kaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Bardzo Wam wszystkim dziękuję, fotki będą tylko nie wiem czy dziś. ;) Quote
scorpio133 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 jak na razie to moge tylko podrzucic, ale zobaczymy za 2 miesiace co da sie zrobic Quote
Saticzarownica Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja tez podnosze...Bedzie dobrze...Trzymam kciuki Quote
scorpio133 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 taki bardzo przyjacielski piesio. Na pewno znajdzie domek Quote
Talia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jaki słodziak. Na pewno ktos Cie pokocha czarnulku Quote
KrystynaS Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jakie świetne zdjęcia. Czarny to piękny pies w mojej ocenie, Kitka też ładna suczka. Jak dobrze by było aby obydwoje razem mogli pojechać do hotelu i mieszkać sobie w jednym boksie. Tacy przyjaciele. Ale wiem, marzenie ściętej głowy, skąd na to wziąć pieniądze. Jak na razie to jest problem z pieniędzmi na jedno miejsce. No ale będzie dobrze, tyle ludzi, damy radę, czasem spada z nieba jakiś sponsor. Quote
kaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 KrystynaS napisał(a):Jakie świetne zdjęcia. Czarny to piękny pies w mojej ocenie, Kitka też ładna suczka. Jak dobrze by było aby obydwoje razem mogli pojechać do hotelu i mieszkać sobie w jednym boksie. Tacy przyjaciele. Ale wiem, marzenie ściętej głowy, skąd na to wziąć pieniądze. Jak na razie to jest problem z pieniędzmi na jedno miejsce. No ale będzie dobrze, tyle ludzi, damy radę, czasem spada z nieba jakiś sponsor. Po bardzo poufałym powitaniu , psiaki się stremowały, strasznie przyjemnie było by na nich patrzeć jak by mogły biegać swobodnie , niestety nie mogliśmy ich puścić. W schronisku było trochę odwiedzających i Czarny mógł by się ze wszystkimi witać, a to by się pewnie, nie bardzo ludziom spodobało , bo błoto straszne :evil_lol:. Nie tylko z pieniędzmi jest problem, czekamy też na decyzję Murki ,która jest sama ,,przepsiona" , a Kitka to 11 letnia sunia. Poza tym trzeba pomału rozglądać się za transportem , a trasa daleka. :roll: Quote
katarzyna005 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witam. Podaj numer konta to może wyskrobię parę złotych. Pozdrawiam psiaczka gorąco. Quote
jotka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Próbujcie zarazić tą historią jakąś gazetę, wyborcza, dziennik zachodni, fakt. Między samymi dogomaniakami trudno jest nazbierac regularnie co miesiąc kwotę, która wystarczy na utrzymanie psa w hotelu. Przy okazji - wśród linków ogłoszeniowych wygapiłam taki do strony zajmujących się adopcja starszych psów. Oczywiście nie będzie jedynym starcszym psem, ale myślę, że to jest jakaś szansa. ja deklaruję regularną wpłatę 20 zł. Wiem, ze to mało. Na razie jednak nie mogę więcej. Quote
kaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 jotka napisał(a):Próbujcie zarazić tą historią jakąś gazetę, wyborcza, dziennik zachodni, fakt. Między samymi dogomaniakami trudno jest nazbierac regularnie co miesiąc kwotę, która wystarczy na utrzymanie psa w hotelu. Przy okazji - wśród linków ogłoszeniowych wygapiłam taki do strony zajmujących się adopcja starszych psów. Oczywiście nie będzie jedynym starcszym psem, ale myślę, że to jest jakaś szansa. ja deklaruję regularną wpłatę 20 zł. Wiem, ze to mało. Na razie jednak nie mogę więcej. Ogromne dzięki;). Quote
katarzyna005 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wpłacę później pieniążki. Nie będę obiecywać, że będę wysyłać pieniążki co miesiąc. Postaram się w miarę możliwości. Całusy dla Czarnego Quote
kaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Bardzo dziękuję, jak będe się z nim widzieć to przekażę :lol:. Quote
jusstyna85 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 dziękujemy :) faktycznie jest taka stronka,gdzie są ta starsze psy, tylko nie pamiętam gdzie można ją znaleźć... Quote
koosiek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Chodzi wam o Psiegrane Marzenia? http://www.psiegrane-marzenia.pl/ Jak chcecie dodać bez logowania, to wejdźcie w mój siwomordkowy banerek i na pierwszej stronie jest link do wątku, w którym można dodać psiaka. Quote
Recommended Posts