Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..nie wiem nawet co napisać......no nie wiem..wzruszenie odebrało mi mowę.....trochę się matwilam- to parwda..ale serce podpowiadalo mi od poczatku, ze bedzie dobrze...ze na pewno bedzie dobrze....z takimi Aniołami...musi byc dobrze....i będzie ..lallallalalllllalllllaaaaaaallllaaaaaaaaaalllalalalallll:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Tereso :Rose::Rose::Rose::Rose::iloveyou:
coż więcej można napisać - bardzo bardzo mocno dziękuję :loveu:

Bianeczko będzie dobrze kochana, na wiosnę będziesz po świeżutkiej trawce biegać :loveu:

W piątek kończymy bazarek dla Bianeczki,ale na pewno wystawię jeszcze jeden w późniejszym terminie .

Posted

Brysiu wstawiam zdj Bianki jak obiecałam , przepraszam ale wcześniej nie miałam czasu.
Bianka szczęsliwa w moim DT (w Mysłowicach)

Bianka z moją Sonią (w środku) i Lenką od siostry

Posted

Oczywiście zdj z rehabilitacji Bianki i jej zabiegów :
pole magnetyczne

następny jest solux

kolejne to lasery , Bianka miała także robione lasery na odleżyny , wraz ze smarowaniem odleżyn sudocremem ładnie sie zagoiły

pozatym ma jeszcze ćwiczenia i masaże
A teraz postępy naszej małej Bianki, sami zobaczcie:multi:, potrafi sama ustać już kilka sekund

Posted

no to pięknie :) Mała ma szanse teraz. Ja jutro wpłacę jakiś grosik (jestem strasznie zabiegana). Może jeszcze wysępię coś od znajomych ;)

Posted

witam cioteczki,

Nie martwcie sie dam sobie radę . Pierwsze dwa dni dadzą pełen obraz sytuacji, i przedpole do przystosowania. To przecież najwyżej 3 tygodnia, a taka sytuacja pomoże trochę kaski zaoszczędzić na hotelach czy płatnych dt, i zwiększyć liczbę zabiegów. Poradzę sobie. Mnie będzie napewno łatwiej niz komuś kto ma pracę i rodzinę albo naukę. Mam trochę czasu na rozejrzenie się i zorganizowanie, tak żeby wszystko było jak najlepiej.

Mała wygląda rewelacyjnie na tych fotkach z rehabilitacji. Zupełnie tak jakby sobie zdawła sprawę że to dla jej dobra. Wierzę mocno ze wszystko będzie dobrze i ostatnie zdjęcia pokażą Biankę dokazującą gdzieś w jakim
pięknym ogrodzie u kochającej rodziny.:lol::lol:

czy ktoś może słyszał gdzie i kto robi na zamówienie takie inwalidzkie wózeczki dla psików. Taki właśnie choć nieco kosztowny, przydałby się Biance, bo zaopatrzona w to mogłaby sama się rehabilitowac w sposób naturalny, decydując o swych ruchach, i odbywało by sie i często, bo Bianeczka jest ruchliwa mimo wszystko

pozdrawiam.

Posted

_Mona napisał(a):
Rudzia
ela40 przekazała na leczenie Bianki aparat foto i biżuterie, możesz wrzucić to na bazarek?

Do 13 jest już za mało czasu żeby dokładać do mojego , tak mi się wydaje ale mogę zrobic nowy tylko poślijcie mi na pw dane zdjecia ceny, co z wysyłką ( kto pokrywa koszty) gdzie są fanty i czy mozliwy odbiór osobisty jak tak to gdzie no i co wam do głowy przyjdzie ale bazarek zrobie dopiero jutro w nocy :(

Posted

Fotka Bianki z laserem jest superaśna...aż Jej białka widać tak słodko śpi...spokojna...zadowolona...serce sie raduje...cudnie.............:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ja kiedys natknęłam się na stronę, gdzie można było zamówić wózek albo dostać porady jak samemu coś skombinować, o ile ma się nieco majsterkowicza w sobie, niestety nie pamiętam nazwy. Jest też stronka wozekdlapsa. pl i dogxtension. eu. Pewnie jest i wiele innych ;)

Posted

Jakieś 2 lata temu natknęłam się na wztek chyba Kuby -pies na wózku - były tam pełne namiary na najlepszego wytwórce takich wózków, o ile pamietam bardzo ważne są jakieś parametry , które muszą być dobrze zachowane- aby wózek nie był udreką dla psa...wątek był na innych stronach: tam gdzie są wererynarze, choroby, ect. Postaram się poszukać, ale można tez wpisać w google.
Mogłabym z wielką przyjemnoscią wraz z Dziką Figą zrobić bazarek na wózek ( biżu)?????????????
TERESA - uwielbiam Cię :Rose::Cool!:

Posted

Chwała Bogu ,że pani Teresa Borcz przyjęła na siebie obowiązek opieki nad Bianką. Dobrzy ludzie , których ja znam są tak samo zapsienie + zakoceni jak ja. Mamy wolę pomocy ale nie jest to rozsadne , by psa w takim stanie dokładać do mini schroniska. Dlatego oświadczam ,że moje serce się raduje na wieść o decyzji pani Teresy. Gdyby moja fundacja mogła jakoś pomóc / istniejemy zarejestrowani dopiero od 21.10.2009r/ - jestem chętna udostępnić konto.
Bianeczko zdrowiej - będziesz biegała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Drogie ciotki;) nie wiem czy wózek w tej chwili to taki dsobry pomysł. Wózek to ułatwienia dla psa, wtedy jej tylnie nózki będą leniuchowac, nie będą starały się pracowac, próbowac chodzic bo będzie ułatwienie..

Pani Teresko ja kóncze codziennie prace o 15 30 na pl Inwalidów, jak będę potrzebna prosze zaraz mówic, aczkolwiek na razie niczego nie planujmy, własnie dzwoniła do mnie Mona, jutro ma wizytę u lekarza i będzie wiadomo co dalej, w sobotę da nam znac jaką ma zmianę i wtedy będziemy podejmowac ostateczną decyzję

Posted

Jakie tu wieści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: :loveu::loveu::loveu:

Pani Tereso, nie pierwszy raz widze juz na forum taka cudowną Pani reakcję. Dziekuję za wielką szanse dla małej.

Zdjęcia boskie !!! Wyglada, że Bianka lubi zabiegi :multi::multi::multi: