ze pokonamy to wiedzialam ale zeby tak szybko sie poddal:D
Alaa..bardzo bardzo dziekujemy:):):) To ogromny dar...bedziemy szukac oczywiscie deklaracji na stale ale juz moze jechac nasz Uszatek a my mamy miesiac na znalezienie 90 zl..:) heheh...damy rade w tydzien;)

Posted

Alaa napisał(a):
Poszlam po bandzie- ale z przyczajki, wiec liczy sie podwojnie:evil_lol:
NO dokladnie zastosowalas zmyłke nie lada, na poziomie mistrzunia:)tylko tego "podwojnie" to moze nie wypowiadaj głosno...bo wpisza Cie dwa razy:p