Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eurane prosi o pomoc - sunieczka została bez niczego, bez jedzenia, bez dachu nad głową.
Oto jej relacja:

Mix, ale w typie gończego, jak sądzę.
Sprawa bardzo pilna, bo pracowicy wczoraj zabrali rzeczy z budowy, sunia zostawili jej dużo jedzenia (strasznie wygłodzona i zmoknięta ponoć była), ale od dziś jest głodna znowu i bez opieki jakiejkolwiek. :placz: Nie widać ogona, ale ma długi, typowy jak gończy. Jakby co podaję swój tel. 694175796, ale jakby trzeba było zlokalizować sunię, muszę pogadać z pracownikami.

i dzisiejszy wpis:

Sunia z Kodrąbia nadal bez pomocy. Napisałam do kilku osób w jej sprawie. Narazie nie ma pomysłu, co z nią zrobić. Nie ma co jeść, nie ma nikogo, kto może do niej dojechać, bo każdy ma daleko. No i jak zrobi się zimniej, będzie tragedia.:-(

POMOCY!!!! Ludzie czy można wyskrobać po te chociaż 50 gr??/ każdy spiąłby się i w sumie z całego kraju nazbierałoby się deklaracji na to psie nieszczęście.

Kto pomoże????? Kolejna akcja musi odnieśc sukces!! Tu przeciez chodzi o życie:-(:-(

Rozsyłajcie, offujcie proszę.

Jejku zobaczcie jaka ona piękna - a te żeberka - :placz::placz:

SUNIA JUZ BEZPIECZNA - ALE POTRZEBNE SA DEKLARACJE I WPŁATY

FOZ "ULGA W CIERPIENIU" FUNDACJA OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI SKRZYWDZONYMI PRZEZ LUDZI
42-600 Tarnowskie Góry ul. Częstochowska 58
tk. 0604253456
KRS :0000339993
REGON: 241364860
NIP: 6452496149

Nr. Konta 24 8463 0005 2001 0001 2045 0001
Bank Spółdzielczy 42-600 Tarn.Góry ul. Bytomska 6

z dopiskiem :darowizna na cele statutowe Fundacji/ Sonia z Kodrąbia/

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poczekajcie na Eurane - ja założyłam wątek, bo nie moge tak patrzeć bezczynnie na tego psiaka. Eurane popilotuje tą psinkę. Żal niesamowity, że ona tam jest bez jedzenia, samiutka:-(
Nie wiedziałam, że jest wątek założony. Eurane jedynie prosiła o pomoc na kieleckim wątku, nie wkleiła linku. Jak ona wejdzie to najwyżej zadecyduje który wątek zostanie, a który usuniemy. Nie zmienia to jednak faktu, że sunieczka potrzebuje pilnie schronienia.

Posted

moze ten watek dać na akcje?...juz samam nie wiem...no chyba, ze połączyć...Nie mogę się dodzwonic do Eruane odnośnie nr konta....:shake:

my nie damy rady wziąść na swoje barki kolejnego psa w hotelu - w tej chwili mamy 3 dorosłe psy i 2 szczeniory w hotelikach, a 2 dorosłe psiaki na płatnych tymczasach..o reszcie poupychanych na działkach nie wspomnę...