Lenka40 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Sunia już złapana! Teraz siedzi pod samochodem mojego męża (ma pętelkę na szyi) i nie chce stamtąd wyjść, bidulka... Zobaczymy jak potoczą się dalej jej losy. Mimo strachu, nareszcie pierwszy raz spędzi noc w cieple. Jest powód do radości! Quote
mysza 1 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Lenka40']Sunia już złapana! Teraz siedzi pod samochodem mojego męża (ma pętelkę na szyi) i nie chce stamtąd wyjść, bidulka... Zobaczymy jak potoczą się dalej jej losy. Mimo strachu, nareszcie pierwszy raz spędzi noc w cieple. Jest powód do radości![/QUOTE] Powiedz męzowi, żeby się wczołgał pod, wyciągnął ją, wziął na ręce i zamknął w samochodzie. łapanie psów to poswięcenie:evil_lol: Mój kupił obrożę i smycz, szelek nie było, taki sklep miał po drodze. Quote
Lenka40 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='mysza 1']Powiedz męzowi, żeby się wczołgał pod, wyciągnął ją, wziął na ręce i zamknął w samochodzie. łapanie psów to poswięcenie:evil_lol:[/QUOTE] Mamy prawie czteroletniego syna, więc czołganie się w "dziwnych" miejscach nie jest Mu obce! :p Obawiam się tylko, ze "filigranowa" postura mojego ukochanego, może na to nie pozwolić :eviltong: Coś będą musieli wymyślić! Quote
wtatara Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 dziewczyny dzięki, az się popłakałam. Zakładając wczoraj ten wątek nawet przez myśl by mi nie przyszło że sunia dzisiaj już bedzie bezpieczna jesteście wielkie.:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
mysza 1 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Sunia już u mojego męza w samochodzie, przytula się. Bardzo fajna i milusia.:loveu: Aż mi żal że idzie do kojca.:shake: Quote
mysza 1 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Mój Piotrek ją wyciągnął;) Sunia miała masę kleszczy, teraz jadą do weta. Kurczę, nie wiem czy ją szczepić w takiej sytuacji:roll: Aha, dostalismy 50 zł w gotówce, trzeba doliczyć. Quote
Lenka40 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 JUŻ!!! Po akcji! Mąż Myszy przyjechał, wyciągnął sunię spod samochodu, wziął na ręce a ona... wtuliła się w niego!!!!!! Wszystkie jesteście WIELKIE!! Zgadzam się z Wandą :loveu: DZIĘKI!!!! Teraz znajdźmy jej DOM!! Mój mąż z trudem powstrzymał łzy... O rany... !!! Quote
wtatara Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 TAK SIĘ CIESZĘ. dziewczyny jaka ona duża, ile moze ważyć Quote
Asior Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Lenka, gdyby nie Ty ta sunia nadal marzła by tam na łąkach.. Największe podziękowania należą się Tobie i P. Wandzie : Quote
Lenka40 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Bez Was wszystkich, bez Wandy dziś by tego wszystkiego nie było... Aż mi się znowu zachciało żyć!! :loveu: p.s Sunia waży (tak myślimy) około 3 kg. Nasza Luśka waży 6,5 kg a ona jest co najmniej jej połową. Quote
mysza 1 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Ponieważ miała tyle kleszczy, pojadą teraz do lecznicy, gdzie robią badanie na bebeszję. Jeśli wyjdzie ujemnie, zostanie zaszczepiona i odrobaczona. Strasznie fajna jest, trzeba szybciutko domu jej szukać. Bardzo prosimy o wsparcie, koszty będę spore:roll: Quote
irenaka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='mysza 1']Ponieważ miała tyle kleszczy, pojadą teraz do lecznicy, gdzie robią badanie na bebeszję. Jeśli wyjdzie ujemnie, zostanie zaszczepiona i odrobaczona. Strasznie fajna jest, trzeba szybciutko domu jej szukać. Bardzo prosimy o wsparcie, koszty będę spore:roll:[/QUOTE] Iwonko:loveu:! Przelew już poszedł. Strasznie się cieszę, że mała jest bezpieczna. Dobrze, że pomyślałaś o badaniu. MMS doszedł, dziękuję:loveu:. Quote
Lenka40 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='mysza 1'] Bardzo prosimy o wsparcie, koszty będę spore:roll:[/QUOTE] Ta sąsiadka, która pomagała ją złapać ma dziś z tego co wiem przekazać jakieś pieniądze. Jeśli da mężowi w gotówce, to wpłacimy je na konto. Wpłacamy z jakimś dopiskiem w tytule? Quote
irenaka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Lenka40']Ta sąsiadka, która pomagała ją złapać ma dziś z tego co wiem przekazać jakieś pieniądze. Jeśli da mężowi w gotówce, to wpłacimy je na konto. Wpłacamy z jakimś dopiskiem w tytule?[/QUOTE] Ja napisałam dla Kruszynki. Ale faktycznie trzeba małej nadać jakieś imię. Quote
Lenka40 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 To może skoro poszła już pierwsza wpłata dla "Kruszynki" - niech będzie Kruszynka :loveu: Jeśli dostaniemy dziś jakieś pieniądze, tak wpiszemy w tytule przelewu. Quote
mysza 1 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Słuchajcie, zmiana planów. Asiaf1 - anioł mój kochany:loveu: znalazła jej domowy tymczas za 10 zł/ doba plus karma ale za 2 dni. Na 2 dni dajemy więc ją do domowego hotelu, będzie w kojcu ale domowym a potem tymczasik. Ależ się cieszę:multi: Żeby jeszcze zdrowa była. Quote
majqa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy Lenko! :loveu: Super, że niunia już przechwycona. Myszko, czekam na "sunię w pigułce", czyli sprawozdanko z Twoich obserwacji. Zrobię małej tekst do ogłoszeń i pomogę z ogłaszaniem. Może w tekście podałabym Twoje dane kontaktowe, jeśli się zgodzisz. Hm??? Czekam też na fajowskie fotki, żeby było z czego wybierać. :lol: Quote
Asior Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 ja zrobię allegro :) i mysza.,. jak by się dało pare fotek cyknąć jej jeszcze :) Do allegra by się przydały Quote
irenaka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='mysza 1']Słuchajcie, zmiana planów. Asiaf1 - anioł mój kochany:loveu: znalazła jej domowy tymczas za 10 zł/ doba plus karma ale za 2 dni. Na 2 dni dajemy więc ją do domowego hotelu, będzie w kojcu ale domowym a potem tymczasik. Ależ się cieszę:multi: Żeby jeszcze zdrowa była.[/QUOTE] Ale podpadłaś;) Jaki Twój anioł? To nasz ANIOŁ!!!! Podziękuj Asi:loveu: za pomoc w naszym imieniu. Quote
irenaka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='majqa']Witamy Lenko! :loveu: Super, że niunia już przechwycona. Myszko, czekam na "sunię w pigułce", czyli sprawozdanko z Twoich obserwacji. Zrobię małej tekst do ogłoszeń i pomogę z ogłaszaniem. Może w tekście podałabym Twoje dane kontaktowe, jeśli się zgodzisz. Hm??? Czekam też na fajowskie fotki, żeby było z czego wybierać. :lol: [quote name='Asior']ja zrobię allegro :) i mysza.,. jak by się dało pare fotek cyknąć jej jeszcze :) Do allegra by się przydały Dziękuję dziewczyny:loveu: Quote
mysza 1 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='majqa']Witamy Lenko! :loveu: Super, że niunia już przechwycona. Myszko, czekam na "sunię w pigułce", czyli sprawozdanko z Twoich obserwacji. Zrobię małej tekst do ogłoszeń i pomogę z ogłaszaniem. Może w tekście podałabym Twoje dane kontaktowe, jeśli się zgodzisz. Hm??? Czekam też na fajowskie fotki, żeby było z czego wybierać. :lol: Dobrze, moje dane mogą być. Bardzo dziękuję za pomoc:loveu: Asiorku, za allegro także:loveu: Zdjęcia- hm, dowiem się czy w hotelu zrobią, bo Piotrek nie wziął aparatu, ma w telefonie ale nie będą ładne. Ale wcześniej czy później zrobimy;) Aha, sunia już po wizycie u weta, była grzeczna, została odrobaczona, dostała preparat na kleszcze i pchły oraz zbadano krew na babeszję. Wynik bedzie za pól godziny. Koszt 100zł, rachunek postaram się wkleić jakoś. Quote
Recommended Posts