Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teksciku nie mam .Ja nie umiem tworzyć takich ,co to za serce łapie. Musze chyba kogoś poprosic o pomoc. Nie wiem tylko k,to ma takie zdolnosci.

Posted

Napisz tylko suche fakty - jaki do psów,kotów, ludzi, dzieci, czy umie zachować czystosc w mieszkaniu, czy zostaje sam w domu czy robi demolkę, czy się czegoś boi, nie lubi - o - takie cuś...a ja jakoś pokombinuje;) po prostu jaki jest w tej chwili:)

Posted

Andziu69 ,napisałam już w poprzednich postach po krótce ,na co go stac. Chyba przeoczyłaś.Przed zdjeciami.....
;) Nowe zdjecia tez beda,może jutro.Jak zdołam go uchwycić.Dziekuje za pomoc

Posted

Timus był z nami w Bochni na Świeta. Pomimo postu i zaaplikowania tabletki,wymiotuje.Bardzo go meczyło.Nie miał nic w żołądku,a i to wypływała biała piana. Nie wiem,czy istnieje jeszcze coś bardziej skutecznego? MUSZE GO JEDNAK POCHWALIC.Zaprzyjaznił sie z wnukami.Poczatkowo zakładałam mu kaganiec z materiału,bo ostatnio chciał kłapnąć wnusia,ale po jakimś czasie zaczał nawet z nimi sie bawić.To mnie najbardziej cieszy.Oczywiscie najpierw był karmiony smakołykami przez dzieci. Poniewaz umie ładnie prosic,to dzieciaki miały frajdę.Wszystko idzie ku lepszemu.Juz jest mniej dziki,niz wczesniej.Ostatnio syn mi zameldował,że jak wychodze z domu,to on cały czas lezy pod drzwiami.Nie ruszy się na krok.Jak wracam,to tańcom nie ma konca.Tylko mnie tak wita. Cały czas żyję taką nadzieją,że nie będę musiała nigdzie szukac pracy i on u nas zostanie. To jest straszne uczucie .To tak jak zdradzic przyjaciela.:(

• 2 weeks later...
Posted

Dzwoniłam do tego pana.Wydaje się byc sympatyczny.Niestety w przyszłym miesiacu idzie do pracy,siostra do szkoły ,więc Timus musiałby zostawac sam kilka godzin.Bedziemy w kontakcie. Pan bedzie jeszcze szukał blizej Katowic.

Posted

Może skorzysta na tym inny psiak ,bardziej potrzebujacy?? Timuś jak narazie jest psem ,który potrzebuje stałej opieki. Często wychodzi na siku.Czasem budzi w nocy,żeby wyjsć.Cieszy mnie jednak,ze woła i utrzymuje czystosć.Boje się właśnie tego,ze nie kazdy bedzie chciał sie tak poswiecac,tym bardziej ,jak trzeba isć do pracy lub szkoły.Narazie jest szczesliwy u nas,a jak nic się nie znajdzie,to zostanie i tyle.Napewno go nie wyrzuce:) Takiego skarba.:)

Posted

Javena, bardzo dziekujemy Ci za troskę z jaką opiekujesz się Timusiem:). Maluch nie mógł lepiej trafić, dobrze, że może spokojnie czekać na ds , choć pewnie on akurat na to nie czeka. :razz:

Posted

erka napisał(a):
Javena, bardzo dziekujemy Ci za troskę z jaką opiekujesz się Timusiem:). Maluch nie mógł lepiej trafić, dobrze, że może spokojnie czekać na ds , choć pewnie on akurat na to nie czeka. :razz:

Oj,napewno nie czeka.Nawet nie wyobrazam sobie jak przeżyje rozstanie(gdyby takowe miało nastąpic.)Po raz pierwszy mam takiego szczeniaka,który lgnie tylko do mnie.:lol:Reszta domowników sie nie liczy.No chyba,ze mają coś dobrego do zjedzenia.:):):evil_lol::evil_lol: