Asior Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 jestem nienormalna.. budzik mam nastawiony na 5-tą.. ciekawe czy wstane :roll: Quote
majqa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jesteś cudna :loveu: ale obstawiam problemy pobudkowe. :roll: Banerki piękne!!! Quote
Asior Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 wstałam... :eviltong: i nawet się nie spóźniłam do pracy :roll: Quote
mysza 1 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Dzięki :loveu: Nie mogę pobrac w pracy. Asior, Ty chyba z tych, co szybko śpią:evil_lol: Quote
majqa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Asior']wstałam... :eviltong: i nawet się nie spóźniłam do pracy :roll:[/QUOTE] Wiem, wymieniłaś sobie duracelle i masz większy power. ;) Quote
Asior Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 nieeee no zasada generalnie jest taka, ze jakieś 2-3 noce mogę zarwać, ale po kolejnej wyglądam jak zombie.... Quote
irenaka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dziewczyny! Proszę o poradę. Chcę wystawić na bazarek obrączkę Gucciego, ale nie wiem czym się czyści srebro. Macie jakiś domowy środek? Quote
mysza 1 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Domowego nie znam ale za to można kupić rewelacyjny środek marki Kiwi, przydaje się do sztućców czy innych różności. Quote
irenaka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='mysza 1']Domowego nie znam ale za to można kupić rewelacyjny środek marki Kiwi, przydaje się do sztućców czy innych różności.[/QUOTE] Idę na zakupy jak nie będzie innej rady:p. Jak mała? I jakie w końcu nadałaś jej imię? To Twój przywilej Iwonko:loveu:. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witajcie, czy ktos moglaby pomoc w transporcie 2 suczek do Warszawy ze zgierza, a najlepiej pod warszawe do pomiechowka?? suczki zostaly wyszarpane spod igly i trzeba je szybko zabrac ze schronu!!! psiaki bylyby w zgierzu w piatek Quote
malagos Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 U mnie identyczna sutuacja, maleńka sunia, tyle, ze na wiejskiej ulicy, pod wiejskim sklepem, śpi wlisciach i na przystanku PKS http://www.dogomania.pl/forum/f28/mlodziutka-malenka-lisia-kolejna-bezdomna-z-mojej-wsi-172876/ Quote
wtatara Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='irenaka']Dziewczyny! Proszę o poradę. Chcę wystawić na bazarek obrączkę Gucciego, ale nie wiem czym się czyści srebro. Macie jakiś domowy środek?[/QUOTE] pasta do zębów Quote
wtatara Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 dziewczyny musimy coś wymyślić z ta maleńką, nie możemy ją tak zostawić pieniądze dzisiaj przelewam Quote
majqa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Irenko - jak zostało wspomniane - pasta do zębów i ... popiół z papierosów. Quote
irenaka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='majqa']Irenko - jak zostało wspomniane - pasta do zębów i ... popiół z papierosów. Pastę do zębów mam w zapasie a popiół z papierosów wypracuję przez nockę;). W przeciwnym wypadku spieszę jutro na zakupy. Quote
mysza 1 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='irenaka']Idę na zakupy jak nie będzie innej rady:p. Jak mała? I jakie w końcu nadałaś jej imię? To Twój przywilej Iwonko:loveu:.[/QUOTE] Mała słabiutko:-(, nie chce jeść, nie je suchego, mokrego ociupinkę tylko zjadła i kawałek kiełbaski;). Jest sparaliżowana spacerami, nie chodzi zupełnie na smyczy, zamiera ze strachu. Jutro wiozę ją do dt do mieszkania, dobrze, ze dom doświadczony, bo łatwo nie będzie. Kupię jej jakieś puszki, najchętniej to bym jej coś dobrego ugotowała:eviltong: ale chyba nie zdążę. Dokupię też szelki, bo ma tylko obróżkę. Ja nie umiem wymyslać imion- może macie jakieś pomysły? Mój m chciał Wenus ale to takie, hm, nie bardzo:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='majqa']Wenus - Weni, Wenia, Wenka... :cool1:[/QUOTE] :razz: hm... Malinka mi się podoba ale takie niedźwięczne. Kruszynka pasuje ale za długie... Nie wiem, ja jestem umysł ścisły.;) Quote
mysza 1 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='majqa']Mnie się podoba trop Twojego męża. :lol:[/QUOTE] Rozwiń się jeszcze trochę, bardzo proszę, bo te Wenie kojarzą mi się z rosyjskimi imionami kobiet:evil_lol:, jakoś nic mnie nie rusza. Quote
asiaf1 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='basia0607']Przecież to wykapana Migotka ![/QUOTE] jestem za!!!!!!!!!!!!! Quote
mysza 1 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='basia0607']Przecież to wykapana Migotka ![/QUOTE] Bardzo ładnie:loveu: dzięki za pomysł. [quote name='asiaf1']jestem za!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Ja też, zatem niech będzie. Asiu, ten banerek suni onkowej nie działa, wyrzuć go z podpisu. Cos się zepsuło :( Quote
lilk_a Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Migotka bardzo ładnie a i zdrobnienia fajne Miguś, Miga :lol: Quote
Recommended Posts