Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Rodzina z Konstancina zabiera z hoteliku KAJA szydłowieckiego, nie wiedziałam że są aż z tak daleka, i nie po drodze, dlatego wyszedł ten pomysł z łączeniem, ale niestety. czekamy na potwierdzenie wujka Ślązaka.

Czy już się coś wyklarowało z transportem Uszatka ?

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaruje się . Musi, nie zostawimy biedaka w święta w schronie. Klaruje sie ze wspaniałym pionierem ze Śląska o sercu wielkim jak serce Nikusia. Poręcznie bo blisko, jak tylko ostatecznie potwierdzi dam znać Piance aby przygotowac psiaka. Nie jest łatwo znależć transport w takim czasie.

Posted

Super, czekamy na transporcik :)

rozmawiałam z panią z hotelu, powiedziałam jej, że Uszatek chory, powiedziała, ze pierwszy raz słyszy o takim czymś jak zespół końskiego ogona.

płacimy 300 zł
+ karme, mozemy my jej dac lub wybrac jakąś i ona będzie kupywać a my płacić.
Więc sponsorzy jak robimy? Oprócz tego 300 zł, by nam zostało 50 zł na karme.

wpłaty
100 zł- danka4u1
20 zł- agata51
10 zł- anna10025

mamy 932 zł:multi:

Posted

WIĘC TRANSPORT OK.

Przewidywany na poniedzialek lub wtorek. Ja o takim określeniu choroby USZATKA tez nie slyszałam, ale widzialam taki przypadek w schronisku. Można wiele pomóc dobrymi warunkami, i powstrzymać rozwój na długo. nie jestem pewna w 100% ale chyba psiak naszego transportowca ma te chorobę, po drodze wiele się o tym możemy dowiedzieć.

Jak już pomagamy to do końca, trzeba mu zapewnić ze 2 diagnozy dla prównania, no i taki lek jaki bedzie najodpowiedniejszy z tego co wyczytałam na wątku jego stan nie jest jeszcze bardzo cieżki, i mam nadzieje w spa zafundowanym przez sponsorów dojdzie do formy i jeszcze znajdzie cieply domek.

Posted

Witam,
we wtorek rano z Dark zabieramy Uszatka do hoteliku- jak można pani Teresie odmówić ;). Mam nadziej ,że piesek będzie gotowy ,żeby około godziny 8.00 móc go zabrać.

Do zobaczenia Uszatku we wtorek :)

Posted

J_ulia napisał(a):
Witam,
we wtorek rano z Dark zabieramy Uszatka do hoteliku- jak można pani Teresie odmówić ;). Mam nadziej ,że piesek będzie gotowy ,żeby około godziny 8.00 móc go zabrać.

Do zobaczenia Uszatku we wtorek :)
Jupi jupi!!!!!!!!!!!!Alez się ciesze bardzo:):)

Posted

Monika tak do mnie

Ciotki i Wujkowie a co z karmą? Przecież Uszatek nie będzie głodował, a wzięcie karmy ze schroniska na chwile obecna jest nie możliwe? QQk proponuje animonda, 400g za 3,99. Czyli tak w przybliżeniu 1kg za 10 zł. Na miesiac musiałby miec conajmniej 15 kg. czyli wychodzi jakieś 150 zł. a z deklaracji mamy 50 zł.
Piszcie co uważacie. Jak coś źle podliczyłam to też piszcie, ja mojego psa karmie gotowanym, więc tak nie bardzo na kupnej karmie się znam.

Posted

Z tego co widziałam , to 21 osób zadeklarowało się do stałych wpłat . Jakby tak każda cioteczka podniosła deklaracje o 5 zł akurat wyszłoby 105 zł , czyli na karmę . Ja swoją podnoszę , reszta cioteczek od deklaracji niech sama zdecydyje.

Posted

dziekuje bardzo już wam zmieniam deklaracje na 1 stronie

czyli mamy 60 na karme
ktoś jeszcze da?
a moze jakas inna całkiem nowa osoba się zadeklaruja z jakąś kwotą?

chyba, ze ktoś ma pomysł na inna tańszą karme?

Posted

moje psy jedzą polską karmę BARRY -w podtytule -smaczny posiłek -15 kg kosztuje ok.50 zł
chrupki są małe łądnie pachna mam staruszka 15 lat tez je lubi, a daję cos na ząb dodatkowo
może tak?

Posted

[quote name='Pianka']Monika tak do mnie

Ciotki i Wujkowie a co z karmą? Przecież Uszatek nie będzie głodował, a wzięcie karmy ze schroniska na chwile obecna jest nie możliwe? QQk proponuje animonda, 400g za 3,99. Czyli tak w przybliżeniu 1kg za 10 zł. Na miesiac musiałby miec conajmniej 15 kg. czyli wychodzi jakieś 150 zł. a z deklaracji mamy 50 zł.
Piszcie co uważacie. Jak coś źle podliczyłam to też piszcie, ja mojego psa karmie gotowanym, więc tak nie bardzo na kupnej karmie się znam.

Karma JOSERA ECONOMY 20kg+CIASTKA+KURIER GRATIS

http://allegro.pl/item853050753_karma_josera_economy_20kg_ciastka_kurier_gratis.html

Posted

super, to co mam ją zamawiać?
i od razy na adres hotelu?

czy ja coś pomyliłam?
miałam cie wpisaną na 30 zł wiec + 15 to jest 45, a nie 65?
czy ja mam coś źle?

i napiszcie prosze kto to jest Anita G co wpłaciła 30 zł, jesli to ktoś z deklarujących musze zanotować.