Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaa napisał(a):
Kitki historię w ogromniastym skrócie napisałam we stawce w pierwszym poście , była przeznaczona na ....smalec :-(

O matko! :-(:placz: Jak ludzie tak mogą?!

Posted

Doszły na naszych słodziaków kolejne wpłaty ( które zaraz umieszczę w pierwszym poście. )

30 zł- Jola
25 zł- Kasiek12
5 zł- P. Magdalena z Częstochowy.

Serdecznie dziękujemy. :loveu:

Posted

kaa napisał(a):
Doszły na naszych słodziaków kolejne wpłaty ( które zaraz umieszczę w pierwszym poście. )

30 zł- Jola
25 zł- Kasiek12
5 zł- P. Magdalena z Częstochowy.

Serdecznie dziękujemy. :loveu:

A możesz dać mi numer konta na PW?

Zapłaciłbym teraz 60 zł. Jeśli (nie chcę nawet dopuszczać takiej myśli!!!) nie uzbierałoby się tylu deklaracji, byłaby to wpłata jednorazowa. Jeśli, w co wierzę, uzbierałoby się, byłaby to moja wpłata wynikająca z deklaracji - za dwa miesiące...

Czarnuś, Kitka, nie możecie tam zostać... :-( :-( :-(

Posted

Kochani, odnośnie przyjęcia razem Czarnego i Kitki to należą się tu podziękowania biance0, która wzruszona historią tych dwojga odstąpiła swoje miejsca dla staruszka, aby Czarny mógł przyjachać z Kitką jako trzeci staruszek w naszym hoteliku.

Jeśli chodzi o koszty. Trudno mi ocenić na podstawie zdjęć wielkość psiaków, ale załóżmy najgorszy scenariusz, że Czarny jest psem dużym (15 zł/doba) a Kitka średnim (10 zł/doba). Razem możemy ich przyjąć za 22 zł/doba. Jeśli okaże się, że Czarny lub/i Kitka są mniejsze niż mi się wydaje, wtedy koszty pójdą w dół.

Chwilowo miejsce się zablokowało, bo wrócił do nas psiak z adopcji, ale za niedługo jedzie do domku inny, więc miejsce będzie. Jest to kwestia ok. dwóch tygodni.

Posted

Dla mnie Czarny jest duży a Kitka mała, ale sama sobie ocenisz

Czyli musimy uzbierać deklaracji 650 zł (w sumie troche wiecej to wychodzi, ale reszte bazarkami załatamy)
Mamy 2 tygodnie czasu na zebranie deklaracji. Ale czy się uda?

Posted

Musi się udać! Z tego co się orientuje żeby wystawić allegro cegiełkowe psiak musi przyebywac pod patronatem fundacji? Jeśli nie to prosze wyprowadzic mnie z błędu.
Czarnemu bardzo przydałoby się allegro cegiełkowe.

Posted

Witam, uda się napewno.zwołamy na wątek kogo się da. to piękna i jakże smutna historia. Dziś nareszcie bedę pisać pw po prośbie. Ale za to będzie radość dla Czarnego i Kitki po raz pierwszy a i dla nas satysfakcja dzięki Murce.

Posted

Witaj Czarnuszku, byłam cały dzięń w pracy zmarzłam zmokłam , te bidaki w schronisku też są mokre i zziębnięte.:-( , bardzo Wam dziękuję że tak się pięknie opiekujecie Czarnym i Kitką. Trochę później poodpisuję PW i uzupełnie deklarację .
Talia pewnie jak byś mogła zrobić na Czarnego bazarek było by świetnie , dziękuję Ci .:loveu: Pianka dzięki za piękny banerek :loveu:. Murko bardzo dziękujemy Tobie i oczywiście Biance , ogromne DZIĘKI :loveu:.

Posted

Pianka napisał(a):
.....Czyli musimy uzbierać deklaracji 650 zł....
To dosyć duża suma, zwłaszcza że tyle trzeba co miesiąc.

Słuchajcie, a jeśli nie uda się w ciągu 2 tyg. uzbierać deklaracji na tą kwotę, to czy Czarny pojedzie sam (zakładam że 450 zł się uzbiera) czy tylko razem z Kitką albo wcale.

P.S - sprawdziłam 1 post, jest już deklaracji na 350 zł