kaa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Kitki historię w ogromniastym skrócie napisałam we stawce w pierwszym poście , była przeznaczona na ....smalec :-( Quote
Talia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 kaa napisał(a):Kitki historię w ogromniastym skrócie napisałam we stawce w pierwszym poście , była przeznaczona na ....smalec :-( O matko! :-(:placz: Jak ludzie tak mogą?! Quote
kaa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Doszły na naszych słodziaków kolejne wpłaty ( które zaraz umieszczę w pierwszym poście. ) 30 zł- Jola 25 zł- Kasiek12 5 zł- P. Magdalena z Częstochowy. Serdecznie dziękujemy. :loveu: Quote
UBOCZE Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 kaa napisał(a):Doszły na naszych słodziaków kolejne wpłaty ( które zaraz umieszczę w pierwszym poście. ) 30 zł- Jola 25 zł- Kasiek12 5 zł- P. Magdalena z Częstochowy. Serdecznie dziękujemy. :loveu: A możesz dać mi numer konta na PW? Zapłaciłbym teraz 60 zł. Jeśli (nie chcę nawet dopuszczać takiej myśli!!!) nie uzbierałoby się tylu deklaracji, byłaby to wpłata jednorazowa. Jeśli, w co wierzę, uzbierałoby się, byłaby to moja wpłata wynikająca z deklaracji - za dwa miesiące... Czarnuś, Kitka, nie możecie tam zostać... :-( :-( :-( Quote
kaa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Julie napisał(a):no i co z tym bazarkiem? Nigdy bazarków nie robiłam :oops:. Quote
justine. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 kaa zapomnialas o mnie, dorzucam dyszke miesiecznie Quote
kaa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 justine. napisał(a):kaa zapomnialas o mnie, dorzucam dyszke miesiecznie Dziękuję bardzo za przypomnienie :lol: . Zaraz dopisuje. Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 kaa napisał(a):Nigdy bazarków nie robiłam :oops:. W razie czego ja mogę zrobić bazarek :) Quote
koss Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 TALIA - zaraz :loveu:zkontaktuj się z DZIKĄ FigĄ i Florentynką - maja cuda na bazarek - CZEKAJĄ NA HASŁO.....JA RÓWNIEŻ POMOGĘ ... Quote
Jolanta08 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Wpisuję sie na wątek i mogę wpłacać po 10,00 zł.Poproszę o nr konta na pw Quote
Monika z Katowic Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Czarny!:loveu: Tak na Ciebie patrzę i patrzę... i myślę, że też nie dam Ci zginąć! Deklaruję po 20 zł miesięcznie, ale od grudnia, bo teraz u mnie posucha:lol:. Quote
KrystynaS Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
Sally (od Koanka) Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Tak sobie to czytam wszystko i wierzę, że się uda... Tyle dobry serc myśli o Tobie Czarny, że musi się udać. Tobie i Kitce... Quote
Murka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Kochani, odnośnie przyjęcia razem Czarnego i Kitki to należą się tu podziękowania biance0, która wzruszona historią tych dwojga odstąpiła swoje miejsca dla staruszka, aby Czarny mógł przyjachać z Kitką jako trzeci staruszek w naszym hoteliku. Jeśli chodzi o koszty. Trudno mi ocenić na podstawie zdjęć wielkość psiaków, ale załóżmy najgorszy scenariusz, że Czarny jest psem dużym (15 zł/doba) a Kitka średnim (10 zł/doba). Razem możemy ich przyjąć za 22 zł/doba. Jeśli okaże się, że Czarny lub/i Kitka są mniejsze niż mi się wydaje, wtedy koszty pójdą w dół. Chwilowo miejsce się zablokowało, bo wrócił do nas psiak z adopcji, ale za niedługo jedzie do domku inny, więc miejsce będzie. Jest to kwestia ok. dwóch tygodni. Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Super by było jakby psiaki trafiły razem do hotelu:loveu::loveu::loveu: Quote
Pianka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dla mnie Czarny jest duży a Kitka mała, ale sama sobie ocenisz Czyli musimy uzbierać deklaracji 650 zł (w sumie troche wiecej to wychodzi, ale reszte bazarkami załatamy) Mamy 2 tygodnie czasu na zebranie deklaracji. Ale czy się uda? Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Musi się udać! Z tego co się orientuje żeby wystawić allegro cegiełkowe psiak musi przyebywac pod patronatem fundacji? Jeśli nie to prosze wyprowadzic mnie z błędu. Czarnemu bardzo przydałoby się allegro cegiełkowe. Quote
TERESA BORCZ Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witam, uda się napewno.zwołamy na wątek kogo się da. to piękna i jakże smutna historia. Dziś nareszcie bedę pisać pw po prośbie. Ale za to będzie radość dla Czarnego i Kitki po raz pierwszy a i dla nas satysfakcja dzięki Murce. Quote
kaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Witaj Czarnuszku, byłam cały dzięń w pracy zmarzłam zmokłam , te bidaki w schronisku też są mokre i zziębnięte.:-( , bardzo Wam dziękuję że tak się pięknie opiekujecie Czarnym i Kitką. Trochę później poodpisuję PW i uzupełnie deklarację . Talia pewnie jak byś mogła zrobić na Czarnego bazarek było by świetnie , dziękuję Ci .:loveu: Pianka dzięki za piękny banerek :loveu:. Murko bardzo dziękujemy Tobie i oczywiście Biance , ogromne DZIĘKI :loveu:. Quote
KrystynaS Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Pianka napisał(a):.....Czyli musimy uzbierać deklaracji 650 zł....To dosyć duża suma, zwłaszcza że tyle trzeba co miesiąc. Słuchajcie, a jeśli nie uda się w ciągu 2 tyg. uzbierać deklaracji na tą kwotę, to czy Czarny pojedzie sam (zakładam że 450 zł się uzbiera) czy tylko razem z Kitką albo wcale. P.S - sprawdziłam 1 post, jest już deklaracji na 350 zł Quote
TERESA BORCZ Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 musimy założyć że uzbieramy. w końcu to sa dwa psiaki za nizsza niż normalnie cenę. Jak z góry będziemy wątpić to raczej powodzenia nie wróży ja wierzę. że się uda bo to piękna historia Quote
KrystynaS Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Tak, zakładamy, że uzbieramy :lol: ale pytam co jeśli nie..... Historia piękna, psisko cudne, ale życie życiem Quote
Recommended Posts