Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Terenia mnie tu przyciągnęła:loveu:. Zapisuje sobie wątek, ale sorki cioteczki przeczytam jutro. musze spadać do wyrka bo jutro nie wstanę do pracy i wyleją mnie na zbity pysk (chyba sie nie odważą). Zaglądnę jutro :lol:

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sonikowa']Mamy 40 zł! Potrzebujemy jeszcze 310 zł!!! Po 5 złotych choć prosimy :-) Uszatek też...[/QUOTE]

no jestem:) daję 10 miesięcznie czyli zostało do poszukania jeszcze 300:)

Posted

[quote name='Nikus']no jestem:) daję 10 miesięcznie czyli zostało do poszukania jeszcze 300:)[/QUOTE]

Nikuś, ale Livka juz zadeklarowała 10 zł, więc rozumiem, że rodzinnie macie wątek juz odhaczony ;-)

Posted

[quote name='sonikowa']Nikuś, ale Livka juz zadeklarowała 10 zł, więc rozumiem, że rodzinnie macie wątek juz odhaczony ;-)[/QUOTE]

:)Gdyby to była deklaracja rodzinna to Livka napisałaby ,że to wspólne:) To poprostu kolejny "rodzinny" psiak :)

Posted

Moje kojce w polowie skonczone.... Panowie twierdza, ze do swiat skoncza je juz calkiem.
Deski na budy juz przyjechaly wczoraj, wiec od dzisiaj zaczynamy budowac budy. Pierwsza bedzie taka wieksza, bo widze, ze jest sporo psiakow takich misiowatych..... maly do wiekszej budy wejdzie, ale jak buda bedzie za mala, to bedzie klopot....
Uszatek zapisany do hotelu.......

Posted

Dziekujemy za odwiedzinki:multi:

[COLOR=#0000ff][COLOR=black][U][B]DEKLARACJE STAŁE[/B][/U]
10 zł- Monika z Katowic
10 zł- Livka
20 zł- agata51
10 zł- Nikuś
15 zł- AnnaA
20 zł- sylwija
10 zł- Ania!

razem 95 zł [SIZE=3][COLOR=Red][B](do 350 zł brakuje 255 zł)[/B][/COLOR][/SIZE]
[U][B]
DEKLARACJE OKRESOWE[/B][/U]
10 zł- sonikowa (na 4 miesiące)

[U][B]DEKLARACJE JEDNORAZOWE[/B][/U]
[/COLOR][/COLOR]x zł-anja2201
50 zł- kundelkowa skarbonka

Posted

Ja dokładam 50 zł miesięcznie dla Uszatka tylko proszę o ewentualne przypomnienie - mam sporo deklaracji i sklerozę... Jak będziecie robić bazarek, też chciałbym coś dorzucić . W tej sprawie też proszę o kontakt np na pw

Posted

Niezawodny Cajus JB, ratuje psika aż dyszką, ale pewno i ogłoszeniami też jak zwykle (NK?) dzięki za przybycie!
prosimy o nr. konta także dla QQk . O j Uszatku, chyba widzisz zlot cioteczek i wujaszków, jeszcze trochę i będziesz bezpieczny!!