kaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Podawałam konto dla osób deklarujących wpłaty jednorazowe. Wpłyneło. - Kiara - 50zł . Dziękujemy. :lol: Quote
KrystynaS Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 kaa przeczytałam dziś o nowym hoteliku koło Mielca HOTEL DLA ZWIERZĽT " TERIER " BRZYCIE k/ MIELCA Nie ma kolejki, są wolne miejsca Ceny podane są dla psów mających właścicieli, ale jest dopisek w ramce 'specjalne ceny dla organizacji zajmujących się adopcją zwierząt' :multi: (uważam korzystne) więc można chyba ponegocjować. A warunki ..... ech co ja będę pisać, zobacz sama :p. Quote
justysiek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 10 zl przez 3 miesiace:oops:tyle moge pomoc narazie, przepraszam. Quote
Julie Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 dziękuję Kaa za zaproszenie na wątek :) oczywiście chciałabym pomóc.Czy mogłaby któraś z was wystawić bazarek?jakbym dała rzeczy?bo ja nie umiem... Quote
kaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 justysiek napisał(a):10 zl przez 3 miesiace:oops:tyle moge pomoc narazie, przepraszam. Bardzo dziękuję:lol: w imieniu Czarnego. A co do bazarku to też nigdy takowego nie robiłam. :oops: Quote
Pianka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 MURKA ZGODZIŁA SIĘ NA OBA PSY! Czekamy na odpowiedz ile za oba trzeba płacić. Dodam tak jeszcze, że jak wczoraj wyciagaliśmy Kitke z wybiegu na zdjęcia to rzuciły się na nią psy. Później daliśmy ją na pawilony. Ale to starsza sunia, która i tam może być zastraszona. Oba mają szanse na wyrwanie sie ze schroniska, w którym są ciagle gryzione, ale czy wyjadą, zalezy tylko od was. Potrzebne deklaracje, chocby po 5 zł. dacie po 5 zł i o te 5 zł mniej będziemy musieli dozbierać. Quote
jotka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 podajcie mi konto na pw, żebym mogła spełnić obietnicę Quote
UBOCZE Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ... czyli sytuacja wymagająca dużego pośpiechu... :-( Dajcie, proszę, numer konta na PW, zaraz gdy padnie już hasło wpłacania deklaracji stałych. wpłącę tego samego dnia. Trzeba jak najszybciej wyciągać Czarnulka i Kitunię z ich koszmaru.... Quote
kaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Murka serdecznie dziękujęmy za szansę dla dwóch psów.Dziewczyny spójrzcie na pierwszy post , jest bardzo mało deklaracji stałych, jak na dwa psy, obawiam się czy uda się je uzbierać, bez tego nie będą mogły jechać, nie wezmę na siebie dwóch psów przy niepewnej ich przyszłości, tym bardziej że mój jeden podopieczny już jest w hoteliku, wpłat stałych nawet na pół psa nie mamy:roll: . Quote
KrystynaS Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Pianka']MURKA ZGODZIŁA SIĘ NA OBA PSY! Czekamy na odpowiedz ile za oba trzeba płacić. :multi: :multi: :multi: :multi: No właśnie, jakie będą koszty za dwa psy. Quote
justine. Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 dzieki za zaproszenie na watek, ale dziewczyny walczycie, dzielne! czarny tak mi przypomina naszego szczecinskiego mambo ktorego uspili ze az mi same lzy nadchodza....:( ode mnie 10zl/msc niewiele ale choc tyle dam ile moge, niech im sie szczesci, super ze moga byc razem! kaa wyslij nr konta na pw Quote
Pianka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ciężko z tymi deklaracjami. Dwa psy, dwaj przyjaciele. Oba pokrzywdzone przez los, niedość, że kiedyś ich człowiek zawiódł to jeszcze w schronisku nie mają życia. Kiedyś ich dzień moze być ostatnim dniem w zyciu. Ile razy się mówiło "ten pies sobie radzi napewno nikt mu nic nie zrobi" a nagle któryś dzień zadecydował o jego życiu:-( Jeśli psy które sobie radza tracą zycie to dlaczego los ma oszczędzić psy, które sobie nie radzą:shake: Spiszemy się, miejsce jest wolne, psy już mogą jechać, ale bez deklaracji nigdzie nie pojadą. Nie wiem jak długo jeszcze one wytrzymają:shake: Quote
TERESA BORCZ Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mamy piękną ,wzruszajacą historię i bardzo ciężki los 2 psiaków, w dodatku niedola poniekąd wynikiem przyjażni. Rzeczywiście warunki są okropne dlatego śpieszmy się .Mamy miejsce na oba w jednym kojcu, zabezpieczymy życie i szczęście ,najwyższy. Może Mureńka się zlituje i wzruszy psią miłością tymbardziej że Kitka jest mała, i da nam jakąś cenę na która "wydolimy'"i tak wielkie dzięki ze zgadza się na propozycję. Co piszecie w prośbach na pw. podajcie ja pomogę pisać, do skutku, proszę o tekst z linkiem i wskazówkę na jakie literki pisać. Piszę do rana. deklaracje na Czarnego powiększę o marna 5 kę ale będzie równiejszy rachunek.czyli jest 20- zamiast 15,- pozdrawiam . Quote
UBOCZE Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ... i ja dodam 5, więc moja deklaracja to będzie 30. Quote
sonikowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja oczywiście również zwiększam swoją deklarację o 5 zł, jeśli Kitka pojedzie. To będzie 20 zł miesięcznie. Quote
justysiek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 kaa napisał(a):Bardzo dziękuję:lol: w imieniu Czarnego. A co do bazarku to też nigdy takowego nie robiłam. :oops: i ja poprosze konto Quote
UBOCZE Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Czy znalazłoby się jakieś ładne, ciepłe zdjątko Czarnego i Kitki razem? Quote
ketunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='KrystynaS']kaa przeczytałam dziś o nowym hoteliku koło Mielca HOTEL DLA ZWIERZĽT " TERIER " BRZYCIE k/ MIELCA Nie ma kolejki, są wolne miejsca Ceny podane są dla psów mających właścicieli, ale jest dopisek w ramce 'specjalne ceny dla organizacji zajmujących się adopcją zwierząt' :multi: (uważam korzystne) więc można chyba ponegocjować. A warunki ..... ech co ja będę pisać, zobacz sama :p. Do tego hoteliku pojechali w sobote Kajtek i Dino. Psiaki szczęśliwe. Na wątku jest filmik z ich przybycia do hoteliku. http://www.dogomania.pl/forum/f28/wielka-przyjazn-ponad-10-lat-w-schronisku-chcemy-emerytury-dla-nich-pomozcie-145876/ Quote
katarzyna005 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wpłaciłam wczoraj 50zł ale będę wpłacać co miesiąc po 50 zł. Quote
TERESA BORCZ Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 poprosze o konto na wpłate dla milaków pozdrawiam:lol: Quote
kaa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 UBOCZE napisał(a):Czy znalazłoby się jakieś ładne, ciepłe zdjątko Czarnego i Kitki razem? Mam od rana problemy z internetem :angryy: , nowe zdjęcia Czarnego są w poście [FONT=System]80,81,82, z Kitką w poście 84,85,86 .[/FONT] Do tej pory mamy 275 zł deklaracji stałych ( 305 zł deklaracji przez pół roku) . Konto deklarującym wpłaty miesięczne wyślę w czwartek, dla wpłat jednorazowych wysyłam od razu. Quote
UBOCZE Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Pianka']Z ukochaną Kitką Dzięki za wskazanie fotek. Czarny - kochany, schroniskowy obrońca Kitki...:lol: Żebyśmy tylko im z pomocą zdążyli...:roll: Quote
Recommended Posts