Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta to już dawno chyba miała matematyke w szkole:diabloti::evil_lol:

Bjuta z tych deklaracji co wypisałaś wychodzi 350 zł.
Nie dopisałaś kaa na 15 zł, a to jest razem 365 zł, tak jak ma kaa w 1 poście.
+ 50 zł zachary jeszcze to mamy 415;)

Murka napisz jeszcze jaka cena hotelu jak damy karme. Postaramy sie dac przynajmniej na 2 miesiące.

Posted

Ogromne dzięki,:loveu: wpisuje od razu i jeszcze raz wszystko posprawdzam i wysyłam numer konta . Wiecie co najgorzej w tym wszystkim denerwują mnie te rachunki, ciągle się obawiam że się gdzieś pomylę , Bjuta jak byś mogła czuwać nadal nad moim liczeniem będę wdzięczna :razz: .

Posted

kaa napisał(a):
Bjuta jak byś mogła czuwać nadal nad moim liczeniem będę wdzięczna :razz: .

:evil_lol::evil_lol:
To ja musze czuwac nad Bjuty rozliczeniami:eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

he,he,he:evil_lol: dobre ,to niech wszyscy inni czuwają nad czuwającym :evil_lol:,który czuwa nad Bjutą ,:evil_lol: która czuwa na demną,:evil_lol: a ja czuwam nad pierwszym postem z rachunkami :diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):
A ja się chyba pogubiłem...:roll:

Jeśli dobrze liczę, Czarnuś może w tym miesiącu się pakować ;), a Kitce brakuje 235 zł...........:shake:

Wiesz , ja nie liczę każdego psa osbno tylko oba razem , już z liczeniem razem można się pogubić a osobno to bym się chyba całkiem zamotała. Musimy uzbierać 650 zł stałych deklaracji, ( te parę złoty które będzie brakować, będziemy łatać wpłatami jednorazowymi i bazarkami). Aktualnie mamy stałych 415 zł ( bez półrocznych i trzy miesięcznych) , więc brakuje nam 235 zł. Dokładnie tak jak obliczyłeś ;) .

Posted

Wpłyneło

10 zł - Jona
60 zł - Ubocze
----------------
Aktualnie jest 260 zł

Powysyłałam wszystkim numery konta, jeśli kogoś pominęłam ,proszę się upomnieć ;) , śpieszyć się z wpłatami nie musicie . Mamy jeszcze 2 tygodnie.

Posted

[quote name='Pianka']
Murka napisz jeszcze jaka cena hotelu jak damy karme. Postaramy sie dac przynajmniej na 2 miesiące.

W opcji jeśli doba kosztowałaby 22 zł, to z karmą będzie 18 zł/doba

Posted

To skoro było 350 bez Zacharego (bo kaa jest uwzględniona razem z koleżanką) + 60 zł Zacharego, to teraz mamy 410 ? Stawiam znak zapytania, bo jak słusznie zauważyła Pianka już bardzo dawno skończyłam szkołę i na dodatek jestem polonistką... :roll:

Sprawdziłam drugi raz i wyszło mi tak samo. Kaa? Pianko? Zgadza się? Mamy 410?

Posted

zachary napisał(a):
Bjutko, czy coś nie pasuje?;)

Zgubiło mi się 50 zł w poprzednich zestawieniach... Chyba Pianka ma rację - podliczyłam te półroczne, których przecież nie można traktować jako stałe.

Posted

Zaznaczam wątek

Edit

DEKLARACJE STAŁE :loveu:
15 zł - kaa ( post 10 )
20 zł - sonikowa ( post 13 i 117 )
20 zł - TERESA BORCZ (post 40 i 115 )
50 zł - ketunia ( post 46 )
30 zł - pani Jola W z nad morza - kontakt przez kaa ( post 49 )
30 zł - UBOCZE ( post 50 + 116 )
20 zł - kivik ( post 59 ) + 15 kg suchej karmy - jeśli będzie potrzebna
10 zł - Kuba P ( post 75 )
20 zł - jotka ( post 94 )
10 zł - justine. ( post 113 )
70 zł - katarzyna005 ( post 121+ 193 )
10 zł - Jolanta08 ( post 138 )
20 zł - Monika z Katowic ( post 139 ) - od grudnia
10 zł - pani Aneta z Gdynie przez Poker ( post 154 )
50 zł - Sabina02 ( post 155 )
60 zł -zachary ( post 177 i 187 )
50 zł -Cajus JB ( post 192 )
15 zL- MagdaNS ( post 200 )
czyli 510 brakuje 140

DEKLARACJE INNE :loveu:

30 zł - KrystynaS przez pół roku ( post 61 )
10 zl - justysiek przez 3 miesiące ( post 104 )
20 zł - jadwiga przez pół roku (post 123 )

DEKLARACJE JEDNORAZOWE :loveu:

25 - kasiek12 ( post 36 ) ( post 128 pot wpł )
"coś" - Saksana ( post 62 )

30 - Bjuta ( post 160+ 198 )
10 - maciaszek (post 162 )
20 - Gonia13 (post 167 )
20 - Joanna Karasiewicz ( post 169 )
5 - P. Magdalena z Częstochowy ( post 128 pot wpł )
50 - Kiara ( post 101 pot wpł )
30 - Jola ( post 128 pot wpł )
10 - Jona ( post 185 pot wpł )
50 - MagdaNS ( post 200 )

DEKLARACJE INNE :cool1:

" za dwa miesiące zobaczymy co da się zrobić" - scorpio133 ( post 77 z 8.XI )
połowa bazarku - Dzika_Figa ( post 156 )
Julie da rzeczy na bazarek, ale prosi o pomoc w wystawieniu go ( post 105 )

Uzupełniłem sprawdziłem co mogłem i mam nadzieję, że wszystko się zgadza.

Moja deklaracja jak wynika z rachunków na razie 50 zł

Bardzo ładna para z Kitki i Czarnego

Edit 12.59

Posted

"Bjuta" napisał(a):
(bo kaa jest uwzględniona razem z koleżanką)

chyba nie jest:cool1::lol:

jest tak jak napisał Cajus JB, juz tylko 175 zł...

edit
o mamy jeszcze 20 zł :D
to brakuje 155 zł

Posted

O matko :-o i znowu trzeba obliczać , Cajus JB , nie uwzględniłeś jeszcze jednej osoby która deklarowała przez pól roku :roll: . Postaram się tak rozpisać 1 post żeby wszystko było wyraźniej , a Wy liczcie liczcie , bo zmuszacie mnie tym do sprawdzania wszystkiego, :evil_lol: , bądź co bądź , te pieniądze zostały mi przez Was powierzone , więc musi się wszystko zgadzać. :lol:

Posted

KOCHANI WIDZICIE ŻE SIĘ DA:multi::multi:już niewiele brakuje Idę pracować . Piszę gdzie się da, jednak jesteście wszyscy niezawodni. :loveu::loveu:KWESTUJMY DALEJ TAK OWOCNIE.!!!SZykujmy transport do Mureńki, bo czas chyba ulegnie zmianie na lepsze.

Posted

Wszystkich bardzo przepraszam, że mimowolnie wymusiłam intensywne działania arytmetyczne!:oops: :eviltong: Na swoje usprawiedliwienie mam 39,7 stopni dzisiaj rano :evil_lol: Wpłacę karną dyszkę do obiecanych 20;), jednorazowo niestety :oops:
A Romeo i Julię zapraszamy na pierwszą w poszukiwaniu sponsorów!

Posted

Kochani, wszystko wskazuje na to, że zakochana para pojedzie do Murki jak do mnie wyjedzie od Murki Red. Jestem od wczoraj w stałym kontakcie z P. Teresą Borcz. Mam nadzieję, że uda się spiąć transport obu psiaków, ja po prostu z powodu brania leku na zbicie prolaktyny nie jestem w stanie jeździć za bardzo samochodem, więc zadeklarowałam p. Teresie, że jeśli cioteczka, która zawiezie romantyczną parę do Murki zabierze z powrotem dla mnie Reda, "zboczy" 30 km z trasy Ruda Śląska - Janów Lubelski do Brzeska, to dorzucam jednorazowo 50 zł - może być na koszty transportu, może być jako jednorazowa wpłata, natomiast od grudnia na początku miesiąca deklaruję stała kwotę 15 zł co miesiąc. Wprawdzie ledwie piszczę finansowo i mam już 3 inne stałe deklaracje, ale nie można takich przyjaciół zostawić samych :loveu: