mala_czarna Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Mysza, moja deklaracja na hotelik właśnie poszła, tylko się kurde nie zdziw, bo przelew mi kumpela robi, w związku z czym dane osobowe są inne. W tytule będzie "hotelik dla Kruszynki" ;) Quote
mysza 1 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='mala_czarna']Mysza, moja deklaracja na hotelik właśnie poszła, tylko się kurde nie zdziw, bo przelew mi kumpela robi, w związku z czym dane osobowe są inne. W tytule będzie "hotelik dla Kruszynki" ;) Ok, dziękuję, dostałam juz 40 zł przed chwilą - z tego samego banku co mój i 100zł czyli pewnie od Irenki. Później sprawdzę konkrety. Mała nie ma babeszji, ma dobre wyniki krwi, najprawdopodobniej niedawno miała cieczkę:shake: i jak nic jest szczenna... Zrobi ktoś banerek, proszę .... Wyniki Kruszynki (imię fajne ale niepraktyczne, musimy je skrócić) Rachunek jutro zeskanuję, bo ma go mąż a jestem w pracy. Quote
mala_czarna Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Myszo kochana :loveu: Bo wyobraź sobie, że moja pracowa koleżanka, wzruszona losem Kruszynki, wpłaciła od siebie również 20 złotych. Z tym, że jest to wpłata jednorazowa, a moje 20 zł to deklaracja comiesięczna. Quote
asiaf1 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 a wynik pałeczkowate 8 co to znaczy bo podwyższone? Quote
mala_czarna Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='asiaf1']a wynik pałeczkowate 8 co to znaczy bo podwyższone?[/QUOTE] Może być jakaś infekcja bakteryjna. Kwasochłonnych to też nie powinno być, a są, i jeśli mnie pamięć nie myli, to może być od robali. Quote
mysza 1 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='mala_czarna']Myszo kochana :loveu: Bo wyobraź sobie, że moja pracowa koleżanka, wzruszona losem Kruszynki, wpłaciła od siebie również 20 złotych. Z tym, że jest to wpłata jednorazowa, a moje 20 zł to deklaracja comiesięczna.[/QUOTE] Ok, dziękuję Wam obu. [quote name='asiaf1']zapytam może Aldonda tam będzie[/QUOTE] O fajnie by było. Na razie malutka odsypiała stres. Jak będziesz wiedziała coś więcej napisz koniecznie smska albo tu. Ciekawe jak się miewa:p Pasowałoby mi prowadzic wątek, mogłabym wpisywać deklaracje i wpłaty oraz wydatki w pierwszy post. Quote
majqa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Myszo, podaj mi proszę na PW swoje dane kontaktowe (kom.mail) do wstawienia w tekście. Quote
Lenka40 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Biegłam z pracy prosto do kompa, by przeczytać od Was wieści co tam u małej :lol: Czy ja dobrze przeczytałam?? Sunia jest szczenna?? Jeśli tak, to teraz... nie będzie wielu amatorów na zaoferowanie jej domu :-( Z drugiej strony, te szczeniaki (o ile to prawda) zdechłyby i ona pewnie razem z nimi... Quote
majqa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='majqa']Myszo, podaj mi proszę na PW swoje dane kontaktowe (kom.mail) do wstawienia w tekście.[/QUOTE] Dziewczyny, co w kontekście ewentualnej ciąży z ogłaszaniem? Quote
Lenka40 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Rozmawiałam z mężem. Jest niezwykle zdziwiony informacją o ewentualnej ciąży i już tłumaczę dlaczego. Widywał ją codziennie, mieszka tam mnóstwo psów i gdyby faktycznie miała cieczkę to psy z okolicznych wiosek by się do niej pewnie zleciały, inne piszczały itd. Nic takiego nigdy nie miało miejsca. Tamten wilczur został zabrany kilka dni temu i również nie wykazywał nią "zainteresowania". Poza tym sunia ma około roku i może w ogóle jeszcze nie miała cieczki - wiem, wet twierdzi że miała, jednak według obserwacji codziennych mojego męża wygląda to inaczej... Sama nie wiem... Zanim zaczniemy poszukiwania właściciela, musimy mieć odpowiedź na 100% Quote
Asior Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 myszko, napisz do moderatora ( np do szamanki :) ), zeby Cię zrobiła prowadzącą wątku.,.. Banerek zaraz będzie ;) Quote
mysza 1 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Lenka40']Rozmawiałam z mężem. Jest niezwykle zdziwiony informacją o ewentualnej ciąży i już tłumaczę dlaczego. Widywał ją codziennie, mieszka tam mnóstwo psów i gdyby faktycznie miała cieczkę to psy z okolicznych wiosek by się do niej pewnie zleciały, inne piszczały itd. Nic takiego nigdy nie miało miejsca. Tamten wilczur został zabrany kilka dni temu i również nie wykazywał nią "zainteresowania". Poza tym sunia ma około roku i może w ogóle jeszcze nie miała cieczki - wiem, wet twierdzi że miała, jednak według obserwacji codziennych mojego męża wygląda to inaczej... Sama nie wiem... Zanim zaczniemy poszukiwania właściciela, musimy mieć odpowiedź na 100%[/QUOTE] Wet nie twierdzi, przypuszcza. Mała ma ogon umazany krwią, wygląda to jak resztki po rui. Mało która sunia w wieku roku nie ma jeszcze cieczki. Zajmujemy się adopcjami nie od dzisiaj;), sunia przed wydaniem do domu bedzie miała sterylizację. Na razie jest przerażona, siusiała ze strachu kiedy mąż ją zabierał, była przerażona w lecznicy a teraz w hotelu nic nie je, lezy na kocyku. Musi odzyskac poczucie bezpieczeństwa, otworzyć się na ludzi a potem znajdziemy jej dom. [quote name='Asior']myszko, napisz do moderatora ( np do szamanki :) ), zeby Cię zrobiła prowadzącą wątku.,.. Banerek zaraz będzie ;)[/QUOTE] Ok, tak zrobię. Dzięki za banerek. Quote
mysza 1 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='majqa']Dziewczyny, co w kontekście ewentualnej ciąży z ogłaszaniem?[/QUOTE] Zrobimy sterylkę tak czy inaczej. Poczekajmy klika dni z ogłoszeniami, niech się zadomowi, uspokoi. Ona bardzo się boi, za długo tam koczowała, biedna. Quote
majqa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Oczywiście Myszo, mam więc jeszcze chwilkę, wobec czego zrobię sobie taki skrót informacyjny na podstawie dotychczasowych wpisów i oczywiście nim puszczę ogłoszenie w eter (jak dasz sygnał, że już można) wrzucę tekst na wątek (dodam w nim Twoje uwagi, jeśli je będziesz miała) do akceptacji. Quote
Maupa4 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Asior'] myszko, napisz do moderatora I na prośbę mysza1 - mysza1 prowadzi watek. ;) Quote
irenaka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='mysza 1']Zrobimy sterylkę tak czy inaczej. Poczekajmy klika dni z ogłoszeniami, niech się zadomowi, uspokoi. Ona bardzo się boi, za długo tam koczowała, biedna.[/QUOTE] Pewnie dopiero na DT odzyska trochę radości:shake:. Nie chcę sobie wyobrażać co przeszła. Może Iwonko zrobię jakiś bazarek? Kasa pewnie się przyda. Quote
irenaka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Maupa4']I na prośbę mysza1 - mysza1 prowadzi watek. ;) Bosko, dziękujemy.:loveu: Quote
irenaka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='majqa']Oczywiście Myszo, mam więc jeszcze chwilkę, wobec czego zrobię sobie taki skrót informacyjny na podstawie dotychczasowych wpisów i oczywiście nim puszczę ogłoszenie w eter (jak dasz sygnał, że już można) wrzucę tekst na wątek (dodam w nim Twoje uwagi, jeśli je będziesz miała) do akceptacji.[/QUOTE] Jak zwykle perfekcyjnie!!!:loveu: Quote
mysza 1 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='majqa']Info pozbierane, fotki tesh. :lol:[/QUOTE] Jeszcze liczę na ładniejsze fotki, z tymczasu jak będzie w domu:eviltong: Quote
mysza 1 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='irenaka']Pewnie dopiero na DT odzyska trochę radości:shake:. Nie chcę sobie wyobrażać co przeszła. Może Iwonko zrobię jakiś bazarek? Kasa pewnie się przyda.[/QUOTE] Kasa się przyda ale nie chciałabym Cię obarczać, masz co robić;) Quote
Recommended Posts