Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś miałam telefon od Pani z Rajska k/Oswiecimia. W SPRAWIE BRUNA. Narazie nie mam adresu. Ma jeszcze dzwonic. Wiec czekam. Wiem,ze dom swój i ogród.

Posted

Taki mail dostałam:

Treść wiadomości:
Witam mam prośbe czy jest możliwość przesłania obecnego zdięcia pieska który na zdięciu siedzi w rogu kartonu i jest kudłaty i czy jest to pies czy suczka oraz chciałam zapytać czy jakbyśmy się na niego zdecydowali czy można go zabrać w dniu jak się tam przyjedzie dziękuje i pozdrawiam

odpisałam tak:

Witam!
Bardzo proszę kontaktować się telefonicznie. Ja tylko udostępniłam swoje konto allegro do zamieszenia ogłoszenia, ale nie znam psiaków osobiście, nie wiem, które już znalazły dom.
Wiem tylko, że procedura adopcyjna wymaga t.zw. wizyty przedadopcyjnej, więc chyba nie da się tego załatwić w jeden dzień.
Pozdrawiam!

W razie czego służę adresem mailowym

Posted

Jutro Bruno jedzie ze mną do nowego domu.:multi: Byłam umówiona z danal 1983,że mnie podrzuci,ale akurat mąz ma do pracy popołudniu i ma sprawe do załatwienia w Oświecimiu. Pani mieszka kilka kilomerów za Oświecimiem.Wszystko tak sie dobrze ułożyło. Z rozmowy wydała mi sie sympatyczna. Miała pieska 13 lat .TROCHE DOŚWIADCZENIA MA. POZA TYM,BĘDE MOGŁA GO ODWIEDZAĆ ,BO BLISKO.:multi: wizyta przed adopcyjna na miejscu.

Zostanie samotny Timuś,ale co tam, bedę go miała czesciej na rączkach a tak ,to obydwa sie pchały.:lol:

Posted

Ja pamiętam.
Polecam wszystkim którzy dzwonią w sprawie suni z lecznicy.
Dacie wiarę, że ciągle dzwonią?:crazyeye:

Javeno, czekamy na relację z wizyty!:loveu:

Posted

erka napisał(a):
To świetnie,że następny szczeniorek będzie miał dom:)
Czyli został ten gładkowłosy, tak?

Tak,tylko gładkowłosy.

Mam nadzieje,ze będzie mu dobrze.dajcie jakieś namiary na swoje szczeniaki,bo nie wiem,gdzie odsyłac.?:shake:

Posted

[quote name='halbina']jeśli chodzi o moje suczki zółtopłowe, to najlepiej email [email protected]

Ok. bede polecac.

Bruno już pojechał.:multi::multi: Bardzo sympatyczna młoda dziewczyna;). Mieli pieska 13 lat,ale od niedawna za T.M. ZARZEKAŁA SIE RODZINKA,ZE JUŻ ŻADEN PSIAK A JEDNAK.........czegoś brakuje. Jestem pewna,ze bedzie miał dobrze.Są przygotowani na wszelkie psie wybryki.;) Te lekcje już przerabiali. Pani Roksana przekazała 20 zł na jakies wydatki dla naszych psiaków. Przesle ,tylko prosze nr.konta . Choćby na szczepienie ,to się przyda. Bruno ma piekny ogródek, śliczną budke na lato ,zeby sie schronic. Wogóle ........super. Mam pare zdjec z nową pańcią .Przesle Ewelince.:lol: