Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja robię ogłoszenia, później pokażę listę
wcześniej też miał sporo, niektóre jeszcze były aktualne, usunęłam, zrobiłam świeże. zeby w końcu zadziałało!

Posted

Im wiecej ma,tym wieksza szansa,ze ktos go wypatrzy,a chłopak odjajczony,przyjazny nich ma wreszcie dom.Rudi jeszcze jajeczny,to nie wiem jak ze swiezymi ogłoszeniami...

Posted

tylko z drugiej strony większość z nich po przejściach... a ludzie się boją odpowiedzialności (może to i lepiej, niech się boją wcześniej a nie potem oddają).
Haluś bezproblemowy, ale za to dość spory... Jakby Haluś był wielkości Jarusia to na pewno domki ustawiłyby się w kolejce.
Teraz każdy chce młodego, zdrowego, niewielkiego, bezproblemowego psiaka. Najlepiej jakby się jeszcze sam wyprowadzał i potrafił sam sobie karmę do miski nasypać a do drugiej wodę nalać...
Społeczeństwo roszczeniowe... brać, brać i jeszcze raz brać nie dając nic w zamian :(

Posted

Ale przeciez są do diabła wielbiciele duzych psiaków,ludzie aktywni,odpowiedzialni,tylko gdzie?W Orzechowcach był zastój w X| i X|| ale teraz po 1.12 ruszyło juz 12 psów.

Posted

halcia napisał(a):
Ale przeciez są do diabła wielbiciele duzych psiaków,ludzie aktywni,odpowiedzialni,tylko gdzie?W Orzechowcach był zastój w X| i X|| ale teraz po 1.12 ruszyło juz 12 psów.

Ja naliczyłam 10:eviltong::-o

Posted

oczywiście, że są miłośnicy większych psiaków i na pewno trafi się taki Halusiowi, tylko jakoś mimo wszystko ich mniej :(
Mogę kochać wielkie psy, ale na 42 m2, w bloku mogłyby się męczyć... Niestety póki co, większość osób mieszka w blokach :(
Ale będzie dobrze! :) w końcu większość to nie wszyscy ;)

Posted

Cześć Halusiu, my o Tobie pamiętamy, zaglądamy, nie zawsze coś piszemy, ale zawsze trzymamy kciuki za dobry domek :loveu:
Czy Halusiowa Halcia miewa się już lepiej? Dołek się już zakopał i wyprowadził? Bez względu na to i tak przesyłamy serdeczne uściski, może kiedyś będzie nam dane uściskać się osobiście :loveu:
Ja tonę w papierach i końca nie widać, kasy też nie :loveu:

Posted

U mnie dolek przykryly troche domowe zdjecia szczesliwych psiakow, ktore znalazly domy glownie dzieki zdjeciom z Halcia. Zamiast dolka mam tez jakies grypopodobne cos, ale do pracy musze chodzic niestety. I nie ma jak sie wylezec, wychorowac.

Posted

Chodzisz do pracy i rozsiewasz paskudztwo ;) ja tam zawsze moich zakatarzonych pracowników wywalam do domu. I tak jak się jest chorym to za bardzo człowiek się nie może skupić na pracy...

Halciu - jak nic musisz do Murci pojechać i obfocić się ze wszystkimi hotelowymi psiakami :D