eloise Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 a ja robię ogłoszenia, później pokażę listę wcześniej też miał sporo, niektóre jeszcze były aktualne, usunęłam, zrobiłam świeże. zeby w końcu zadziałało! Quote
karolciasz28 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 U mnie Haluś też ma całą długą listę świeżuteńkich ogłoszeń.:) Quote
halcia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Im wiecej ma,tym wieksza szansa,ze ktos go wypatrzy,a chłopak odjajczony,przyjazny nich ma wreszcie dom.Rudi jeszcze jajeczny,to nie wiem jak ze swiezymi ogłoszeniami... Quote
eloise Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 oto lista: krakvet gumtree kokosy przygarnijzwierzaka adopcjapsa e-anonse.org e-zwierzak eoferty dwukroperk olx cafeanimal offer.pl i-bazar ojej.pl-czeka na akceptację hodowcy.com animalia pajeczyna bardzi.pl szukajzwierzaka.pl jeszcze kilka dołożę, ale już nie dziś, jednak jeszcze jestem mocno niedysponowana... Nero i Karmelka mają taką samą listę, jutro wkleję... Quote
halcia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Wielkie podziekowania w imieniu chłopaka i moim. Quote
Ulka18 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Na allegro obserwator dzielnie sie trzyma, to moze sie wreszcie ktos odezwie w sprawie Halusia. Quote
halcia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Oby,niech wreszcie jeden wielkopies idzie do domku. Quote
Ra_dunia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Tylko niech ten dom będzie na prawdę super! Quote
kaskadaffik Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Razem z Halusiem zapraszamy :) http://www.dogomania.pl/threads/177326-CoA-dla-Babci-i-Dziadzia-na-ich-A-wiAE-to-nie-masz-pomysA-u-pomoA-emy-17-01-na-Mielec?p=13859822#post13859822 Quote
yoko100 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ja również zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/177343-WIELKIE-BAZARZYSKO-ciuchowo-mAE-sko-damsko-torebkow-na-mieleckie-psiaki-do-21-01 Quote
Reno2001 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 A mnie się wierzyc nie chce, że tak niewielkie zainteresowanie jest hotelikowymi psiakami. Tyle cudeniek i zero adopcji. niepojęte. Quote
Ulka18 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 I to rozne psiaki, do wyboru, do koloru : male, wieksze, duze, kudlatki, gladkowlose, suczki, pieski. Obserwator Halusiowy milczy, chyba, ze dzwonil do Murki. Quote
Ra_dunia Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 tylko z drugiej strony większość z nich po przejściach... a ludzie się boją odpowiedzialności (może to i lepiej, niech się boją wcześniej a nie potem oddają). Haluś bezproblemowy, ale za to dość spory... Jakby Haluś był wielkości Jarusia to na pewno domki ustawiłyby się w kolejce. Teraz każdy chce młodego, zdrowego, niewielkiego, bezproblemowego psiaka. Najlepiej jakby się jeszcze sam wyprowadzał i potrafił sam sobie karmę do miski nasypać a do drugiej wodę nalać... Społeczeństwo roszczeniowe... brać, brać i jeszcze raz brać nie dając nic w zamian :( Quote
halcia Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ale przeciez są do diabła wielbiciele duzych psiaków,ludzie aktywni,odpowiedzialni,tylko gdzie?W Orzechowcach był zastój w X| i X|| ale teraz po 1.12 ruszyło juz 12 psów. Quote
karolciasz28 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 halcia napisał(a):Ale przeciez są do diabła wielbiciele duzych psiaków,ludzie aktywni,odpowiedzialni,tylko gdzie?W Orzechowcach był zastój w X| i X|| ale teraz po 1.12 ruszyło juz 12 psów. Ja naliczyłam 10:eviltong::-o Quote
Ra_dunia Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 oczywiście, że są miłośnicy większych psiaków i na pewno trafi się taki Halusiowi, tylko jakoś mimo wszystko ich mniej :( Mogę kochać wielkie psy, ale na 42 m2, w bloku mogłyby się męczyć... Niestety póki co, większość osób mieszka w blokach :( Ale będzie dobrze! :) w końcu większość to nie wszyscy ;) Quote
halcia Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Halus i co u Ciebie?Bez zman,dalej "O" zainteresowania???? Quote
eloise Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 nasipupile.pl petsy.pl najpewniej.pl pineska.pl Quote
MagdaNS Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Cześć Halusiu, my o Tobie pamiętamy, zaglądamy, nie zawsze coś piszemy, ale zawsze trzymamy kciuki za dobry domek :loveu: Czy Halusiowa Halcia miewa się już lepiej? Dołek się już zakopał i wyprowadził? Bez względu na to i tak przesyłamy serdeczne uściski, może kiedyś będzie nam dane uściskać się osobiście :loveu: Ja tonę w papierach i końca nie widać, kasy też nie :loveu: Quote
Ulka18 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 U mnie dolek przykryly troche domowe zdjecia szczesliwych psiakow, ktore znalazly domy glownie dzieki zdjeciom z Halcia. Zamiast dolka mam tez jakies grypopodobne cos, ale do pracy musze chodzic niestety. I nie ma jak sie wylezec, wychorowac. Quote
Ra_dunia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Chodzisz do pracy i rozsiewasz paskudztwo ;) ja tam zawsze moich zakatarzonych pracowników wywalam do domu. I tak jak się jest chorym to za bardzo człowiek się nie może skupić na pracy... Halciu - jak nic musisz do Murci pojechać i obfocić się ze wszystkimi hotelowymi psiakami :D Quote
Recommended Posts