andzia69 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Javena napisał(a):Nikt nie chce zobaczyc Timusia??? no przeca juz widziałam:):) czy moze są nowe zdjatka?;) Quote
Javena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Tylko Ty andziu69. ;) Reszta jakoś nie chce na niego spojrzeć,a przecie taki sliczny..... Quote
andzia69 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Javena napisał(a):Tylko Ty andziu69. ;) Reszta jakoś nie chce na niego spojrzeć,a przecie taki sliczny..... no śliczny, śliczny!:):) a tekścik masz???? Quote
Javena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Teksciku nie mam .Ja nie umiem tworzyć takich ,co to za serce łapie. Musze chyba kogoś poprosic o pomoc. Nie wiem tylko k,to ma takie zdolnosci. Quote
andzia69 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Napisz tylko suche fakty - jaki do psów,kotów, ludzi, dzieci, czy umie zachować czystosc w mieszkaniu, czy zostaje sam w domu czy robi demolkę, czy się czegoś boi, nie lubi - o - takie cuś...a ja jakoś pokombinuje;) po prostu jaki jest w tej chwili:) Quote
erka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Oglądamy , oglądamy,śliczny, ale spory psiak z niego wyrósł:) Czy już dojrzał do adocpji? Quote
jusstyna85 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Śliczny,śliczny...ma hipnotyzujące oczka :) Quote
Javena Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Andziu69 ,napisałam już w poprzednich postach po krótce ,na co go stac. Chyba przeoczyłaś.Przed zdjeciami..... ;) Nowe zdjecia tez beda,może jutro.Jak zdołam go uchwycić.Dziekuje za pomoc Quote
divia_gg Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Zapraszam na bazarek na Albinke...Kazdy grosik sie liczy, wiec goraco zapraszam i do zakupow i do podnoszenia: http://www.dogomania.pl/threads/182739-Psiakowo-rA-A-nistowo-Na-AlbinkAE-psiego-AnioA-ka-Potrzeba-ok-5000-zA-by-mogA-a-A-yAE?p=14382148#post14382148 Quote
Javena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Timus był z nami w Bochni na Świeta. Pomimo postu i zaaplikowania tabletki,wymiotuje.Bardzo go meczyło.Nie miał nic w żołądku,a i to wypływała biała piana. Nie wiem,czy istnieje jeszcze coś bardziej skutecznego? MUSZE GO JEDNAK POCHWALIC.Zaprzyjaznił sie z wnukami.Poczatkowo zakładałam mu kaganiec z materiału,bo ostatnio chciał kłapnąć wnusia,ale po jakimś czasie zaczał nawet z nimi sie bawić.To mnie najbardziej cieszy.Oczywiscie najpierw był karmiony smakołykami przez dzieci. Poniewaz umie ładnie prosic,to dzieciaki miały frajdę.Wszystko idzie ku lepszemu.Juz jest mniej dziki,niz wczesniej.Ostatnio syn mi zameldował,że jak wychodze z domu,to on cały czas lezy pod drzwiami.Nie ruszy się na krok.Jak wracam,to tańcom nie ma konca.Tylko mnie tak wita. Cały czas żyję taką nadzieją,że nie będę musiała nigdzie szukac pracy i on u nas zostanie. To jest straszne uczucie .To tak jak zdradzic przyjaciela.:( Quote
andzia69 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Javenko - a jaki kontakt podawać w ogłoszeniach...bo nie mogę znaleźć? no i w jakim mieście jest? takie mu zrobiłam allegro - jakby coś trzeba dodać/usunąć/zmienić to pisz: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=991310514 kontakt podalam na mnie ale zmienię jak będę wiedziała na jaki;) Quote
Javena Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 (edited) Allegro świetne. Szkoda,że sama nie umiem robić.Jeszcze duzo nauki przede mną.:cool3: Edited August 8, 2013 by Javena Quote
Javena Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Moze dodac,dom bez malutkich dzieci.Jesli już ,to powyzej 5 lat. Quote
andzia69 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 dzisiaj dzwonił pan z Katowic w sprawie Timusia...przekazalam kontakt do Javenki...zobaczymy... Quote
Javena Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Dzwoniłam do tego pana.Wydaje się byc sympatyczny.Niestety w przyszłym miesiacu idzie do pracy,siostra do szkoły ,więc Timus musiałby zostawac sam kilka godzin.Bedziemy w kontakcie. Pan bedzie jeszcze szukał blizej Katowic. Quote
Javena Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Może skorzysta na tym inny psiak ,bardziej potrzebujacy?? Timuś jak narazie jest psem ,który potrzebuje stałej opieki. Często wychodzi na siku.Czasem budzi w nocy,żeby wyjsć.Cieszy mnie jednak,ze woła i utrzymuje czystosć.Boje się właśnie tego,ze nie kazdy bedzie chciał sie tak poswiecac,tym bardziej ,jak trzeba isć do pracy lub szkoły.Narazie jest szczesliwy u nas,a jak nic się nie znajdzie,to zostanie i tyle.Napewno go nie wyrzuce:) Takiego skarba.:) Quote
erka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Javena, bardzo dziekujemy Ci za troskę z jaką opiekujesz się Timusiem:). Maluch nie mógł lepiej trafić, dobrze, że może spokojnie czekać na ds , choć pewnie on akurat na to nie czeka. :razz: Quote
Javena Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 erka napisał(a):Javena, bardzo dziekujemy Ci za troskę z jaką opiekujesz się Timusiem:). Maluch nie mógł lepiej trafić, dobrze, że może spokojnie czekać na ds , choć pewnie on akurat na to nie czeka. :razz: Oj,napewno nie czeka.Nawet nie wyobrazam sobie jak przeżyje rozstanie(gdyby takowe miało nastąpic.)Po raz pierwszy mam takiego szczeniaka,który lgnie tylko do mnie.:lol:Reszta domowników sie nie liczy.No chyba,ze mają coś dobrego do zjedzenia.:):):evil_lol::evil_lol: Quote
Javena Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Jasza napisał(a):Kurcze!! To już nie jest Timuś, to TIM!!!! Oj tak,tak.Wazy 15 kg.Już go nie moge podniesć jak kiedys. :) Quote
Jasza Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No ładnie! Quote
Recommended Posts