Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Halusiu,jeszcze ci bardzo ogłoszen potrzeba.Eloise nie widuje teraz na watkach.Karolciu,majuska plisssss!Kaskadaffik jeszcze chyba robi.....Karlcia sie odezwała,porobi.Dzieki Karolciu!:lol:

Posted

Haluś bryka i jak zwykle bawi się wszystkim czym popadnie... :)

Jak tak porównać jego z Nero to wydaje się niemożliwe, aby nie była to ta sama krew. Tak samo zabawowe, dziarskie chłopaki, lubią nawet podobne zabawy (siłowe :) ).
Haluś dość dobrze toleruje inne psy samce, Nero jest niestety dominantem i próbuje ujeżdżać wszystko co popadnie... ;) A właśnie będziemy ciachać Nero?? Bo po Nowym Roku będzie sterylizowana Beza więc można będzie dokoptować Nero :)

Posted

[quote name='halcia']Jak tam Halus noc upłynęła,czy ty jestes z tych bojacych?Bo fajerwerki było chyba wszedzie było słychac.Biedne psiaki, ile nowych ucieczek ze strachu.....

U nas w tym roku było wyjątkowow spokojnie. Przed północą prawie w ogóle nie było strzałów, cały wieczór cisza jak makiem zasiał, czasem coś gdzies bardzo daleko, psiaki spokojne. Sąsiedzi, którzy co roku urządzali największe bombardowanie teraz chyba gdzieś wybyli, bo ani razu nie strzelili :roll:

Tymczasem robię rozliczenie Halusia, bo już czas:

Stan konta na 1 grudzień wynosił +110,90 zł
Wpłaty:

300 zł halcia
400 zł halcia
30 zł zaległosć za karmę z poprzedniego rozliczenia
Razem: 840,90 zł

Koszty:
360 zł hotelowanie

840,90 zł - 360 zł = 480,90 zł
Stan konta na 31 grudzień wynosi +480,90 zł

Posted

[quote name='Murka']halciu, ja te 500 zł od Ciebie to rozdzielę tak: 400 zł na Halusia i 100 zl na Nero. Może być?
Coś mi się w ogóle pomyliło i liczyłam z karmą 13 zł/doba, a powinno być 12 zł. Przy następnym rozliczeniu to skoryguję, zostanie zdaje się 30 zł na plusie.
Tu znalazłam.....

Posted

Halus,dalej nikt nie pyta o ciebie?Nie wiem,czy ogłoszen mało,czy nie podobasz sie ludzom:shake::shake::shake:Zdrówko mam nadzieje dopisuje tak jak i temperament.

Posted

Halciu - musimy wierzyć, że skoro już po świętach i Nowym Roku, to i z adopcjami będzie lepiej. Wiem, że to wszystko jest cholernie załamujące i człowiekowi ręce opadają, ale będzie dobrze - bo być musi i już :)
Haluś cudny, Rudi też - wierzę mocno, że już niedługo znajdą się dla nich dobre domy.