Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś mógłby wydrukować umowy. Przesłac na mój adres. Bardzo proszę. Jasza zwykle mi posyłała,ale jest chora .nie chodzi do pracy i nie ma dostępu do drukarki.

Posted

[quote name='Javena']Czy ktoś mógłby wydrukować umowy. Przesłac na mój adres. Bardzo proszę. Jasza zwykle mi posyłała,ale jest chora .nie chodzi do pracy i nie ma dostępu do drukarki.[/QUOTE]

Jutro pójdę na pocztę, tylko podaj mi adres na PW

Posted

Ewelinko dzieki. Szybko to zrobiłaś. Szkoda,ze nie umiem sama wklejac. Taki ze mnie zacofany komputerowiec. Wysłałam rachunek,coby nikt nie myslał,że coś kombinuje. :eviltong:Pisze 129zł,ale wział 120. Poczciwy wet,:lol:

Timuś ,to typowy kanapowiec.Lubi łózeczko. Pimpusie lubią walki o wszystko. :lol::lol:

Posted

Javeno - dostałam od Ciebie na maila prośbę o wizytę przedadopcyjną w Pilicy koło Zawieracia. Niestety - od nas z Jędrzejowa to kawał drogi, ponad 60 km. Szukaj kogoś ze Śląska - od was to rzut beretem przecież. Bliżej mają dziewczyny z Bukowna z Dąbrowy ...

Posted

Moja Klusia miała dziś jechac do domu, ale pani, która wczoraj piała z zachwytu, dziś nawet nie zadzwoniła, no i nie pojawiła się. Miała jeszcze dwa chętne domy i odmówiłam, bo tamta osoba wydawała mi się najodpowiedniejsza. Czyli cała szóstka szczeniaczków czeka nadal na domy.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Javeno - dostałam od Ciebie na maila prośbę o wizytę przedadopcyjną w Pilicy koło Zawieracia. Niestety - od nas z Jędrzejowa to kawał drogi, ponad 60 km. Szukaj kogoś ze Śląska - od was to rzut beretem przecież. Bliżej mają dziewczyny z Bukowna z Dąbrowy ...

Ok. Dzieki.

Posted

Do mnie dzwoniła dzisiaj w sprawie Klusi Pani z Włoch. Polka.
Podałam namiary na Jaagę.
Jaago, Pani Monika ma rodzinę w Polsce, ale nie wiem, jak w takich sytuacjach wyglądają wizyty przedadopcyjne i cała procedura.

Posted

Jak wygląda kwestia szczeniaczków chełmskich? Są jakieś rozsądne widoki na adopcję? Miałam je podrzucić Halbinie po 20-tym, a mój facet coś się stawia i nie wiem czy mam zacząć szukać alternatywnego transportu (ja spokojnie dojadę na trasie Katowice - Zabrze), bo ją znam, ale sama nie siądę za kierownicą do Chełmka. Gdyby więc zostały do przerzutu szczeniaczki Katowickie, to by było super...

Po cichu mam nadzieję, że chełmskie znajdą sobie domy przed 20-tym ... Ale jak wiadomo nadzieja jest matką...

Posted

DOMEK W LIBIAZU JEST.Niestety pani zrezygnowała z takiego szczeniaczka maleńkiego. Będzie to super domek dla starszego,który swoje potrzeby załatwiałby w ogródku. Jesli macie takowe slijcie zdjecia na meila. Piesek ,najlepiej ok. 1rok 1 1/2. Do połowy łydki.Czujny. Bo pani mieszka pod lasem i potrzebuje dobrego słuchacza,coby słyszał jak ktoś sie zbliza.;>))

Posted

Jesli chodzi o puchatki. JEDENA PANI dzwoniła przed chwilą z Gliwic. Potrzebuje więc kogos z Gliwic do wizyty przed adopcyjnej. Pani poda adres meilem do Jaszy i zadzwoni do mnie. Na wizyte sie zgodziła i chce sama przyjechac po pieska. CHCE adoptowac Bruna. Po Blankę chce przyjechac pan z Zawiercia,ale nie mam nkogo do wizyty. Nie wiem co robić.?

Posted

Javena napisał(a):
DOMEK W LIBIAZU JEST.Niestety pani zrezygnowała z takiego szczeniaczka maleńkiego. Będzie to super domek dla starszego,który swoje potrzeby załatwiałby w ogródku. Jesli macie takowe slijcie zdjecia na meila. Piesek ,najlepiej ok. 1rok 1 1/2. Do połowy łydki.Czujny. Bo pani mieszka pod lasem i potrzebuje dobrego słuchacza,coby słyszał jak ktoś sie zbliza.;>))

To jest tak zawsze,jesli za osobę adoptującą decydują dzieci,albo wnuki.

Posted

Mam dość maili. Właśnie dostałam takiego z pretensjami od Pani, która się na mnie obraziła. Chce zrobić cioci emerytce "superowy" prezent na święta i dac jej szczeniaka. Zapytałam, co byłoby z psem, gdyby cioci cos sie stało i co ze sterylizacją? Pani jest urażona i weźmie sobie szczeniaka gdzie indziej.

Oświećcie minie, czy ja naprawdę za wiele wymagam :roll:?

Bjuta, katowickie szczeniaczki, czyli Pchełka i Klusia nie maja trafić do Halbiny. No, chyba, ze Halbina wzięłaby któregoś z mojej łazienki :cool3:.

Posted

Dostałam dwa maile.
Jeden od "różowej smerfetki" która jest już na Czarnych kwiatkach.
Chciała zdjęcia Klusi, tylko szybko, bo chce prezent zrobić dziecku.
Odesłałam do sklepu z pluszakami.
Drugi mail w sprawie Blanki:

Witam

Mam pytanie odnośnie piesków jakiej wielkości będą (jaka była mama)?
Czy jest możliwość przesłania zdjęcia suczki?
Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Wysłałam tej Pani zdjęcia, napisałam, że suczka będzie niewielka bądź średnia.
Podałam telefon Javeny. Zobaczymy.

Posted

[quote name='Jasza']Dostałam dwa maile.
Jeden od "różowej smerfetki" która jest już na Czarnych kwiatkach.
Chciała zdjęcia Klusi, tylko szybko, bo chce prezent zrobić dziecku.
Odesłałam do sklepu z pluszakami.
HE,HE,HE:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jaaga napisał(a):
Mam ten sam tekst dla robiących prezenty dzieciom. Tylko interaktywny pluszak sporo kosztuje, wiec wolą dac żywego malucha :angryy:.

Dokładnie, ach te ludziska. Nie zdawają sobie sprawy z odpowiedzialności.
Jak trzeba by przewieżć jakieś psiaki na terenie naszego województwa ro jestem chetn a do pomocy.

Posted

kakaicezar napisał(a):
Dokładnie, ach te ludziska. Nie zdawają sobie sprawy z odpowiedzialności.
Jak trzeba by przewieżć jakieś psiaki na terenie naszego województwa ro jestem chetn a do pomocy.

Super, dobrze wiedzieć :) dziękujemy bardzo

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Nadal potrzebna jest wizyta w Gliwicach?

Czekam,bo pani ma zadzwonić i podac adres. Narazie czekamy. Nóż jej się odwidziało?? Z ludzmi to nigdy nie wiadomo.