Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wtatara']jutro zadzwonię do kobiety.
Podałam jej link do wątku, może się odezwie.[/QUOTE]

Ja proponuję działać szybciej.
Jak Myszka może podjechać po małą, to trzeba pilnie do nich zadzwonić.
Jest zimno, mroźno. Może jak będą wiedzieć, że ratunek już jest, to przechowają małą w jakimś ciepłym pomieszczeniu?
Mała może szukać schronienia i odejść z tego miejsca lub jakiś "życzliwy" wezwie hycla.

Posted

[quote name='irenaka']Ja proponuję działać szybciej.
Jest zimno, mroźno. Może jak będą wiedzieć, że ratunek już jest, to przechowają małą w jakimś ciepłym pomieszczeniu?
Mała może szukać schronienia i odejść z tego miejsca lub jakiś "życzliwy" wezwie hycla.[/QUOTE]
zadzwonię zaraz po 8, tylko z kim ta osoba ma się kontaktować- proszę podajcie namiary

Posted

[quote name='irenaka']Ja proponuję działać szybciej.
Mała może szukać schronienia i odejść z tego miejsca lub jakiś "życzliwy" wezwie hycla.[/QUOTE]

Ja też tak myślę, może by ją przechowali, zalozyli obróżkę, ich zna.
Ja pracuję do 17 minimum, nie bardzo mogę wyjśc, bo dzisiaj pól dnia ganiałam onka na tymczasie u Gusi:evil_lol:

Poproszę mojego męza, zeby pojechał tam jutro ale byloby lepiej gdyby Ci Panstwo wydali sunię, tzn skoro ich zna i się cieszy to jakos ją odłowili dla nas. Nie mogę nadużywać chłopa, bo dzisiaj tez trochę biegał za psem, w sobotę też a w koncu to moja pasja.:evil_lol:

Trochę niedobrze, bo mieliśmy wojnę ale nic, będę się jutro prosić:eviltong:

Posted

[quote name='malagos']Zawołała mnie tu Basia 0607, ale widzę, że sytuacja opanowana? Ma hotelik zamówiony?[/QUOTE]

Zamówiony hotel ma, tylko nie ma deklaracji.
Możesz popytać i wysłać link?

Posted

[quote name='wtatara']zadzwonię zaraz po 8, tylko z kim ta osoba ma się kontaktować- proszę podajcie namiary[/QUOTE]

Mój nr tel 507 443 597 Iwona

Jutro możemy ją wieźć do hotelu.

A dzisiaj nie mogą jej zabrac do jakiegoś garażu, jest tak zimno.

Irenko, dzięki za 100:loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']Ja też tak myślę, może by ją przechowali, zalozyli obróżkę, ich zna.
Ja pracuję do 17 minimum, nie bardzo mogę wyjśc, bo dzisiaj pól dnia ganiałam onka na tymczasie u Gusi:evil_lol:

Poproszę mojego męza, zeby pojechał tam jutro ale byloby lepiej gdyby Ci Panstwo wydali sunię, tzn skoro ich zna i się cieszy to jakos ją odłowili dla nas. Nie mogę nadużywać chłopa, bo dzisiaj tez trochę biegał za psem, w sobotę też a w koncu to moja pasja.:evil_lol:

Trochę niedobrze, bo mieliśmy wojnę ale nic, będę się jutro prosić:eviltong:[/QUOTE]

Całą noc masz na przeprosiny;).
Podaj Pani Wandzie tylko swój telefon, żebyś miała jakiś kontakt z ludźmi.

Posted

[quote name='irenaka']Całą noc masz na przeprosiny;).
Podaj Pani Wandzie tylko swój telefon, żebyś miała jakiś kontakt z ludźmi.[/QUOTE]

Ale ja jestem niewinna:diabloti:

Szybko znajdzie domek takie cudo tylko ogłoszeń trzeba będzie.

Posted

[quote name='mysza 1']Ale ja jestem niewinna:diabloti:

Szybko znajdzie domek takie cudo tylko ogłoszeń trzeba będzie.[/QUOTE]

Za niewinność też trzeba przepraszać:evil_lol: Czasami;)
Może uda Wam się zrobić jeszcze jakieś dobre zdjęcia jutro?

Posted

[quote name='wtatara']odezwał się pan od suni, już będzie dzwonił do Iwonki. (...) [/QUOTE]
Asieńko :loveu:, jest przecież napisane, że już się będą zdzwaniać. :p

Posted

Wiem Majeczko, wiem.. ale zanim wysłałam odpowiedź to P. Wanda napisała swoją.. a u mnie coś się dzieje i nie mogę edytować postów :roll: ani emotek wstawiać....