halbina Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 za słaba reklama... napisz mi na pv swoje dane kontaktowe... Quote
Javena Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Szczerze mówiac ,jakos mi sie nie spieszy. Moze jak już sie troszkę nauczy czystosci. JEST TAKI KOCHANY. Jak przychodzę, to tak kreci ogonkiem ,ze mało mu kuperek nie odpadnie.Od pierwszego dnia się w nim zakochałam.No,ale wiem,ze nie moze to długo trwać.Zdaje sie na wole Bozą. Chciałabym ,aby miał naprawde super domek.... Quote
Jasza Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A mi Timek przypomina maluśkiego diabełka tasmańskiego! Piękny jest! A domek mu sie należy najlepszy na świecie! Quote
Javena Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Tez tak mi sie marzy oby był najleszy na swiecie. Dziekuje Jasza za wszystko. Wam też cioteczki za zainteresowanie.Pozdrawiam wszystkich!!! Quote
andzia69 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Javena napisał(a):Szczerze mówiac ,jakos mi sie nie spieszy. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak - co nagle to po diable...tasmanskim!:lol: Quote
divia_gg Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zapraszam na mega bazarek na kieleckie psiaki. Zapraszam do zakupów jak i podnoszenia, coby nie zaginął w czeluściach dogo... http://www.dogomania.pl/threads/176812-MEGA-bazar-na-KIELCE-RA-A-ne-rA-A-noA-ci-Ubrania-torebki-ksiAE-A-ki-itp?p=13809549#post13809549 Quote
ewelinka_m Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 proszę państwa a oto Borysek vel Bruno w nowym domku :cool3: Quote
ewelinka_m Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 p.s Javenko, a jak tam Timuś? żadnego chętnego na to cudo? Quote
Javena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Czasem sa telefony,ale jakoś nie przekonujace. Odsyłam do obejrzenia zdjec na Przygarnijzwierzaki,bo zamiesciłam nowe zdjęcia i pewnie odstrasza ich zżeranie kapci;)) Szczerze mówiąc ,nie bardzo mi sie spieszy,muszę poczuć,że jest to,właśnie ten domek. U mnie dobrze sie czuje,boi sie tylko spacerów,ale jak się ociepli to zaliczymy wszystkie okoliczne lasy i uczymy się czystosci w domu. Boje się,że ktos go wezmie a potem nie poradzi sobie z jego tendencją do pogryzania wszystkiego co sie da(dwie ładowarki,kabel od internetu ,moje rece);)) Potem bedą zwroty a tego chce uniknąć.Narazie rośnie i jakos sobie radzimy. Quote
erka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dzięki Ci Javena, że Timus może spokojnie czekać u Ciebie:loveu:. Widac ,że sie troszkę zakochało w tym diabełku tasmańskim, co:eviltong:. Pamietasz, kiedys pisałaś o chetnym na większego szceniora, nie wiesz, czy to jeszcze aktualne?:roll: Bo mamy tu dramatyczną sytuacje szczeniorową:-(. http://www.dogomania.pl/threads/177764-JAMNIKOWATA-z-6-szczeniakami-DUA-A-ze-szczeniakami-BEZ-SCHRONIENIA-i-POA-YWIENIA Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Javenko,to Ty masz jeszcze 1 szczeniaka u siebie? Quote
Javena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Tak ,kochana. BARDZO ZEŚMY SIE ZŻYLI RAZEM. Wczoraj był ksiądz i Timuś miał okazje wysłuchac kolęd .Takie ma uszy wielkie a przy kolendach zrobił jeszcze wieksze.W kleiłam zdjecia na Nk dwóch mikropiesków ,sa w domu tymczasowym w kilcach. chciałam znalesć jakieś namiary na nie ,ale watek mi uciekł ,nie moge go znalesc. Nie pamietam nawet imion . Jeden ,to chyba Poli.Slęcze tu i za chiny nie mage znalesć. Wiem ,ze był tytuł "szukam psa docelowo 5kg okolice Krakowa." Jaka jestem noga na tej dogomanii ,to szkoda mówic.;( Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Javena napisał(a):Tak ,kochana. BARDZO ZEŚMY SIE ZŻYLI RAZEM. Wczoraj był ksiądz i Timuś miał okazje wysłuchac kolęd .Takie ma uszy wielkie a przy kolendach zrobił jeszcze wieksze.W kleiłam zdjecia na Nk dwóch mikropiesków ,sa w domu tymczasowym w kilcach. chciałam znalesć jakieś namiary na nie ,ale watek mi uciekł ,nie moge go znalesc. Nie pamietam nawet imion . Jeden ,to chyba Poli.Slęcze tu i za chiny nie mage znalesć. Wiem ,ze był tytuł "szukam psa docelowo 5kg okolice Krakowa." Jaka jestem noga na tej dogomanii ,to szkoda mówic.;( Przy nowej dogomanii,to i ja jestem noga z tego:) Ja myślałam,że 2. szczeniak już też w domciu :) Quote
Javena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dwa sa w domciu JESZCZE BYŁA BLANKA SIOSTRA Borysa. ;) Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Javena napisał(a):Dwa sa w domciu JESZCZE BYŁA BLANKA SIOSTRA Borysa. ;) Ale ciemna jestem :) Ma jakieś ogłoszenia? Quote
GoskaGoska Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 a on ma ogloszenia- bo im będzie wiekszy i starszy tym ciezej będzie o domek dla niego Quote
Javena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ja mu robiłam ogłoszenia na przygarnijzwierzaka. Ja sie tak za bardzo nie martwie,on jest jeszcze naprawde bardzo młody. Miałam starsze i bardzo szybko znalazły domy. Czekam na naprawdę odpowiedni domek ,wpełni świadomy,ze mają szczeniaka. On jest bardzo energiczny,gryzący wszystko co popadnie. Na polu się nie załatwi,bo zimno ,trzesie sie jak galareta.(CHOCIAŻ JUŻ DZIŚ ZAŁATWIŁ SIE DWA RAZY) Jak sie podszkoli ,bede szukała cała parą domu. Póki co ,jest bezpieczny i sie szkoli. Quote
divia_gg Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 O rany, toz to przeciez kawal chlopa sie zrobil...W porownaniu do zdjec poprzednich to byk jeden;) Quote
Javena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 JAKIE MA USZY ZABÓJCZE!!!;) Jak bedzie rósł w takim tempie ,to z niego jakis wilk wyrośnie. Quote
andzia69 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 uszyska nieziemskie:) a Borysek vel Bruno do Ineczki podobny:):) Quote
jusstyna85 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Jak on wyrósł... Mogłabyś wkleić tutaj tekst do ogłoszeń? porobię mu parę... Quote
Javena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='erka']Dzięki Ci Javena, że Timus może spokojnie czekać u Ciebie:loveu:. Widac ,że sie troszkę zakochało w tym diabełku tasmańskim, co:eviltong:. Pamietasz, kiedys pisałaś o chetnym na większego szceniora, nie wiesz, czy to jeszcze aktualne?:roll: Bo mamy tu dramatyczną sytuacje szczeniorową:-(. http://www.dogomania.pl/threads/177764-JAMNIKOWATA-z-6-szczeniakami-DUA-A-ze-szczeniakami-BEZ-SCHRONIENIA-i-POA-YWIENIA Tak,pamietam .Pan miał jechac do Bukowna,bo blisko u Misiek ,chyba. Był tam taki szczeniaczek Mazurek,ale nie wiem ,czy załatwił. Zadzwonie to się dowiem.Może najpierw muszą zaliczyć wizyte? Quote
Javena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 jusstyna85 napisał(a):Jak on wyrósł... Mogłabyś wkleić tutaj tekst do ogłoszeń? porobię mu parę... justyna ,nie każ mi robić czarnej magii. Jak mam wkleic? Jak robię ogłoszenia to coś tam sobie wymyslam. Quote
ewelinka_m Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 co słychać u Timusia?nadal bez domku? Quote
Recommended Posts