Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczerze mówiac ,jakos mi sie nie spieszy. Moze jak już sie troszkę nauczy czystosci. JEST TAKI KOCHANY. Jak przychodzę, to tak kreci ogonkiem ,ze mało mu kuperek nie odpadnie.Od pierwszego dnia się w nim zakochałam.No,ale wiem,ze nie moze to długo trwać.Zdaje sie na wole Bozą. Chciałabym ,aby miał naprawde super domek....

• 2 weeks later...
Posted

Czasem sa telefony,ale jakoś nie przekonujace. Odsyłam do obejrzenia zdjec na Przygarnijzwierzaki,bo zamiesciłam nowe zdjęcia i pewnie odstrasza ich zżeranie kapci;)) Szczerze mówiąc ,nie bardzo mi sie spieszy,muszę poczuć,że jest to,właśnie ten domek. U mnie dobrze sie czuje,boi sie tylko spacerów,ale jak się ociepli to zaliczymy wszystkie okoliczne lasy i uczymy się czystosci w domu. Boje się,że ktos go wezmie a potem nie poradzi sobie z jego tendencją do pogryzania wszystkiego co sie da(dwie ładowarki,kabel od internetu ,moje rece);)) Potem bedą zwroty a tego chce uniknąć.Narazie rośnie i jakos sobie radzimy.

Posted

Dzięki Ci Javena, że Timus może spokojnie czekać u Ciebie:loveu:. Widac ,że sie troszkę zakochało w tym diabełku tasmańskim, co:eviltong:.

Pamietasz, kiedys pisałaś o chetnym na większego szceniora, nie wiesz, czy to jeszcze aktualne?:roll:

Bo mamy tu dramatyczną sytuacje szczeniorową:-(.

http://www.dogomania.pl/threads/177764-JAMNIKOWATA-z-6-szczeniakami-DUA-A-ze-szczeniakami-BEZ-SCHRONIENIA-i-POA-YWIENIA

Posted

Tak ,kochana. BARDZO ZEŚMY SIE ZŻYLI RAZEM. Wczoraj był ksiądz i Timuś miał okazje wysłuchac kolęd .Takie ma uszy wielkie a przy kolendach zrobił jeszcze wieksze.W kleiłam zdjecia na Nk dwóch mikropiesków ,sa w domu tymczasowym w kilcach. chciałam znalesć jakieś namiary na nie ,ale watek mi uciekł ,nie moge go znalesc. Nie pamietam nawet imion . Jeden ,to chyba Poli.Slęcze tu i za chiny nie mage znalesć. Wiem ,ze był tytuł "szukam psa docelowo 5kg okolice Krakowa." Jaka jestem noga na tej dogomanii ,to szkoda mówic.;(

Posted

Javena napisał(a):
Tak ,kochana. BARDZO ZEŚMY SIE ZŻYLI RAZEM. Wczoraj był ksiądz i Timuś miał okazje wysłuchac kolęd .Takie ma uszy wielkie a przy kolendach zrobił jeszcze wieksze.W kleiłam zdjecia na Nk dwóch mikropiesków ,sa w domu tymczasowym w kilcach. chciałam znalesć jakieś namiary na nie ,ale watek mi uciekł ,nie moge go znalesc. Nie pamietam nawet imion . Jeden ,to chyba Poli.Slęcze tu i za chiny nie mage znalesć. Wiem ,ze był tytuł "szukam psa docelowo 5kg okolice Krakowa." Jaka jestem noga na tej dogomanii ,to szkoda mówic.;(

Przy nowej dogomanii,to i ja jestem noga z tego:) Ja myślałam,że 2. szczeniak już też w domciu :)

Posted

Ja mu robiłam ogłoszenia na przygarnijzwierzaka. Ja sie tak za bardzo nie martwie,on jest jeszcze naprawde bardzo młody. Miałam starsze i bardzo szybko znalazły domy. Czekam na naprawdę odpowiedni domek ,wpełni świadomy,ze mają szczeniaka. On jest bardzo energiczny,gryzący wszystko co popadnie. Na polu się nie załatwi,bo zimno ,trzesie sie jak galareta.(CHOCIAŻ JUŻ DZIŚ ZAŁATWIŁ SIE DWA RAZY) Jak sie podszkoli ,bede szukała cała parą domu. Póki co ,jest bezpieczny i sie szkoli.

Posted

[quote name='erka']Dzięki Ci Javena, że Timus może spokojnie czekać u Ciebie:loveu:. Widac ,że sie troszkę zakochało w tym diabełku tasmańskim, co:eviltong:.

Pamietasz, kiedys pisałaś o chetnym na większego szceniora, nie wiesz, czy to jeszcze aktualne?:roll:

Bo mamy tu dramatyczną sytuacje szczeniorową:-(.

http://www.dogomania.pl/threads/177764-JAMNIKOWATA-z-6-szczeniakami-DUA-A-ze-szczeniakami-BEZ-SCHRONIENIA-i-POA-YWIENIA

Tak,pamietam .Pan miał jechac do Bukowna,bo blisko u Misiek ,chyba. Był tam taki szczeniaczek Mazurek,ale nie wiem ,czy załatwił. Zadzwonie to się dowiem.Może najpierw muszą zaliczyć wizyte?

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Jak on wyrósł...

Mogłabyś wkleić tutaj tekst do ogłoszeń? porobię mu parę...

justyna ,nie każ mi robić czarnej magii. Jak mam wkleic? Jak robię ogłoszenia to coś tam sobie wymyslam.

• 3 weeks later...