Javena Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nie wiem jak to się stało, najpierw nie weszła odpowiedz,a jak napisałam drugi raz ,to sa obydwie. Robi mnie to dogo na szaro.:lol::lol: Quote
Jasza Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Odnowilam szczeniakom Alegratkę i Gumtree. Quote
jusstyna85 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Nie znam nikogo z Zawiercia, nawet nie spotkałam nikogo na dogo Quote
Javena Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dziś miałam telefon od Pani z Rajska k/Oswiecimia. W SPRAWIE BRUNA. Narazie nie mam adresu. Ma jeszcze dzwonic. Wiec czekam. Wiem,ze dom swój i ogród. Quote
Jaaga Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Super. Trzymam kciuki. Maluch miałby się chociaż gdzie wybiegać w przyszłości. Quote
Javena Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Znalazłam nawet dogomaniaczke,która podrzuci mnie do Rajska. Jest z Oświecimia. Tylko czekamy na telefon. Quote
yennefer070 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Oby się udało....., żeby to się okazał ten odpowiedni dla Bruna domek!! Trzymam kciuki Quote
Bjuta Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Taki mail dostałam: Treść wiadomości: Witam mam prośbe czy jest możliwość przesłania obecnego zdięcia pieska który na zdięciu siedzi w rogu kartonu i jest kudłaty i czy jest to pies czy suczka oraz chciałam zapytać czy jakbyśmy się na niego zdecydowali czy można go zabrać w dniu jak się tam przyjedzie dziękuje i pozdrawiam odpisałam tak: Witam! Bardzo proszę kontaktować się telefonicznie. Ja tylko udostępniłam swoje konto allegro do zamieszenia ogłoszenia, ale nie znam psiaków osobiście, nie wiem, które już znalazły dom. Wiem tylko, że procedura adopcyjna wymaga t.zw. wizyty przedadopcyjnej, więc chyba nie da się tego załatwić w jeden dzień. Pozdrawiam! W razie czego służę adresem mailowym Quote
Javena Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Jutro Bruno jedzie ze mną do nowego domu.:multi: Byłam umówiona z danal 1983,że mnie podrzuci,ale akurat mąz ma do pracy popołudniu i ma sprawe do załatwienia w Oświecimiu. Pani mieszka kilka kilomerów za Oświecimiem.Wszystko tak sie dobrze ułożyło. Z rozmowy wydała mi sie sympatyczna. Miała pieska 13 lat .TROCHE DOŚWIADCZENIA MA. POZA TYM,BĘDE MOGŁA GO ODWIEDZAĆ ,BO BLISKO.:multi: wizyta przed adopcyjna na miejscu. Zostanie samotny Timuś,ale co tam, bedę go miała czesciej na rączkach a tak ,to obydwa sie pchały.:lol: Quote
Javena Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Blanka już grzeje dupcie w Zawierciu. Dzis dzwoniła jakaś pani ,ale nie chciała pieska ,tylko suczke.Ja już nie mam suczki. Quote
Jaaga Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Javeno, dwie suczki są u Halbiny. One będą średnie, a u mnie jest jamnikopodobna Zojka. Quote
halbina Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 tak, prosimy o nas pamiętać... te moje będą średnie lub nawet ciut większe... Quote
Jasza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ja pamiętam. Polecam wszystkim którzy dzwonią w sprawie suni z lecznicy. Dacie wiarę, że ciągle dzwonią?:crazyeye: Javeno, czekamy na relację z wizyty!:loveu: Quote
erka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 To świetnie,że następny szczeniorek będzie miał dom:) Czyli został ten gładkowłosy, tak? Quote
Javena Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 erka napisał(a):To świetnie,że następny szczeniorek będzie miał dom:) Czyli został ten gładkowłosy, tak? Tak,tylko gładkowłosy. Mam nadzieje,ze będzie mu dobrze.dajcie jakieś namiary na swoje szczeniaki,bo nie wiem,gdzie odsyłac.?:shake: Quote
Jasza Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A ja dzisiaj poleciłam Timka jednej Pani. Quote
halbina Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 jeśli chodzi o moje suczki zółtopłowe, to najlepiej email [email protected] Quote
Javena Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='halbina']jeśli chodzi o moje suczki zółtopłowe, to najlepiej email [email protected] Ok. bede polecac. Bruno już pojechał.:multi::multi: Bardzo sympatyczna młoda dziewczyna;). Mieli pieska 13 lat,ale od niedawna za T.M. ZARZEKAŁA SIE RODZINKA,ZE JUŻ ŻADEN PSIAK A JEDNAK.........czegoś brakuje. Jestem pewna,ze bedzie miał dobrze.Są przygotowani na wszelkie psie wybryki.;) Te lekcje już przerabiali. Pani Roksana przekazała 20 zł na jakies wydatki dla naszych psiaków. Przesle ,tylko prosze nr.konta . Choćby na szczepienie ,to się przyda. Bruno ma piekny ogródek, śliczną budke na lato ,zeby sie schronic. Wogóle ........super. Mam pare zdjec z nową pańcią .Przesle Ewelince.:lol: Quote
ewelinka_m Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 super, cudowne wieśći! to czekam na fotki ;) Quote
halbina Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='ewelinka_m']super, cudowne wieśći! to czekam na fotki ;) i ja będę wypatrywać! Quote
Recommended Posts