jusstyna85 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Wczoraj miałam dogo po czesku,dzisiaj po angielsku...coraz lepiej... Pilnie potrzebny transport do Poznania dla szczeniaka Jaagi...domek super, super warunki,zawsze ktoś w domu. Bardzo prosimy o pomoc KATOWICE-POZNAŃ.. Quote
erka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Bardzo cieszę się z domku Bruna:) Oby tylko dla szczeniorka od Jaagi znalazł sie transport . Quote
ewelinka_m Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 no to czas na śliczne zdjęcia z nową pańcią :) Quote
jusstyna85 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Troche nabrał masy:) widać,że dobrze karmiony :) Quote
Javena Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 jusstyna85 napisał(a):Troche nabrał masy:) widać,że dobrze karmiony :) Przybrały na wadze.Timus też zrobił się prawie męzczyzna.:evil_lol::evil_lol: Quote
Jasza Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Wesołych Świąt Javeno, dla Ciebie , Twojej rodziny i Zwierzaków! Timka uściskaj! Dla Was wszystkich na tym wątku szczeniorkowym, też Wesołych Świąt!!! Quote
Javena Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Jasza napisał(a):Wesołych Świąt Javeno, dla Ciebie , Twojej rodziny i Zwierzaków! Timka uściskaj! Dla Was wszystkich na tym wątku szczeniorkowym, też Wesołych Świąt!!! Jasza ,bardzo ,bardzo dziekujęmy. Wam też z całego serca życzymy spokojnych ,radosnych dni świątecznych. WAM ,RODZICOM I OCZYWIŚCIE CZWORONOGOM. Quote
Javena Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Dziękuje Ewelinko. Jestes szybka ,jak wiatr.........Spokojnych Świąt.;);):multi: Quote
Javena Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 On tak smutno wyszedł,bo tęskni za Brunem.:-( Spi z nami w pokoju na foteliku,bo smutno mu samemu w pokoju,nie ma z kim rozrabiac....Czasem tylko kotka kładzie się na jego posłaniu,ale bawić się nie chce. he,he.:lol::lol: Quote
Jasza Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 No domyślam się, że mu smutno..cały czas był z rodzeństwem.... Ucałuj go w nosek, Javeno, jest ślicznusi! Quote
andzia69 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 co tu tak cicho? przecież maluszek domku szuka... Kolejny bazarek na kieleckie psiaki...moze tym razem będzie lepiej;) http://www.dogomania.pl/threads/176671-WIzytowniki-z-plexi-GRATIS-kalendarz-z-naszymi-uratowanymi-psiakami-i-kotami-Do-30?p=13796666#post13796666 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Kiedy Klusia będzie miała robioną sterylkę? Quote
ewelinka_m Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Javeno u Ciebie został tylko Timuś gładkowłosy? Quote
halbina Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Może dołączy do nas pani Klusi, poprosiła mnie o adres wątku. Quote
Javena Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Timek ,ma sie dobrze .Rozrabia z kotami .podgryza wszystkie kable.:evil_lol: Uwielbia moje kapcie.Śpi na foteliku obok pańci ,czesto ja budząc w nocy, jak chce siku. Zaczęłam wyprowadzac na polko. Nuczył sie wychodzić po schodach a wczoraj już sam zszedł na dół.4 pietro. Trwało to ok 15min. Ale sie udało;). Zrobiłam kubraczek z rekawa starego swetra i paraduje:lol::lol:. Wesoły chłopak,nie ma to ,tamto. Mam troche zdjec ,moge Ci wysłac,jesli chcesz? Urósł już. Kiedys dzwoniła p.Beata od Belli. Była u znajomych i oni chcieli pooglądać zdjecia Timusia na Nk. potem dzwonił jakiś pan i stwierdził,że bedziemy w kontakcie,ale już sie nie odezwał. Może znalazł coś innego. WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!!!!! Quote
Jasza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Podeślij zdjęcia, podeślij! Mam padnięty komputer w domu. Będę tymczasowo na Dogo tylko w pracy. Uściski i Wszystkiego Dobrego w Nowym Rku! Quote
Javena Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jak tylko sciągne ,to już ich nie ma.;) Co lepsze ,te co mu daję,to sa be. Tylko te co nie wolno....:lol::lol: Quote
yennefer070 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ojejku jaki Timuś już duży:-o śliczny z niego młodzian :loveu: Quote
erka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Śliczny Timuś, i na takiego maluszka jeszcze nie ma chętnych? Quote
Recommended Posts