Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NO skoro moj Anioł-malibo mnie wzywa..nie czytam nawet..i chocby spod ziemi..ale niestey(jedynie chyba na szczescie..mogę tylko 5 zl miesiecznie wplacać...(nawet go jeszcze nie widzialam)...ale zaraz czytam wątek...

Posted

TO ten pięknis ma jechac do ZuziM????Jajuuuuuuuuuuuuu..to 20 km ode mnie....w koncu tam sie wybiore.....no musze....:):) TO super bedzie mial na pewno- bardzo sie ciesze:)

Posted

[quote name='Cajus JB']Dodałem do siebie Uszatka

[URL]http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/15/667[/URL][/QUOTE]SUper pomysl...dziekujemy niezawodnemu Cajusowi:)

Posted

Juz mozna wpłacać do mnie

Dziekuje pieknie, już tylko niewiele brakuje:multi:

[COLOR=#0000ff][COLOR=black][U][B]DEKLARACJE STAŁE[/B][/U]
10 zł- Monika z Katowic
10 zł- Livka
20 zł- agata51
10 zł- Nikuś
15 zł- AnnaA
20 zł- sylwija
10 zł- Ania!
10 zł- Faerie
50 zł- ala123
10 zł- Cajus JB
35 zł- malibo57
5 zł- gonia66

razem 205 zł [SIZE=3][COLOR=Red][B](do 350 zł brakuje 145 zł)[/B][/COLOR][/SIZE]
[U][B]
DEKLARACJE OKRESOWE[/B][/U]
10 zł- sonikowa (na 4 miesiące)

[U][B]DEKLARACJE JEDNORAZOWE[/B][/U]
[/COLOR][/COLOR]x zł-anja2201
50 zł- kundelkowa skarbonka

ROZLICZENIE

grudzień
wpłaty
50 zł- kundelkowa skarbonka

Posted

zaproszona na wątek - jestem, jedyne co mogę to na razie wpłata okresowa, poproszę o numer konta na pw, niestety wpłata wpłynie bliżej końca m-ca. Pozdrawiam wszystkie cioteczki Uszatkowe

Posted

:) Mam pytanie "w kwestii technicznej" - deklaracje dla Uszatka są od grudnia 2009, czy od stycznia 2010???
Ja od razu zastrzegam, że pieniądze wyślę na początku stycznia (dlatego pytam, czy płacimy od grudnia, czy od stycznia).
Teraz już nie mam. :(

Posted

Jutro wplace za XII i I...Kiedy USZATEK JEDZIE DO DOMKU????JUZ SIE CIESZE NA SAMA MYSL....do tego spisu deklaracji stalych chyba teraz cos doszlo, wiec juz brakujaca kwota się zmniejszyla:):)

Posted

Gonia, mam problem. Albo zrobiłam przelew dwa razy albo wcale. Wykonuję operację, a potem nie mam w wydanych dyspozycjach. Daj mi znać, jak coś się pojawi.... albo nie. Normalnie strajkuje mi strona banku...
Fajnie, tylko, że tu Pianka zbiera:cool3:
U Alfa mam ten sam problem - albo poszło 2 razy, albo wcale:shake:

Posted

[quote name='malibo57']Gonia, mam problem. Albo zrobiłam przelew dwa razy albo wcale. Wykonuję operację, a potem nie mam w wydanych dyspozycjach. Daj mi znać, jak coś się pojawi.... albo nie. Normalnie strajkuje mi strona banku...
Fajnie, tylko, że tu Pianka zbiera:cool3:
U Alfa mam ten sam problem - albo poszło 2 razy, albo wcale:shake:[/QUOTE]Dzis nic nie dojdzie ale jutro jak poszlo to bedzie wiec dam Ci kochana cioteczko znać na PW najlepiej..:)Jesli bedzie 2 razy to podasz numer konta- ja odeśle oczywiscie:)